Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlakr 43,00
Tosca Farina Pizzamjöl är finmalet tipo 00 vetemjöl enligt italiensk tradition och har en hög proteinhalt på 12,5%.
Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 är ett specialmjöl för pizzadegar med hög vattenhalt och långtidsbakning i upp till 72 timmar. Mjölets mycket fina tipo 00-malning och höga glutenhalt ger en smidig och elastisk deg. Om du gör klassisk napolitansk pizza är Tosca Farina Pizzamjöl ett säkert val som ger din pizza massor av smak, en krispig botten och det karakteristiska luftiga smuldeget.
Vis mereLeverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr
Tosca Farina Pizzamjöl är finmalet tipo 00 vetemjöl enligt italiensk tradition och har en hög proteinhalt på 12,5%.
Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 är ett specialmjöl för pizzadegar med hög vattenhalt och långtidsbakning i upp till 72 timmar. Mjölets mycket fina tipo 00-malning och höga glutenhalt ger en smidig och elastisk deg. Om du gör klassisk napolitansk pizza är Tosca Farina Pizzamjöl ett säkert val som ger din pizza massor av smak, en krispig botten och det karakteristiska luftiga smuldeget.
Mjölet har en bakfasthet (w-värde) på 280/290, vilket innebär att det har en hög vattenabsorption och lämpar sig väl för långtidsbakning.
Du behöver följande:
– 225 g Valsemøllen Pizzamjöl
– 1 ¼ dl kallt vatten (ca 15°C)
– 1 tsk salt
– 5 g jäst
– 2 msk. olja
Metod för 1 pizzabotten:
– Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt sedan de övriga ingredienserna.
– Knåda degen i ca 10 minuter tills den släpper skålens kanter – använd en mixer om det behövs.
– Täck över degen och låt den jäsa i ca 2 timmar i rumstemperatur.
– Linda in degen i plastfolie och ställ i kylen över natten.
– Ta ut degen ur kylen 30 minuter före tillagning och forma pizzabottnen.
– Värm pizzaugnen till 400-450°C, eller värm en vanlig ugn med varmluft till maximal värme (ca 300°C), gärna med bakplåtspapper/pizzasten.
– Strö mjöl på arbetsbänken och tryck försiktigt ut degen tills den är tunn i mitten och fortfarande har lite fyllighet på sidorna.
– Fördela toppingen på pizzorna och grädda i 60-90 sekunder i pizzaugn eller 4-5 minuter i övre delen av en vanlig ugn.
Påse på 1 kg
Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna – från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet – odlat, skördat och malet i Danmark.
Innehåller : Vetemjöl*, solrosolja*, jodsalt, mjölbehandlingsmedel (E300). *Organiskt. Se ingredienser i fet stil för allergener. |
Näringsinformation | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | 1500/360 |
Fett | 3,5 g |
Varav mättade fettsyror | 0,4 g |
Kolhydrater | 69 g |
Varav sockerarter | 0,5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 2 g |
Vikt | 1,000000 kg |
---|---|
Dimensioner | 0,1 × 0,1 × 0,1 cm |
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description
Recensioner
Det finns inga recensioner än.