Handtag till Mini Embossing Rollers – du hittar alla embossing rollers HÄR.
Eftersom detta är en naturprodukt kan det förekomma mindre färgskillnader och brister – men varje produkt kontrolleras noggrant flera gånger under produktionsprocessen.
Handtaget mäter ca 17 cm.
Ytterligare information
Vikt
0,06 kg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster.
UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR.
Mäter ca. Ø 3 x 16 cm.
Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen.
Tips för den här produkten:
Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte.
Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning.
Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja.
För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra Recept för kakor
-som är lämplig för mönsterrullar
Ingredienser för 50 medelstora kakor:
800 g vetemjöl
150 g florsocker
400 g kallt smör i tärningar
2 ägg
en nypa salt eller vaniljpasta
Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet.
Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt.
Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen.
Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt.
Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha.
Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen.
Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
Med den här julmattan från Scrapcooking kan du göra vackra dekorationer till dina festliga desserter.
Silikonmatta för att göra vackra dekorationer av ätbara sockerspetsar. Superelegant för partytårtor, glasstårtor, cupcakes och mycket mer. Du kan också använda mattan som en präglingsmatta genom att rulla marsipan, fondant eller gumpaste i mattan med hjälp av en rulle.
Dessa små toppfigurer från Scrapcooking kommer att ge dina tårtor eller cupcakes ett vackert och festligt utseende. Perfekt för att dekorera juldesserter.
Innehåller en jultomte, en snögubbe, en ren och en julgran.
Tål inte diskmaskin eller ugn - kan torkas av försiktigt med en lätt fuktad trasa.
Material: Plast.
Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster.
UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR.
Mäter ca. Ø 3 x 16 cm.
Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen.
Tips för den här produkten:
Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte.
Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning.
Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja.
För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra Recept för kakor
-som är lämplig för mönsterrullar
Ingredienser för 50 medelstora kakor:
800 g vetemjöl
150 g florsocker
400 g kallt smör i tärningar
2 ägg
en nypa salt eller vaniljpasta
Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet.
Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt.
Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen.
Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt.
Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha.
Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen.
Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster.
UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR.
Mäter ca. Ø 3 x 16 cm.
Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen.
Tips för den här produkten:
Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte.
Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning.
Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja.
För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra Recept för kakor
-som är lämplig för mönsterrullar
Ingredienser för 50 medelstora kakor:
800 g vetemjöl
150 g florsocker
400 g kallt smör i tärningar
2 ägg
en nypa salt eller vaniljpasta
Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet.
Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt.
Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen.
Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt.
Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha.
Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen.
Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster.
UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR.
Mäter ca. Ø 3 x 16 cm.
Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen.
Tips för den här produkten:
Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte.
Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning.
Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja.
För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra Recept för kakor
-som är lämplig för mönsterrullar
Ingredienser för 50 medelstora kakor:
800 g vetemjöl
150 g florsocker
400 g kallt smör i tärningar
2 ägg
en nypa salt eller vaniljpasta
Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet.
Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt.
Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen.
Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt.
Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha.
Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen.
Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
Med den här julmattan från Scrapcooking kan du göra vackra dekorationer till dina festliga desserter.
Silikonmatta för att göra vackra dekorationer av ätbara sockerspetsar. Superelegant för partytårtor, glasstårtor, cupcakes och mycket mer. Du kan också använda mattan som en präglingsmatta genom att rulla marsipan, fondant eller gumpaste i mattan med hjälp av en rulle.
Superfin toppfigur i trä med LED-ljus från Scrapcooking.
På den översta figuren står det "Joyeux Noël" och med sina fina ljus är den perfekt för jultårtan.
Måtten är ca 16,5 x 24,5 x 4,5 cm.
2 x 2032 batterier ingår.
Skapa din egen chokladadventskalender med magiska teman från Scrapcooking.
I kitet ingår en chokladform så att du kan göra choklad med förtrollande motiv som häxhattar, stjärnor, trollformelsböcker, månar och krukor. Ett recept på engelska medföljer, men du kan naturligtvis göra vilken choklad du vill.
Bakom varje lucka döljer sig en ny överraskning som gör nedräkningen till jul extra magisk. Kalendern är lätt att använda, öppnas som en bok och har förklippta fält.
Skapa din egen chokladadventskalender med enhörningstema från Scrapcooking.
Kitet innehåller en chokladform så att du kan göra choklad med förtrollande mönster som enhörningar, kronor, hjärtan, diamanter och regnbågar. Ett recept på engelska medföljer, men du kan naturligtvis göra vilken choklad du vill.
Bakom varje lucka döljer sig en ny överraskning som gör nedräkningen till jul extra magisk. Kalendern är lätt att använda, öppnas som en bok och har förklippta fält.
Supersöta toppfigurer i guld med julmotiv från Scrapcooking.
Förpackningen innehåller 1 snöflinga, 1 julgran, 1 julstjärna och 1 text "Joyeux Noël".
Figurerna mäter ca.
- Julstjärna: 8,1 x 3,5 x 0,2 cm.
- Snöflinga: 6,6 x 2,8 x 0,2 cm.
- Julgran: 8 x 4 x 0,2 cm.
- Text: 8 x 4 x 0,2 cm.
Innehåller: 4 toppfigurer.
Vackert set med 5 utkastare i metall.
Setet innehåller snöflingor i 5 olika storlekar.
Mått ca 4, 5, 6, 7 och 8 cm.
Material: rostfritt stål
Diskmaskinsäker
Snyggt set med 6 stjärnformar från Tescoma.
Den perfekta uppsättningen för att skära ut små tårt- och dessertbottnar, medaljongbottnar, marsipankilar, kex och liknande i olika storlekar.
Stjärnorna mäter ca. Ø 2,5 cm till Ø 9 cm.
Tescoma: stjärnformade utskärare.
Ett spännande dinosauriemedley med en blandning av olika sorters strössel i grönt, blått och svart - ett perfekt strössel på tårtor, cupcakes, desserter etc. till barnens födelsedagsfest eller till dinosaurieentusiastens fest.
Söta handgjorda sockerdekorationer med dinosaurier från italienska Decora. Perfekt för barnkalas och andra festliga evenemang.
Dinosaurierna kan användas för att dekorera tårtor, cupcakes, kakor och andra sötsaker. Om det behövs, fäst dekorationerna med ätbart lim.
Ark med 102 klistermärken av livsmedelskvalitet tillverkade av 3 mm tjocka ränder.
Varje klistermärke mäter 80 x 3 mm
Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
4 hjärtutstickare för att göra de finaste kakorna - perfekt för Alla hjärtans dag och Mors dag.
Setet innehåller 4 utstickare med vanliga hjärtan och hjärtan med vågiga kanter.
Knivarna mäter ca 5 till 12,7 cm.
Material: rostfritt stål
Tvätta för hand med varmt vatten och torka väl.
Dessa vackra ätbara blommor är gjorda av rånpapper och är perfekta för att dekorera din bröllopstårta.
Varje blomma mäter ca 7,5 - 8,5 cm.
Innehåll: 10 stycken (13g)
Set med lila och vita blommor från FunCakes. Perfekt som dekoration på kakor, cupcakes eller andra tårtor.
De mäter ca. Ø 2,4 cm.
Förvaras på en torr och sval plats (12-20 °C), borta från direkt solljus.
Innehåll: 24 dekorationer.
Ark med 54 livsmedelssäkra klistermärken med blommotiv. Varje klistermärke mäter 27,5 x 25 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar. Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Set med blommor och blad från Dekora. Perfekt för att dekorera tårtor och cupcakes.
Setet innehåller 8 rosa blommor och 5 gröna blad.
Förvaras på en torr och sval plats (12-20 °C), borta från direkt solljus.
Innehåll: 13 dekorationer.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.