Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Lila muffinsformar – 48 st, FunCakes

Pris: kr 39,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

12 i lager

Artikelnr: 8720512697278 Kategorier: , ,

Beskrivning

Vackra lila muffinsformar från FunCakes. Formarna är perfekta för att baka cupcakes och muffins. Muffinformarna är 5 cm i diameter och 3,2 cm höga. Formarna tål upp till 220°C. För bästa resultat vid bakning rekommenderar vi att du använder en maxi-muffinsplåt.

Alternativ

  • Muffinsformar i lila metall - 48 st, FunCakes

    Vackra muffinsformar i aluminiumfolie från FunCakes. Formarna är perfekta för att baka cupcakes och muffins. Dessa muffinsformar är tillverkade i en extra stark kvalitet som säkerställer både stabilitet och ett optimalt bakresultat. Den höga materialkvaliteten gör att formarna behåller sin struktur under hela gräddningen och förhindrar att de förlorar färg eller form. Muffinsformarna är ca 5 cm i diameter och 3,2 cm höga. Gjutformarna tål upp till 220°C. För bästa resultat vid bakning rekommenderar vi att du använder en maxi-muffinform.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:17
  • Muffinsformar i silvermetall - 48 st, FunCakes

    Vackra muffinsformar i aluminiumfolie från FunCakes. Formarna är perfekta för att baka cupcakes och muffins. Dessa muffinsformar är tillverkade i en extra stark kvalitet som säkerställer både stabilitet och ett optimalt bakresultat. Den höga materialkvaliteten gör att formarna behåller sin struktur under hela gräddningen och förhindrar att de förlorar färg eller form. Muffinsformarna är ca 5 cm i diameter och 3,2 cm höga. Gjutformarna tål upp till 220°C. För bästa resultat vid bakning rekommenderar vi att du använder en maxi-muffinform.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:20
 
 

Andra köpte också

  • Marsipan Röd 250 g - Funcakes

    Färgad marsipan från Dutch FunCakes. Marsipanen är lätt att rulla ut och arbeta med. Om du vill ha en något ljusare färg kan du blanda marsipanen med vit/färgad marsipan tills du får rätt färg. Det behövs cirka 500 g marsipan för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:6
  • Sparkle Blue Skies - Glitterdamm, regnbågsdamm

    Ätbart glitterdamm från Rainbow Dust. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Förpackningen innehåller 3 gram glitterdamm. Sparkle Blue Skies
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:12
  • Blomsterpasta av Arati Mirji, 250 g - Saracino

    Gum Paste som kan rullas ut extremt tunt - perfekt för ätbara blommor och andra sockerdekorationer som måste rullas ut helt tunt. Klar att använda - men du kan också färga den med valfri färg. Pastan är mycket elastisk och flexibel och blir inte "spröd". Den har en längre torktid än liknande produkter, vilket ger dig gott om tid för modellering. Den färdiga blomman håller sin form vackert längre. Innehåll: 0,250 kg.
    Pris: kr77,00
    Tillgänglighet:18
  • Sunset Yellow - ätbart pulver, regnbågspulver

    100 % ätbart damm från Rainbow Dust - med en matt finish.
    Dammet kan användas torrt eller som färg genom att blanda en liten mängd vodka/citronjuice med dammet tills önskad konsistens uppnås.
    Med färgen är det möjligt att skapa extra fina effekter, till exempel när du gör dekorationer till tårtan. Allt från vattenfärg (tunn konsistens) på vit choklad till markering (tjockare konsistens) av marsipan- och fondantblommor, blad och bokstäver etc.
    Blanda inte dammet med vatten, eftersom det då blir ojämnt och klumpar ihop sig!
    Förpackningen innehåller ca 3,5 gram ätbart damm
    Sunset Yellow innehåller: E102. Lämplig för Kosher.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:3
  • Pastellgrön fondant 250g - FunCakes

    Färgad fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes Pastellgrön Fondant
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:2
  • Marvel Spiderman, tårtutskrift Ø20cm - Dekora

    100% ätbar tårta med Spiderman-motiv. Trycket är gjort av rånpapper - i Danmark ofta kallat rispapper eller rånpapper. Trycket används på samma sätt som ett sockertryck. Lägg trycket på din tårta ett par timmar före servering så håller det sig mjukt och gott. Trycket mäter ca. Ø 20 cm. Om trycket ska placeras på en våt tårta (vispgrädde/smörkräm eller liknande): När tårtan är smord, packa upp tårtavtrycket. Ta bort eventuell plast på baksidan och placera tårtavtrycket på den fuktiga tårtan. Om trycket ska placeras på en torr tårta (fondant/marsipan eller liknande): När tårtan är klar, packa upp tårtavtrycket. Ta bort eventuell plast på baksidan. Applicera spritsgelé, smörkräm, vispgrädde eller liknande på baksidan av tårtavtrycket och placera det på tårtan. TIPS : Öppna kakavtrycksförpackningen först när du ska använda den, annars kan den bli fuktig och fastna i plasten. TIP TIP: Om det är svårt att få loss tårtavtrycket från plasten kan du lägga det i frysen i ca 5-10 minuter. - Då bör det gå väldigt lätt att ta bort den.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:10
  • Red Velvet Mini Muffinsformar 60 st., House of Marie

    Mini muffinsformar i papper från House of Marie. Dessa formar är framställda av en extra kraftig kvalitet papper. Den goda kvaliteten ger mycket gott bakresultat och håller sin form och färg under bakningen.
     
    Släpper lätt kakan.
     
    Innehåller 60 engångsformar.
     
    Storlek 35 x 19 mm.
     
    För bäst resultat, rekommenderar vi alltid att använda en mini muffinspanna.
     
      
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:12
  • Potatisbröd - Mix, 250g

    Baka läckra aromatiska potatislimpor eller -bitar. Innehållet i påsen räcker till 2 limpor eller 12 brödbitar. Med potatisflingor, majsmjöl och citrusfrukter från Pommern. Mixen är ett brödmixkoncentrat av utvalda specialingredienser, noggrant blandade för att inte bara ge smak och arom, utan också en krispig skorpa, längre hållbarhet och ett utsökt smul. Blanda helt enkelt koncentratet med vetemjöl, vatten och jäst (ingår ej). Tips: Om du vill skapa egna recept kan du blanda i 10% frön/kärnor, morötter, nötter, vårlök eller liknande i degen. Med grundreceptet nedan kan du göra både bröd och bitar - eller till och med kalljästa bitar.
    G rundrecept: 2 limpor eller 12 bitar 550 g Vetemjöl 250 g Brödmix 12 g Torrjäst 550 g VattenMetod: Bröd 1. Häll vatten, vetemjöl, brödmix och torrjäst i en bunke. 2. Knåda degen i 8-10 minuter - önskad degtemperatur är 27°C. 3. Lägg degen i en Condi-hink (3 liter) som är sprayad med sprayfett. Locket sätts på. 4. Låt degen jäsa i 30 min. 5. Dela degen i 2 delar och forma 2 bollar. 6. Låt degbollarna vila i 10 minuter. (övertäckta) innan de formas till limpor och läggs på en plåt med bakplåtspapper. 7. Låt bröden jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 8. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 9. Rensa bröden med en vass kniv och pensla dem med vatten. 10. Strö över durum, olika frön eller korn om så önskas. 11. Ställ bröden längst ner i den heta ugnen och sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 20-25 min. 12. Brödet är färdigt när kärntemperaturen är 98°C.
    Förfarande: Bitar 1. Samma förfarande som för bröd t.o.m. punkt 4. 2. Vänd Condi-formen upp och ner. KOM IHÅG: Mjöl på bordet och ovanpå degen. Kan blandas med frön eller korn. 3. Sträck ut degen till en "kvadrat". 4. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 5. Låt bitarna jäsa på en varm plats i ca 30 - 45 minuter. - Täckt eller helst i kylskåp. 6. Förvärm ugnen till 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 minuter före bakning. 7. Placera bitarna längst ner i ugnen och vrid ner ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 min.
    Kalljästa bitar: 1. Gör degen enligt brödreceptet t.o.m. punkt 4 och kyl sedan i Condi-burken. (KOM IHÅG locket) 2. Nästa dag tar du ut Condi-glaset ur kylskåpet. 3. Sätt på ugnen på 240°C - om du bakar på plåt, sätt på ugnen 40 min före gräddningen. 4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och strö över mjöl på ovansidan av degen. Kan blandas med frön och spannmål. 5. Dela degen i 12 bitar med en metallspatel. 6. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt eller grädda direkt på plåten. 7. Utan ytterligare jäsningstid, sätt in bitarna i nedre delen av ugnen, sänk ugnen till 200°C, grädda i ca 15 - 18 minuter.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:29
  • Banansirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Banana från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr77,00
    Tillgänglighet:9
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.