Sorbitol har många funktioner, bland annat som stabilisator, för att förhindra kristallisering i glass, som mjukgörande konsistensmedel och som ersättning för socker. Har ungefär hälften så mycket sötma som socker. Får inte användas i drycker, men i övrigt utan mängdbegränsningar i andra livsmedel. Innehåll: 500 g sorbitol
Ingredienser: Sorbitol E420i.
Näringsinformation
pr. 100 g
Energi (kj/kcal)
1000/240
Fett
0 g
Varav mättade fettsyror
0 g
Kolhydrater
100 g
Varav sockerarter
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g
Ytterligare information
Vikt
1,000000 kg
Dimensioner
0,1 × 0,1 × 0,1 cm
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Sorbitol har många funktioner, bland annat som stabilisator, för att förhindra kristallisering i glass, som mjukgörande konsistensmedel och som ersättning för socker. Har ungefär hälften så mycket sötma som socker. Får inte användas i drycker, men i övrigt utan mängdbegränsningar i andra livsmedel. Innehåll: 100 g sorbitol
Isomalt kan användas för sockerdekorationer och godis.
Isomalt kristalliserar inte som vanligt socker när det kokas och samtidigt tål denna typ av socker bättre fukt än vanligt socker.
Produkten ser ut som finmalet vitt socker, men blir genomskinlig vid upphettning. Isomalt värms normalt i en kastrull till cirka 170 °C.
Isomalt innehåller inget socker.
Förpackningen innehåller 1,000 g isomalt.
Vackert och intensivt passionspulver från frystorkat passionsfruktkoncentrat.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbakelser, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Förvaras i lufttät behållare efter öppnandet,
annars kommer den att klumpa ihop sig.
Innehåll: 500 gram i 25 påsar om 20 g vardera.
Kornstorlek: 0-1 mm
Finns även i portioner om 25 g och 100 g
Observera att körsbärspulver tenderar att klumpa ihop sig. Detta påverkar inte smaken eller hållbarheten.
Vackert och intensivt körsbärspulver från frystorkade surkörsbär.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbakelser, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Förvaras i lufttät behållare efter öppnandet,
annars kommer den att klumpa ihop sig.
Innehåll: 500 gram fördelat på 25 påsar om 20 gram vardera
Kornstorlek: 0-1 mm.
Finns även i portioner om 20 g och 100 g
Vackert och intensivt hallonpulver tillverkat av frystorkade hallon. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbullar, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppning, annars klumpar det sig. Innehåll: 500 gram i 25 påsar om 20 g vardera. Kornstorlek: 0-1 mm Finns även i portioner om 20 g och 100 g
Vackert och intensivt orange pulver från frystorkat apelsinkoncentrat.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbakelser, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Förvaras i lufttät behållare efter öppnandet,
annars kommer den att klumpa ihop sig.
Innehåll: 500 gram i 20 påsar om 25 g vardera.
Finns även i portioner om 25 g och 100 g
Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver.
Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt.
Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.
En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:
- Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten).
- Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan.
- Stabiliserar brödets syrahalt.
- Tätare poring.
- Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.
Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
Lakritspulver av hög kvalitet med en behagligt balanserad smak. Kan användas i bakverk, sötsaker, kakor, glass med mera. I en praktisk påse med återförslutningsbart lock som behåller smaken. Innehåller 70 g pulver.
Isomalt kan användas för sockerdekorationer och godis.
Isomalt kristalliserar inte som vanligt socker när det kokas och samtidigt tål denna typ av socker bättre fukt än vanligt socker.
Produkten ser ut som finmalet vitt socker, men blir genomskinlig vid upphettning. Isomalt värms normalt i en kastrull till cirka 170 °C.
Isomalt innehåller inget socker.
Förpackningen innehåller 125 g isomalt.
Vackert och intensivt passionspulver från frystorkat passionsfruktkoncentrat.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbakelser, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Förvaras i lufttät behållare efter öppnandet,
annars kommer den att klumpa ihop sig.
Innehåll: 20 gram
Finns även i portioner om 100 g och 500 g
Vackert och intensivt orange pulver av frystorkat apelsinkoncentrat.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Måste förvaras lufttätt efter öppnandet,
annars klumpar den ihop sig.
Innehåll: 25 gram
Finns även i portioner på 100 g och 500 g.
Salmiakpulver, även kallat salmiaksalt eller ammoniumklorid. Används t.ex. vid tillverkning av hemgjorda sötsaker, där Salmiakpulver kan användas både i massan, utanför och inuti som fyllning. Kan blandas med socker för att göra en mer barnvänlig fyllning, eller i förhållandet 1:2 med lakritspulver för att göra "häxpulver" som är en klassisk godisfyllning. Vårt Salmiakpulver är helt rent, utan tillsatt socker eller något annat. Endast för livsmedel, begränsad användning. Den rekommenderade dosen är högst 5 % (eller gällande lagstiftning) eftersom det kan vara skadligt i mycket stora doser. Påse med 100 g ammoniumklorid
Frystorkad citronsaftpulver med en naturligt stark smak av syrliga frukter
Pulvret är mycket populärt i bl.a. skumbollar, mousser, chokladfyllning, glass m.m.
Levereras i praktisk återförslutningsbar burk.
Observera att mängden är avvägd, och burken därför inte kommer att vara fylld vid mottagning.
Innehåll: 20 gram
Finns också i en XXL burk innehållande hela 500g här
Vackert och intensivt hallonpulver tillverkat av frystorkade hallon. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbullar, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppning, annars klumpar det sig. Innehåll: 20 gram Finns även i portioner om 100 g och 500 g
Vackert och intensivt björnbärspulver av frystorkade björnbär.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Måste förvaras lufttätt efter öppnandet,
annars klumpar den ihop sig.
Innehåll: 25 gram
Finns även i portioner på 100 g och 500 g.
Vackert och intensivt jordgubbspulver av frystorkade jordgubbar.
Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer.
Måste förvaras lufttätt efter öppnandet,
annars klumpar den ihop sig.
Innehåll: 25 gram
Finns även i portionsförpackningar på 80 g och 400 g.
Denna pastafärg är en koncentrerad färg som kan användas för att färga glasyr, fondant, marsipan, smörkräm, deg, grädde, kakdeg osv.
För att applicera pastan: ta ut lite färg ur behållaren med hjälp av en tandpetare. Använd alltid en ny tandpetare om du lägger till mer eller en ny färg. För en mörkare färg, tillsätt mer pastafärg. Knåda till önskat resultat, om du vill ha en mer marmorerad färg, knåda mindre.
När du färgar med två färger: färga två bitar fondant/marsipan var för sig och blanda sedan ihop dem.
Tvätta händerna med tvål och varmt vatten omedelbart efter färgningen för att avlägsna färgämnet.
Rekommenderad högsta dosering: 2 g per kg. färdig massa.
Pastafärgerna uppfyller EU:s krav på E-nummer i livsmedel.
Lämplig för alla vattenbaserade livsmedel. Vegansk och Kosher-certifierad.
Denna pastafärg är en koncentrerad färg som kan användas för att färga glasyr, fondant, marsipan, smörkräm, deg, grädde, kakdeg osv.
För att applicera pastan: ta ut lite färg ur behållaren med hjälp av en tandpetare. Använd alltid en ny tandpetare om du lägger till mer eller en ny färg. För en mörkare färg, tillsätt mer pastafärg. Knåda till önskat resultat, om du vill ha en mer marmorerad färg, knåda mindre.
När du färgar med två färger: färga två bitar fondant/marsipan var för sig och blanda sedan ihop dem.
Tvätta händerna med tvål och varmt vatten omedelbart efter färgningen för att avlägsna färgämnet.
Rekommenderad högsta dosering: 2 g per kg. färdig massa.
Pastafärgerna uppfyller EU:s krav på E-nummer i livsmedel.
Lämplig för alla vattenbaserade livsmedel. Vegansk och Kosher-certifierad.
100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.