Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Fondantutjämnare – 2 st, Dr Oetker

Pris: kr 98,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

7 i lager

Artikelnr: 4044935010402 Kategorier: ,

Beskrivning

Denna uppsättning med 2 utjämnare från Dr Oetker är perfekt för att jämna ut fondant på dina tårtor.

Med en non-stick-yta är detta det perfekta verktyget för att jämna ut både stora och små ytor av fondant eller marsipan.

Den stora glättaren är perfekt för de stora ytorna på dina tårtor, och den lilla gör att du kan skapa perfekt rundade hörn och kanter.

Kan diskas i maskin.

Mäter ca:
– Stor: 17 x 8 cm.
– Liten: 11 x 6 cm.

Alternativ

  • Skivspelare - 27 cm, Dr. Oetker

    Dr Oetker roterande tallrik/roterande fat som kan rotera horisontellt, vilket gör det enkelt att dekorera vackra kanter och perfekta glasyrer på t.ex. dina tårtor. Den halkfria basen håller kakan säkert på plats när du arbetar. Skivan kan ta emot kakor upp till 27 cm. Skålen mäter ca. Ø 27,5 x 9 cm.
    Pris: kr358,00
    Tillgänglighet:9
  • Vaniljpudding - 2 x 80g, Dr Oetker

    Prova Dr. Oetkers vaniljpudding och återupplev den välbekanta smaken av vaniljpudding som förr i tiden. Så här gör du (1 bokstav): Häll en påse puddingpulver i en skål, blanda med 100 g socker och rör i 2 dl lättmjölk till en jämn smet. Koka upp 8 dl lättmjölk, ta bort kastrullen från värmen och rör i grädden. Sätt tillbaka kastrullen på värmen och koka upp under kraftig omrörning i minst 1 minut. Häll upp puddingen i en skål som sköljts med kallt vatten och ställ i kyl i minst 4 timmar. Stjälp sedan upp puddingen på ett fat. Innehåll: 2 x 80g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:90
  • Skrapblad - 12 cm, Dr Oetker

    Detta flexibla plastskrapblad från Dr Oetker är supermångsidigt för ditt kök. Kan användas för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad - även bra för alla andra skrapuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera. Mäter 12 x 7,5 cm och har både en böjd och en plan sida.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:9
  • Minutur, Dr Oetker

    Denna timer från Dr Oetker är det perfekta tillskottet till ditt kök. Timern har en exakt klockmekanism, så att du kan ställa in tiden med en minuts noggrannhet. Fungerar utan batterier och har ett tydligt larmljud. Tillverkad av rostfritt stål och plast. Mäter ca. Ø 6,5 x 6 cm.
    Pris: kr195,00
    Tillgänglighet:3
  • Cake Smoother - Extra High, Dr Oetker

    Med det här tvåsidiga verktyget från Dr Oetker kan du välja att antingen släta ut sidorna på din tårta eller skapa vackra ränder. Använd den till allt från vispad grädde, smörkräm och schweiziska maränger - eller gör vackra chokladdekorationer med den tandade sidan. Måttet är cirka 23 x 7 cm.
    Pris: kr67,00
    Tillgänglighet:12
  • Blandningsskål - 2,5 liter Vit, Dr. Oetker

    Vit 2,5 liters plastblandningsskål från Dr Oetker. Perfekt för att blanda kakdeg, bröddeg eller läckra krämer och fyllningar. Skålen har en smart droppfri hälltut, så det är superenkelt när du till exempel vill hälla kaksmeten i din bakform. Kan köras i diskmaskin. Mäter ca. Ø 21 x 14 cm - 2,5 liter.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Multifunktionellt skrapblad - 14 cm, Dr Oetker

    Detta premiumskrapblad i plast från Dr Oetker är ett mycket mångsidigt verktyg för ditt kök. Kan användas för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad - även bra för alla andra skrapuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor. Håller upp till 220°C. Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera. Måtten är 14,5 x 8,5 cm.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:6
  • Utjämnare - 2 st, Sockerpasta

    Set med 2 utjämnare för att skapa släta kanter på belagda tårtor.
    Dessa avjämningsmassor från The Sugar Paste har en flackare kurva, vilket gör dem perfekta att använda på runda tårtor.
    De kan också användas för fyrkantiga tårtor.
    Satsen innehåller två flexibla avjämningsmaskiner: en med raka kanter och en med rundade kanter.
    Storlek: 10,6 x 7,8 cm.
    Kan inte diskas i maskin, bör blötläggas i varmt tvålvatten före och efter användning.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:3
  • Universell pipadapter, Dr Oetker

    Dr Oetker pipadapter för att fästa pipen på en spritspåse. Med adaptern kan du fästa tyllen 100 % på spritspåsen, så att du inte "skjuter" ut tyllen. Dessutom kan du byta droppare i farten UTAN att behöva tömma sprutpåsen först. Storlek ca. Ø 1,7 - 4,7 x h 7,5 cm. Kan köras i diskmaskin. Bruksanvisning: Cylinderadaptern består av två delar som kan skruvas ihop. Lägg ena delen i spritspåsen - precis som du normalt gör med tyll. Den andra delen skruvas nu fast på den yttre delen, med önskad tyll. På detta sätt spänns sprutpåsen fast och valsen kan bytas ut eftersom den sitter på utsidan av påsen, inte på insidan. Kan användas på alla typer av spritspåsar - engångs, tyg och silikon. Tyll och spritspåse ingår inte.
    Pris: kr98,00
    Tillgänglighet:6
  • Blandningsskål - 2,5 liter Mint Green, Dr. Oetker

    Ljusgrön 2,5 liters blandningsskål i plast från Dr Oetker. Perfekt för att blanda kakdeg, bröddeg eller läckra krämer och fyllningar. Skålen har en smart droppfri hälltut, så det är superenkelt när du till exempel vill hälla kaksmeten i din bakform. Kan köras i diskmaskin. Mäter ca. Ø 21 x 14 cm - 2,5 liter.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:3
 
 

Andra köpte också

  • Jordgubbsmousse - 96 g, Dr Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med jordgubbssmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 96 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:122
  • Rågbröd Grundrecepthäfte

    Häfte med 7 populära recept baserade på Bagerens Rugbrød Basis. Förutom recepten nedan innehåller det 20-sidiga häftet även tips och tricks för att baka rågbröd. De 7 rågbrödsrecepten är:
    • Rågbröd med chia
    • Rågbröd med pumpafrön
    • Rågbröd med morötter
    • Mörkt rågbröd (utan kärnor)
    • Rågbröd med mjuk kärna
    • Rågbröd från södra Jylland
    • Rågsnacks med nötter och choklad
    Se även vårt Rågbröd Startpaket Bas och Stor, som innehåller detta häfte, formar och Rågbröd Bas. Broschyren är på danska.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:4237
  • Chokladmousse - 130 g, Dr. Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med chokladsmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 130 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:53
  • Kraftig rund tårtbräda i marmor, Ø 25 cm - FunCakes

    Kraftig tårtbräda från FunCakes - perfekt för tårtor där det behövs en stark bas men du inte vill ha en tjock tårtbricka.
    Marmormönstrat tårtfat som är perfekt för tårtor, pajer etc. Materialet är kraftig masonit belagd med folie och kan återanvändas flera gånger vid normal användning.
    Antal: 1 st.
    Mått: Ø 25 cm. Tjocklek: 5 mm.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:22
  • Tosca Farina 100/0, 500g

    Tosca Farina är din genväg till äkta italienskt bröd i många olika former - tillverkat och bakat på traditionellt sätt. Blandningen är en så kallad 100/0-blandning, vilket innebär att endast vatten, jäst och salt behöver tillsättas. Grundrecept: 500g Tosca Farina 100/0 10g färsk jäst eller 3gtorrjäst 360g vatten 13g salt Metod: Vi rekommenderar att den här degen körs i en mixer, eftersom den är mycket lätt. Tosca Farina, jäst och 300 g vatten knådas i 4 minuter på långsam hastighet - därefter 4 minuter på hög hastighet. Tillsätt 60 g vatten och knåda degen i ytterligare 3 minuter. Tillsätt salt och knåda i ytterligare 2 minuter. Önskad temperatur: 24-26 °C. Gräddningstid: 60 minuter i en bakplåt eller konisk plåt i rumstemperatur och sedan i kylskåp till nästa dag. Dag 2 tas bröden ut ur kylskåpet och tempereras i rumstemperatur till en kärntemperatur på minst. 15 °C / höjs till önskad volym. Vid servering: ha gott om olja och mjöl på degen vid servering. Grunddegen kan användas till en mängd olika läckra bröd, låt dig inspireras nedan. En portion grunddeg ger cirka 880 g. Ciabatta Liggtid: 5 min. varefter degen sträcks ut till plåtens längd och läggs på en bakplåt Degvikt: 500 g Kavling: Vik och sträck degen Rakningstid*: Torr ca 60 min. Baktemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 25-30 min. I talian Baguette Degvikt: 350 g Kavling: Som flutes Dekoration: Skär med 2 skivor när den sätts in i ugnen Rakningstid*: Torrostat ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 20-25 min *AllmäntItaliensk Filone Degvikt: 600 g Kavling: Vänd upp spetsigt i ändarna Dekoration: Skär med 3 snitt vid inläggning i ugnen Rakningstid*: Torrrakning ca 60 min Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 30-35 min *RekommendationItaliensk Focaccia Degvikt: 150 g Form: Vik ut till en diameter på ca 15 cm Dekorering: Pensla med olivolja, strö över grovt salt och kryddor som rosmarin, timjan, basilika eller oregano. Markera som en lagkaka med kniv Rakningstid*: Torrrakning ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 15-20 min *Föreslagnaitalienska bitar Degvikt: 100 g Förvaring: Efter vila, häll ut degen på bordet, skär i 100 g bitar. Lägg direkt på smorda plåtar Förkortningstid*: Ingen Gräddningstemperatur*: 250°C med ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 20-25 min *FörslagTomatbröd Tomat- och olivpesto: 200 g hackade soltorkade tomater, 100 g svarta oliver utan stenar, 10 g timjan. Mixa allt grovt. Mixningstid*: Mixa väl i ca 2 min. i mixern, strax efter att grunddegen har blandats färdigt. Degvikt: 2 500 g grunddeg och 310 g tomat- och olivpesto Inpackning: Rulla ihop som ett långt franskbröd och lägg i en oljad gastrobricka och efter 15 min. Degen trycks ut så att den fyller hela plattan. Sprid sedan 100 g olja över degen och tryck degen så djupt att fingrarna är markerade i degen. Strö över sesamfrön och grovt havssalt efter höjning. Höjningstid*: Torrhöjning 60 min. Gräddningstemperatur*: 170 °C - ånga i ca 15 sek. Gräddningstid*: Ca 35-40 min. och de sista 5 minuterna. med spjället öppet. Verona pieces Degvikt: 2.000 g per press (avrundat). Lägg på plåt med arbetet uppåt Rakningstid*: Torrjäsning ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 18-20 min *Indikativ
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:26
  • Krymmel pepparkaksdekoration - 76 g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker's sprinkles Gingerbread Decoration är en del av The Taste of Christmas-serien. Det är en festlig strösselmix som innehåller 4 olika typer av sockerdekorationer: belagda kakaonibs, rött strössel, grönt strössel och små pepparkaksgubbar. Ge dina julcupcakes och tårtor en festlig touch - det är bara fantasin som sätter gränser! Innehåll: 76g.
    Pris: kr64,00
    Tillgänglighet:25
  • BageBixen.dk Blandningsskål 1L

    Mindre version av vår mycket populära 2,5 l skål.
    Perfekt för mindre portioner av choklad, ganacher med mera.
    En praktisk skål för vispning, uppvärmning och temperering.
    Den är mikrovågsugnssäker och därför perfekt för att temperera choklad.
    Materialet är slagtålig plast i professionell livsmedelskvalitet.
    Ett praktiskt lock kan köpas HÄR
    Förfarande för temperering av choklad:
    1. Smält 2/3 av chokladen på medelvärme i mikrovågsugnen. Rör om ofta.
    2. Använd en termometer för att mäta temperaturen, den ska nå 48-50 °C.
    3. Tillsätt resterande 1/3 av chokladen och rör om tills allt är smält.
    Material: slagtålig PP-plast
    Innehåller 1L / 1.000ml
    Diameter: ø19 cm
    Klarar av temperaturer från -20 till +120 °C
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:641
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.