Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Klassisk brödform – 20 cm, Dr. Oetker

Pris: kr 132,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

4 i lager

Artikelnr: 4044935025840 Kategorier: ,

Beskrivning

Med denna Dr. Oetker bakform kan du göra alla typer av kakor och bröd.

Med non-stick beläggning – tål temperaturer upp till 230°C.

Storlek: 20 x 11,5 x h 7 cm.

Får inte diskas i diskmaskin.

Alternativ

  • Klassisk brödform - 30 cm, Dr. Oetker

    Stor brödform med non-stick beläggning. Formen mäter 30 x 11,5 x 7 cm och rymmer ca 2,5 liter. Fyllningsvolym (deg) är ca 1 200 ml, total volym är ca 2,5 liter. Ska tvättas med en mjuk borste och varmt tvålvatten. Tål upp till 230°C OBS : Formen är inte 100 % tät på grund av fogarna - detta är dock helt normalt och påverkar inte produktens användbarhet.
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:0
  • Traditionell brödform - 25 cm, Dr. Oetker

    Denna brödform från Dr Oetker är perfekt för bakning av olika typer av bröd och kakor. Formen är tillverkad med en non-stick-beläggning och har utmärkt värmeledning för fantastiska bakresultat - vi rekommenderar dock alltid att du använder en fettspray. Tål temperaturer upp till 230°C. Storlek: 25 x 11,5 x 7 cm. Fyllningsvolym (deg) är ca 1 000 ml, total volym är ca 2 liter. Får inte diskas i diskmaskin. OBS : Formen är inte 100 % tät på grund av fogarna - detta är dock helt normalt och påverkar inte produktens användbarhet.
    Pris: kr117,00
    Tillgänglighet:7
  • Traditionell brödform - 30 cm, Dr. Oetker

    Denna brödform från Dr Oetker är perfekt för bakning av olika typer av bröd och kakor. Formen är tillverkad med en non-stick-beläggning och har utmärkt värmeledning för fantastiska bakresultat - vi rekommenderar dock alltid att du använder en fettspray. Tål temperaturer upp till 230°C. Storlek: 30 x 11,5 x 7 cm. Fyllningsvolym (deg) är ca 1 200 ml, total volym är ca 2,4 L. Får inte diskas i diskmaskin. OBS : Formen är inte 100 % tät på grund av fogarna - detta är dock helt normalt och påverkar inte produktens användbarhet.
    Pris: kr132,00
    Tillgänglighet:8
  • Brödform i silikon - 24 cm, Dr. Oetker

    Denna brödform i silikon från Dr Oetker är perfekt för bakning av olika typer av bröd, kakor och glass. Tål temperaturer från -40°C till +230°C och kan användas i ugn, mikrovågsugn och frys. Formen tål maskindisk, men som alltid med silikon rekommenderar vi att du tvättar den för hand. Storlek: 24 x 10 x 7,5 cm. Fyllningsvolym (deg) är ca 900 ml, total volym är ca 1,8 liter.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Brödform i silikon - 18 cm, Dr. Oetker

    Med denna brödform i silikon från Dr. Oetker kan du baka bröd, kakor och andra läckra desserter. Tål temperaturer från -40°C till +230°C och kan användas i ugn, mikrovågsugn och frys. Formen tål maskindisk, men som alltid med silikon rekommenderar vi att du tvättar den för hand. Mäter ca 14,5 x 9,5 x h 7,5 cm (utvändigt: 18 x 13 cm)
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:2
  • Traditionell minibrödform - 15 cm, Dr. Oetker

    Denna brödform från Dr Oetker är perfekt för att baka olika typer av bröd och kakor i miniformat. Formen är tillverkad med en non-stick-beläggning och har utmärkt värmeledning för fantastiska bakresultat - vi rekommenderar dock alltid att du använder en fettspray. Tål temperaturer upp till 230°C. Storlek: 16 x 8,5 x h 5,5 cm. Volym ca 500 ml. Får inte diskas i diskmaskin. OBS : Formen är inte 100 % tät på grund av fogarna - detta är dock helt normalt och påverkar inte produktens användbarhet.
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:19
 
 

Andra köpte också

  • Kraftig rund tårtbräda i marmor, Ø 25 cm - FunCakes

    Kraftig tårtbräda från FunCakes - perfekt för tårtor där det behövs en stark bas men du inte vill ha en tjock tårtbricka.
    Marmormönstrat tårtfat som är perfekt för tårtor, pajer etc. Materialet är kraftig masonit belagd med folie och kan återanvändas flera gånger vid normal användning.
    Antal: 1 st.
    Mått: Ø 25 cm. Tjocklek: 5 mm.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:21
  • Tårtband - 20 cm brett / 5 m, PME

    Förpackning med 5 löpande meter

    Konditorband, tårtband, tårtfolie, plastfolie, tårtfolie, tårtfolie, plastband - det finns många namn för det! Vi kallar det tårtband, men det här genomskinliga plastbandet kan också användas till andra saker än att göra vackra tårtor! Till exempel för att göra chokladslingor, glassbomber och mycket mer. Huvudsyftet med ett tårtband är att tårtan lätt ska kunna tas ut ur formen eller tårtringen. Tårtbandet placeras i en tårtring innan tårtan byggs upp. På så sätt fastnar inte kakan i ringen när den tas ut. Plasttejpen är återanvändbar och kan tvättas i varmt vatten och tvål. Priset gäller för 500cm / 5m och bredden är 20cm Se även vårt utbud av tårtplast i rullar i olika höjder HÄR.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:7
  • Gelatinpulver - 65 g, Dr Oetker

    Gelatin av fläskkött från Dr Oetker - se DETTA för en Halal-version av nötkött. Gelatinpulver kan användas istället för gelatin som förtjockningsmedel. Kan användas i grädde, vaniljsås, mousse, pudding och fruktgelé. Dosering: 3-5 tsk. eller 10-15 gram per ½ liter vätska. 1 tsk. Motsvarar 2 glas gelatin. Blanda gelatinpulvret med kallt vatten (1 msk vatten till 1 tsk pulver). Smält gelatinet i ett varmt vattenbad eller i mikrovågsugnen i 30 sekunder. Rör tills det är slätt och tillsätt resten av ingredienserna enligt ditt recept. Kyl i minst 4 timmar före servering. Denna gelatinprodukt har en styrka på 230.
    Pris: kr36,00
    Tillgänglighet:43
  • Bas för smörkräm - 230 g, Dr Oetker

    Dr. Oetker Base for Buttercream är en blandning för smörkräm, färskostkräm och glasyr med vaniljsmak. Smörkräm är perfekt att breda ut på tårtor och ger en jämn yta före t.ex. en fondantöverdragning. Smörkräm kan också användas som topping på cupcakes och mellan lagren i en tårta. Så här gör du: Till smörkrämen: Till sätt 200-250 g rumstempererat smör och vispa med en handmixer i 4 min. Häll i en spritspåse och dekorera 12 stora cupcakes eller en stor tårta. Till färskostkrämen: Tillsätt 150 g kall färskost + 100 g rumstempererat smör och vispa med en stavmixer i 4 min. Häll i en spritspåse och dekorera 12 stora cupcakes eller en stor tårta. Till glasyren: Tillsätt ½ dl kallt vatten och rör om en stund, häll glasyren på tårtan - räcker till en rund tårta med en diameter på ca. ø 24 cm. TIPS: Färga smörkrämen med pastafärger. Innehåll: 230 g.
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:62
  • Jordgubbsmousse - 96 g, Dr Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med jordgubbssmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 96 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:51
  • Krymmel pepparkaksdekoration - 76 g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker's sprinkles Gingerbread Decoration är en del av The Taste of Christmas-serien. Det är en festlig strösselmix som innehåller 4 olika typer av sockerdekorationer: belagda kakaonibs, rött strössel, grönt strössel och små pepparkaksgubbar. Ge dina julcupcakes och tårtor en festlig touch - det är bara fantasin som sätter gränser! Innehåll: 76g.
    Pris: kr64,00
    Tillgänglighet:25
  • Tylosepulver, 80 g - Rainbow Dust

    Tylose powder, från Rainbow Dust, används för att härda hemmagjord fondant, gumpaste och flowerpaste m.m. så att det blir lättare att modellera former. Använd 1 tesked tylosepulver för 200-250 g fondant och knåda väl.
    Tylosepulver kan också användas för att göra ätbart lim, så att du kan limma ihop dina figurer eller limma fast dekorationerna på dina tårtor. Blanda 1 del pulver och 30 delar vatten, låt stå till nästa dag. där den är redo att användas.
    Produkten är allergenfri, glutenfri, icke-GMO, lämplig för vegetarianer och veganer, Kosher-certifierad. BSE/TSE-fri.
    Innehåll: 80 g tylosepulver
    Pris: kr89,00
    Tillgänglighet:4
  • Gul pastafärg - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:0
  • Lemon curd - 80 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Lemon Curd är en smakrik, klassisk lemon curd - en uppfriskande avslutning på en god middag! Unna dig själv, din familj och dina gäster denna utsökta dessert. Hur man gör (4 portioner): Häll 2,5 dl vatten i en skål med höga kanter. Tillsätt pulvret och vispa med en handmixer - först kort på låg hastighet och sedan på hög hastighet i 3 min. Häll upp blandningen i 4 små portionsglas och ställ i kylen i minst 1 timme. Tips: För en fastare konsistens och mildare smak, tillred lemon curd med lättmjölk. Innehåll: 80g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:23
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.