Chokladmousse – 92 g, Dr Oetker

Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Chokladmousse – 92 g, Dr Oetker

SKU 5701073024645 Categories , ,

kr 28,00

SKU 5701073024645 Categories , ,

Dr. Oetker Chocolate Mousse är en otroligt god mousse med rik chokladsmak och små chokladbitar.

Denna mousse är en säker hit för alla tillfällen - och den är lätt att göra.

Vis mere

34 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Dr. Oetker Chocolate Mousse är en otroligt god mousse med rik chokladsmak och små chokladbitar.

Denna mousse är en säker hit för alla tillfällen – och den är lätt att göra.

Hur man gör (4 portioner):
Häll 2,5 dl lättmjölk i en skål med höga kanter.
Tillsätt pulvret och vispa med en handmixer – först kort på låg hastighet och sedan på hög hastighet i 3 minuter.
Häll upp blandningen i 4 små portionsglas och ställ i kylen i minst 1 timme. Tips: För en krämigare konsistens kan du tillreda moussen med 2 dl lättmjölk och 1 dl vispgrädde.

Innehåll: 92 g.

Dr Oetkers bästsäljare.

Alternativ

  • Chokladmousse - 130 g, Dr. Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med chokladsmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 130 g
    kr26,00
    -3 tillgänglighet
  • Vaniljmousse - 90 g, Dr Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med vaniljsmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall lättmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är nu klar att använda. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 90 g
    kr26,00
    162 tillgänglighet
  • Jordgubbsmousse - 96 g, Dr Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med jordgubbssmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 96 g
    kr26,00
    0 tillgänglighet
  • Lemon curd - 80 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Lemon Curd är en smakrik, klassisk lemon curd - en uppfriskande avslutning på en god middag! Unna dig själv, din familj och dina gäster denna utsökta dessert. Hur man gör (4 portioner): Häll 2,5 dl vatten i en skål med höga kanter. Tillsätt pulvret och vispa med en handmixer - först kort på låg hastighet och sedan på hög hastighet i 3 min. Häll upp blandningen i 4 små portionsglas och ställ i kylen i minst 1 timme. Tips: För en fastare konsistens och mildare smak, tillred lemon curd med lättmjölk. Innehåll: 80g.
    kr28,00
    0 tillgänglighet
  • Decor Cream - 23 g, Dr. Oetker

    Dr Oetker Créme Decor är ett vispgräddepulver som enkelt blandas med mjölk till en utsökt fettreducerad grädde för att dekorera tårtor, cupcakes och andra desserter. Förfarande: Häll 1½ dl kall mellanmjölk i en skål och tillsätt innehållet i påsen. Vispa med en stavmixer - först kort på lägsta hastighet tills pulvret har lösts upp. Vispa sedan på högsta hastighet tills önskad konsistens uppnås. Den färdiga mängden är ca 3 dl. Innehåll: 23g.
    kr28,00
    30 tillgänglighet
  • Vaniljkräm för tårta - 3 x 85 g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Vanilla Flavoured Custard är en supergod vaniljkräm som älskas av många - blanda den med vispad grädde för en läcker bakelsekräm. Så här gör du: Blanda innehållet i brevet med 5 dl helmjölk. Vispa blandningen med en handmixer i 1 minut. Ställ in tårtkrämen i kylen i 20 minuter - efter en kort omrörning är tårtkrämen klar att användas. Innehåll: 3 x 85 g.
    kr29,00
    19 tillgänglighet
  • Pepparkakskrydda - 17 g, Dr Oetker

    Gingerbread spice är en unik julkrydda som är enkel och lätt att använda. På baksidan av påsarna hittar du olika recept på pepparkakskryddor som inspiration, så att du kan välja din favorit. Perfekt för julbaket. Anmärkning: Pepparkakskrydda innehåller bakpulver som jäsmedel. Om du använder kryddan till andra bakverk än det angivna receptet behöver du inte använda lika mycket jäsmedel. Innehåll: 17 g
    kr18,00
    132 tillgänglighet
  • Gelatinpulver - 65 g, Dr Oetker

    Gelatin av fläskkött från Dr Oetker - se DETTA för en Halal-version av nötkött. Gelatinpulver kan användas istället för gelatin som förtjockningsmedel. Kan användas i grädde, vaniljsås, mousse, pudding och fruktgelé. Dosering: 3-5 tsk. eller 10-15 gram per ½ liter vätska. 1 tsk. Motsvarar 2 glas gelatin. Blanda gelatinpulvret med kallt vatten (1 msk vatten till 1 tsk pulver). Smält gelatinet i ett varmt vattenbad eller i mikrovågsugnen i 30 sekunder. Rör tills det är slätt och tillsätt resten av ingredienserna enligt ditt recept. Kyl i minst 4 timmar före servering. Denna gelatinprodukt har en styrka på 230.
    kr35,00
    23 tillgänglighet
  • Bakpulver - 140 g, Dr Oetker

    Bakpulver används som jäsmedel i bakverk. Bakpulver innehåller ingen syra, till skillnad från bakpulver. Denna produkt är bäst lämpad för kakor med syrliga ingredienser, t.ex. brownies och kakor som innehåller sura mjölkprodukter. Degen börjar jäsa när bakpulvret kommer i kontakt med de sura ingredienserna. Bakpulver kan också användas på andra sätt, t.ex. som rengöringsmedel i köket.
    kr17,00
    65 tillgänglighet
  • Vaniljsocker - 140 g, Dr Oetker

    Vaniljsocker från Dr Oetker är gjort på Bourbon-vaniljstänger från Madagaskar. Vaniljsocker ger en god smak och den sista touchen till dina bakverk eller desserter. Du kan till exempel använda den i vispad grädde eller tårtkräm.
    kr28,00
    17 tillgänglighet
  • Apelsinskal -100 g, Dr Oetker

    Dr. Oetker Orange Peel är tillverkat av kanderat och hackat apelsinskal och har många användningsområden i tårtor och konfektyr. Dr. Oetker Chopped Orange Peel är tillverkat av skalet från utvalda söta apelsiner, som efter kandering liknar pomerans i smak och utseende. Perfekt för julbak. Innehåll: 100g.
    kr32,00
    36 tillgänglighet
  • Sukat - 100 g, Dr Oetker

    Sukat, cedrat eller citron - det finns många namn för det. Dr Oetker Sukat består av kanderad cedrat. Cedrat är en citrusfrukt som innehåller mycket C-vitamin och ger en syrlig/söt smak i kakor och bakverk. Du kan använda den som fyllning i kakor och andra bakverk. Perfekt för julbaket. Innehåll: 100g.
    kr32,00
    4 tillgänglighet
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.