Victoria-skålen tillhör en ny generation av blandningsskålar. Den bygger på Margrethe-skålens ikoniska formspråk och elegans och kännetecknas av tidlös design, utmärkt kvalitet och hög funktionalitet. Handtaget och hällpipen är något modifierade och skålen har dräneringskanaler i botten.
Tillverkad av Melamin som passar för diskmaskin, men kan inte användas i mikrovågsugn och frys. Melamin har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även vid tillsättning av varm mat, vilket är en stor fördel i samband med matlagning.
Storlek: 3 L
Margrethe-skålen är den klassiska blandningsskålen med sitt goda grepp, praktiska hällpip och halkfria bottenring. Skålen är nu ännu starkare och mer splitterfri, och med det nya materialet är den också mikrovågs- och fryssäker. Margrethe-skålen är lämplig för både matlagning och servering, och med ett lock förvandlas blandningsskålen till en praktisk förvaringsskål.
Tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial med många fantastiska egenskaper, t.ex. att den är mer splitterfri och tål värmepåverkan upp till 150°C i två timmar. Lämplig för diskmaskin.
Hitta locket som passar HÄR
Storlek: 3L
Färg: Currygul
Tillverkaren lämnar 5 års garanti mot brott på produkten.
Stor flaska med 29,5 ml apelsinolja från Lorann Oils.
Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning.
Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning.
För en portion godis på 675 g behövs 3-5 ml arom. Se vårt grundrecept HÄR
Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering.
Gluten- och sockerfri.
Quenelle-form Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
CW1692-formen passar på botten om du vill ha en platt sida.
Vacker droppform för choklad som är särskilt lämplig för fyllda chokladbitar. Formen är en dubbelform, vilket gör det möjligt att göra en 3D-figur.
Tekniska data om gjutformen:
Vikt per färdig choklad:
10 gr
Varje choklad har måtten
45,5 x 25 x 12,5 mm
Avbrott:
2 x 8 hål
Den totala storleken på formen:
275x135x24 mm
Typ av mögel:
Dubbel gjutform*
*Olikatyper av gjutformar:
Magnetiska: Dessa formar har en avtagbar bakplatta av metall där ett överföringsark kan sättas in för att överföra trycket till chokladen
Dubbelform: Dessa formar kan användas individuellt eller i par för att forma en 3D-form utan plan sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dubbla formar. Dubbelformar säljs separat.
Vanliga formar: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad med mera.
Specialform: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen
Callebaut Callets Dark är en delikat mörk choklad framställd för smältning och har en välbalanserad bitter-söt kakaosmak. För att underlätta smältningen levereras chokladen i droppar, och de innehåller 57,7% kakao och är framställda av den finaste belgiska chokladen. Lämpar sig för gjutning (fylld choklad) och överdrag.
Se även vårt urval av vit och mörk choklad, samt större mängder.
Teknisk beteckning: 2815-E4-U71 eller bara "Callebaut 815"
Stor flaska med 29,5ml körsbärssmak från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. För en portion godis på 675 g behövs 3-5 ml arom. Se vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smaksatt, så vi rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.
Wilton pastafärg är en koncentrerad färggel. Ett komplett sortiment av vackra ljusa färger där färgerna kan blandas för att skapa en annan färg. Denna röda pastafärg utan smak är lämplig för färgning av glasyr, fondant, marsipan-smörkräm, deg, grädde, kakdeg med mera.
För att applicera pastan: ta ut lite färg ur behållaren med hjälp av en tandpetare. Använd alltid en ny tandpetare om du lägger till mer eller en ny färg. För en mörkare färg, tillsätt mer pastafärg. Knåda till önskat resultat, om du vill ha en mer marmorerad färg, knåda mindre.
När du färgar med två färger: färga två bitar fondant/marsipan var för sig och blanda sedan ihop dem.
Tvätta händerna med tvål och varmt vatten omedelbart efter färgningen för att avlägsna färgämnet.
Rekommenderad maxdos: 14 g per kg. färdig massa.
Wilton pastafärger uppfyller EU:s krav på E-nummer i livsmedel.
Lämplig för alla vattenbaserade livsmedel. Kosher-certifierad.
Ett härligt potpurri med en blandning av olika strössel i färgen röd - ett perfekt strössel på tårtor, cupcakes, desserter med mera för dina tårtor, cupcakes och andra desserter.
100% ätbar tårta med Spiderman-motiv. Trycket är gjort av rånpapper - i Danmark ofta kallat rispapper eller rånpapper. Trycket används på samma sätt som ett sockertryck. Lägg trycket på din tårta ett par timmar före servering så håller det sig mjukt och gott. Trycket mäter ca. Ø 20 cm. Om trycket ska placeras på en våt tårta (vispgrädde/smörkräm eller liknande): När tårtan är smord, packa upp tårtavtrycket.
Ta bort eventuell plast på baksidan och placera tårtavtrycket på den fuktiga tårtan. Om trycket ska placeras på en torr tårta (fondant/marsipan eller liknande): När tårtan är klar, packa upp tårtavtrycket. Ta bort eventuell plast på baksidan. Applicera spritsgelé, smörkräm, vispgrädde eller liknande på baksidan av tårtavtrycket och placera det på tårtan. TIPS : Öppna kakavtrycksförpackningen först när du ska använda den, annars kan den bli fuktig och fastna i plasten. TIP TIP: Om det är svårt att få loss tårtavtrycket från plasten kan du lägga det i frysen i ca 5-10 minuter. - Då bör det gå väldigt lätt att ta bort den.
Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Banana från FunCakes.
Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
Med de koncentrerade pastellpastorna från Sugarflair kan du färga din marsipan och fondant i vackra naturliga färger.
Hur man använder färgen:
Skaka väl före användning. Använd en tandpetare (eller något liknande) för att lägga till lite färg på fondanten/marsipanen. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.