Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Orange färgpasta – 15 g, Dr. Oetker

Pris: kr 28,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

39 i lager

Artikelnr: 5701073041468 Kategorier: ,

Beskrivning

Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde.

Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen.

Tuben gör det enkelt att dosera färgen.

Färgen innehåller inga AZO-färgämnen.

Innehåll: 15 g.

Alternativ

  • Grön pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:68
  • Blå pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:81
  • Gul pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:48
  • Röd pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:61
  • Svart pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:80
  • Lila pastafarve - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:36
  • Pottaska - 25 g, Dr Oetker

    Pottaska jäsmedel är lämpligt för platta och spröda kex som t.ex. småkakor. brownies, pepparkakor och sirapskakor. För att kaliumklorid ska fungera måste det alltid lösas upp i kallt vatten innan det tillsätts till den varma sirapen. Då har det samma effekt som bakpulver och bakpulver. Under gräddningen bildar kalciumet koldioxid, som får kakan att stiga och gör den krispig. Perfekt för julbaket.
    Pris: kr19,00
    Tillgänglighet:82
  • Sukat - 100 g, Dr Oetker

    Sukat, cedrat eller citron - det finns många namn för det. Dr Oetker Sukat består av kanderad cedrat. Cedrat är en citrusfrukt som innehåller mycket C-vitamin och ger en syrlig/söt smak i kakor och bakverk. Du kan använda den som fyllning i kakor och andra bakverk. Perfekt för julbaket. Innehåll: 100g.
    Pris: kr33,00
    Tillgänglighet:24
  • Apelsinskal -100 g, Dr Oetker

    Dr. Oetker Orange Peel är tillverkat av kanderat och hackat apelsinskal och har många användningsområden i tårtor och konfektyr. Dr. Oetker Chopped Orange Peel är tillverkat av skalet från utvalda söta apelsiner, som efter kandering liknar pomerans i smak och utseende. Perfekt för julbak. Innehåll: 100g.
    Pris: kr33,00
    Tillgänglighet:43
  • Pepparkakskrydda - 17 g, Dr Oetker

    Gingerbread spice är en unik julkrydda som är enkel och lätt att använda. På baksidan av påsarna hittar du olika recept på pepparkakskryddor som inspiration, så att du kan välja din favorit. Perfekt för julbaket. Anmärkning: Pepparkakskrydda innehåller bakpulver som jäsmedel. Om du använder kryddan till andra bakverk än det angivna receptet behöver du inte använda lika mycket jäsmedel. Innehåll: 17 g
    Pris: kr19,00
    Tillgänglighet:132
  • Gelatinpulver - 65 g, Dr Oetker

    Gelatin av fläskkött från Dr Oetker - se DETTA för en Halal-version av nötkött. Gelatinpulver kan användas istället för gelatin som förtjockningsmedel. Kan användas i grädde, vaniljsås, mousse, pudding och fruktgelé. Dosering: 3-5 tsk. eller 10-15 gram per ½ liter vätska. 1 tsk. Motsvarar 2 glas gelatin. Blanda gelatinpulvret med kallt vatten (1 msk vatten till 1 tsk pulver). Smält gelatinet i ett varmt vattenbad eller i mikrovågsugnen i 30 sekunder. Rör tills det är slätt och tillsätt resten av ingredienserna enligt ditt recept. Kyl i minst 4 timmar före servering. Denna gelatinprodukt har en styrka på 230.
    Pris: kr36,00
    Tillgänglighet:18
  • Bakpulver - 140 g, Dr Oetker

    Bakpulver används som jäsmedel i bakverk. Bakpulver innehåller ingen syra, till skillnad från bakpulver. Denna produkt är bäst lämpad för kakor med syrliga ingredienser, t.ex. brownies och kakor som innehåller sura mjölkprodukter. Degen börjar jäsa när bakpulvret kommer i kontakt med de sura ingredienserna. Bakpulver kan också användas på andra sätt, t.ex. som rengöringsmedel i köket.
    Pris: kr17,00
    Tillgänglighet:86
 
 

Andra köpte också

  • Ätbara Diamanter, Klara - 20 st. House of Cake

    Vackra och ätbara diamanter i 3D, framställda i mjuk och härlig socker-gelatin massa.
    Uppnå fin glittrande finish på festtårtan, cupcakes, desserter m.m., med dessa fina glasklara ätbara diamanter.
    Innehåller: 20 st. Varje diamant är ca 10 mm.
    Tips till att få diamanterna ur formen och över till tårtan:
    - Rør inte diamanterne direkte med fingrene
    - Använd en pincett att flytta diamanterna med
    - Använd en Scriber needle för att få ut diamanterna ur deras inpackning
    - Bör endast användas på torr yta (buttercream, fondant, marsipan m.m.)
    - Sättes fast med ett lim som inte innehåller vatten, exempelvis Confectioners Glaze
     
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:31
  • Agar Agar - 50g, FunCakes

    Agar Agar från FunCakes är ett vegetabiliskt bindemedel och en mångsidig produkt som kan användas som ersättning för gelatin/husk i ost, gelé osv.
    Agar Agar stelnar vid rumstemperatur. Förvara alltid bearbetade produkter i kylskåpet.
    Den här produkten är smaklös och smaklös.
    FunCakes agar agar har en gelstyrka på min. 700 g/cm3 (baserat på Nikan / 1,5% 20°C)
    Fri från animaliska ingredienser och kallas av vissa för vegetabiliskt gelatin.
    Innehåll: 50g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:8
  • Chokladmousse - 130 g, Dr. Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med chokladsmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 130 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:103
  • Jordgubbsmousse - 96 g, Dr Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med jordgubbssmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 96 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:163
  • Gelatinpulver av nötkött - Halal 60g, FunCakes

    Gelatinpulver, från FunCakes, används istället för gelatin som förtjockningsmedel i t.ex. grädde, mousse, pudding och fruktgelé.
    Du behöver 20 gram gelatin per liter vätska för att få en konsistens som en kräm och 40 gram för pudding. Värm blandningen till 40°C för att lösa upp gelatinet - blandningen får inte koka. Kyl sedan blandningen, som gradvis kommer att hårdna.
    Gelatin får inte användas tillsammans med följande färska frukter: ananas, kiwi, papaya, mango och ingefära.
    Blomningsvärde: 150
    Innehåll: 60 g.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:58
  • Gold Metallic Food Paint, FunCakes

    Metallfärg som är 100 % ätbar och som kan appliceras på nästan vad som helst - inklusive fondant, marsipan och vit choklad. Färgen är lätt att använda - skaka den före användning och måla sedan direkt på ytan. Tips: Du kan också applicera färgen på kakor och baka dem i ugnen. Detta ger en fin glänsande effekt! Högsta rekommenderade dos: 0,87 g per kg. Innehåller 30 ml
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:12
  • Royal Icing Mix, 900g - FunCakes

    Icing Mix: Tillsätt bara vatten till denna FunCakes Royal Icing Mix, rör om ordentligt och du har världens enklaste royal icing för att dekorera dina tårtor. Om du vill ha glasyren färgad, tillsätt lite flytande färg. Blandningen hårdnar när den vilar lite.
    Vägledning:
    1. Tillsätt 55 ml vatten per 450 g FunCakes Icing Mix.
    2. Vispa i cirka 7,10 minuter på låg hastighet. Din kungliga glasyr är klar att använda när den är vit och glansig och du kan spritsa toppar som inte faller av igen.
    För medelhög konsistens: tillsätt 1 tesked vatten per 200 g.
    För en tunn konsistens: tillsätt 2 teskedar vatten per 200 g.
    Innehåll: 900 g.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:5
  • Bas för smörkräm - 230 g, Dr Oetker

    Dr. Oetker Base for Buttercream är en blandning för smörkräm, färskostkräm och glasyr med vaniljsmak. Smörkräm är perfekt att breda ut på tårtor och ger en jämn yta före t.ex. en fondantöverdragning. Smörkräm kan också användas som topping på cupcakes och mellan lagren i en tårta. Så här gör du: Till smörkrämen: Till sätt 200-250 g rumstempererat smör och vispa med en handmixer i 4 min. Häll i en spritspåse och dekorera 12 stora cupcakes eller en stor tårta. Till färskostkrämen: Tillsätt 150 g kall färskost + 100 g rumstempererat smör och vispa med en stavmixer i 4 min. Häll i en spritspåse och dekorera 12 stora cupcakes eller en stor tårta. Till glasyren: Tillsätt ½ dl kallt vatten och rör om en stund, häll glasyren på tårtan - räcker till en rund tårta med en diameter på ca. ø 24 cm. TIPS: Färga smörkrämen med pastafärger. Innehåll: 230 g.
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:70
  • Icing & Frosting Choco Dream - 190 g, Dr. Oetker

    Dr Oetker Icing & Frosting är för dig som vill ha enkel beredning av glasyr och smörkräm. Choco Dream Icing & Frosting har en utsökt chokladsmak som passar perfekt till de flesta kakor och som älskas av både barn och vuxna. Den har ett brett användningsområde och är perfekt för t.ex. lagertårtor, skärbröd och cupcakes. Så här gör du den: Förglasyren: tillsätt ½ dl kallt vatten och rör om en stund, häll glasyren på tårtan - räcker till en 20 x 30 cm tårtform. Tips: Tillsmörkrämen: Tillsätt 125 g rumstempereratsmör och vispa med en handmixer i 4 minuter. Häll upp i en spritspåse och dekorera 18 små eller 6 stora cupcakes. Till färskostkrämen : Tillsätt 100 g kall färskost + 50 g rumstempererat smör och vispa med en handmixer i 4 min. Häll i spritspåse och dekorera 18 små eller 6 stora cupcakes. Innehåll: 190 g.
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.