Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Änglar glänsande, 25 st.

Pris: kr 62,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

2 i lager

Artikelnr: 28574300175 Kategorier: , ,

Beskrivning

25 glansiga bilder för pepparkakor etc.

Dessa klassiska änglar är naturligtvis tillverkade på fett- och fuktbeständigt papper av livsmedelskvalitet.

Lägg till exempel på den smälta chokladen.

Det finns 25 stycken i varje förpackning.

Varje bild mäter ca 4 x 5 cm

Alternativ

  • Schabloner - Snöflinga

    Detta set innehåller en dekorationsschablon, som kan användas vid dekoration av kakor, bakelser och tårtor.

    Det finns flera tillvägagångsätt - t.ex. kan man lägga schablonen över bakelsen och strö florsocker eller kakao genom en sikt. De kan även användas till airbrushdekoration. Det är endast fantasin som sätter gränserna.

    Material: Mjuk plast

    Mått: ca 19 x 6 cm.

    Kan återanvändas

    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:13
  • Jultomte Glansbilder, 16 st.

    1 ark glansbilder till honungskakor m.m. Dessa klassiska jultomtart är naturligtvis framställda på livsmedelsgodkänt fett- och fuktavvisande papper. Lägges exempelvis på smält choklad. Det är 16 st. på ett ark, och motivet är utstansatt. Varje bilde mäter ca 4 x 6 cm
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:143
  • Santa Claus Glossy prints, 800 st.

    50 ark med glansbilder för pepparkakor med mera. Varje ark innehåller 16 bilder, vilket ger 800 bilder i hela förpackningen med 50 ark. Dessa klassiska jultomtar är naturligtvis tillverkade på fett- och fuktbeständigt papper av livsmedelskvalitet. Lägg till exempel på den smälta chokladen. Det finns 16 stycken på ett ark, och motivet är standardiserat. Varje bild mäter ca 4 x 6 cm
    Pris: kr779,00
    Tillgänglighet:9
  • Santas Workshop Cupcake Sæt – 24 sæt, PME

    Lav kreative cupcakes med dette super smarte sæt, der både indeholder muffinsforme og sukker dekorationer - så du kan lave søde enhjørninger til f.eks. børnefødselsdagen. Indeholder: - 6 x hvide muffinsforme - 6 x enhjørning muffinsforme - 6 x sæt med horn og ører - Opskrift (engelsk) på muffins/cupcakes samt smørcreme på siden af kassen. Størrelse 50 mm i bunden.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:10
  • Ängel, ChocoStickers

    Ark med 49 livsmedelssäkra klistermärken med änglamotiv. Varje klistermärke mäter 24 x 30 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten i formen med en hård borste eller bomullstops för att få bort eventuella luftbubblor. Om din chokladetikett är mycket detaljerad kan du använda en tunnskrivarnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:46
  • Julgran, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelssäkra klistermärken med julgransmotiv. Varje klistermärke mäter 22 x 31 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:29
  • Tårtpaket med kransar - NYÅRSERBJUDANDE 2025

    Nyårserbjudande med 1 kg Odense Kranse XX och 4 klockskivor till kransekagen nyårsafton. Innehåller 2 rattar med en diameter på Ø7,5 cm och 2 rattar med Ø13 cm. Skivorna är tillverkade av stark livsmedelsklassad kartong och har tryck på båda sidor. Kranse XX är en bakmix från Odense Marcipan som används för att göra perfekta kransekager. Till skillnad från marsipan är huvudingrediensen i Kranse XX aprikoskärnor, som lämpar sig utmärkt för bakning. Med Kranse XX får du en fin gyllene färg som är krispig på utsidan men fin och mjuk på insidan. Blanda bakmixen med äggvitor och socker Grundrecept för Kranse XX: 1000 g ODENSE Kranse XX blandas med 400 g socker. Tillsätt 180 g äggvita lite i taget och mixa till önskad konsistens. --- Gott nytt år --- :-)
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:1
  • Snöflinga Tips, ChocoStickers

    Ark med 48 livsmedelsgodkända klistermärken med snöflingemotiv. Varje klistermärke mäter 30 x 25 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:19
  • Hiver - Silikonform, Silikomart

    Med denna gjutform från Silikomart kan du göra vackra tårtor med vintertema. Det granformade hålrummet kan fyllas med färgad glasyr för att skapa färgkontrast. Formen används av kockar och konditorer över hela världen, eftersom den har ett otroligt brett användningsområde. Silikonformen tål temperaturer från -60 °C till +230 °C och kan därför användas både i ugnen och frysen. Detta öppnar upp för ett brett spektrum av tillämpningar, inklusive chokladgjutning, fromager, glass, kakor och andra bakverk.         Storlek: Ø200 H50mm Volym 1480 ml 20.480.13.0065    
    Pris: kr296,00
    Tillgänglighet:5
 
 

Andra köpte också

  • Ananasarom, 29,5ml (Pineapple)

    Stor flaska med 29,5ml ananasaroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:17
  • Christmas Cheer ätbara toppers - 12 st, PME

    Förgyll julen och ge dina tårtor lite feststämning med dessa PME-sockerdekorationer. De här glada små bitarna är tillverkade för hand och kommer utskurna och klara att använda, placera dem helt enkelt på dina godsaker. Perfekt set för kreativa familjeaktiviteter. Innehåller: 3 röda muggar, 3 gröna muggar, 3 pepparkaksgubbar och 3 julstavar, tillverkade av ätbar gum paste. Mäter ca 35 mm vardera. Lätt att använda, fäst dem bara direkt på cupcakes, tårtor eller andra söta godsaker som du väljer!
    Pris: kr72,00
    Tillgänglighet:33
  • Julspett Julgranar - 24 st, PME

    Julspett så att du kan göra fina små aptitretare till julbordet - eller använda dem som dekorationer i varm choklad eller dessert. Spetten är perfekta för cocktails, kanapéer, aptitretare, servering av desserter, doppning i chokladfontän, fruktspett och mycket mer. Setet innehåller 24 spett med 4 olika julgransmotiv. Måtten är ca 4 x 2,7 cm. Innehåll: 24 träspett med motiv.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:40
  • Mirror Glaze - 325g, FunCakes

    Beautiful Mirror Glaze, som ger ett spegelblankt resultat. Används för att täcka och/eller dekorera tårtor, cupcakes, munkar med mera.
    FunCakes Mirror Glaze är en glasyr som är färdig att använda. Rör bara i den och du kan använda den för att täcka tårtor och desserter helt och hållet. Mirror Glaze kan också färgas i önskad färg med pastafärg.
    Instruktioner: för direkt beläggning av kakor och desserter av alla former. Färgning är möjlig. Rör om före användning.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:7
  • Christmas Party Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:34
  • Krymmel Julfest - 110g, Dr Oetker

    Dr. Oetkers strössel Christmas Party ingår i serien The Taste of Christmas. Det är en festlig strösselmix som innehåller olika sorters strössel, bland annat snöflingor och julgranar i färgerna rött, vitt och grönt. Ge dina juliga cupcakes och tårtor en festlig touch - det är bara fantasin som sätter gränser! Innehåll: 110g.
    Pris: kr64,00
    Tillgänglighet:0
  • Krymmel Rudolpf Mix - 115g, Dr. Oetker

    Dr. Oetkers strössel Rudolph Mix ingår i serien The Taste of Christmas. Det är en blandning av Rudolph-huvuden, gröna blad och kulor i gyllene, gröna och bruna färger, perfekt för att dekorera dina julbakverk. Ge dina julmuffins och tårtor en festlig touch - det är bara fantasin som sätter gränser! Innehåll: 115g.
    Pris: kr64,00
    Tillgänglighet:20
  • Sockerdekorationer jul - 24 st, Dr Oetker

    Dr Oetkers sockerdekoration till jul ingår i sortimentet Smaken av jul. Dekorera din hembakning med en färgglad samling röda, gröna och vita julfigurer. Med Dr Oetker sockerdekorationer får du 24 vackra och roliga figurer som tomteluvor, vantar, julstänger och presenter. Sätt en vacker och färgglad prägel på julbaket med dessa juldekorationer. Innehåll: 24 st.
    Pris: kr45,00
    Tillgänglighet:33
  • Smak av anis, 3,7 ml

    "Kung av Danmark" smak. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:41
  • Isomalt, 250 g.

    Isomalt kan användas för sockerdekorationer och godis. Isomalt kristalliserar inte som vanligt socker när det kokas och samtidigt tål denna typ av socker bättre fukt än vanligt socker. Produkten ser ut som finmalet vitt socker, men blir genomskinlig vid upphettning. Isomalt värms normalt i en kastrull till cirka 170 °C. Isomalt innehåller inget socker. Förpackningen innehåller 250 g isomalt.    
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:1
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.