Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Låda för godis – 80x45x130mm, 100 st.

Pris: kr 1.246,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

3 i lager

Artikelnr: 28574300152 Kategorier: , ,

Beskrivning

Förpacka dina hemlagade godis och chokladgodis i den här eleganta lådan med genomskinligt fönster.
Lådans utsida har en fin svart färg och insidan är täckt med en barriärfilm som tillsammans med fönstret är godkänd för kontakt med livsmedel.
Du kan packa direkt i lådan, men du kan också använda en extra cellofanpåse som den här.
Lådans totala mått är ca 80 x 45 x 130 mm.
Innehåll: 100 lådor.
Levereras omonterad.

Alternativ

  • Låda för godis - 80x45x130mm, 10 st.

    Förpacka dina hemlagade godis och chokladgodis i den här eleganta lådan med genomskinligt fönster.
    Lådans utsida har en fin svart färg och insidan är täckt med en barriärfilm som tillsammans med fönstret är godkänd för kontakt med livsmedel.
    Du kan packa direkt i lådan, men du kan också använda en extra cellofanpåse som den här.
    Lådans totala mått är ca 80 x 45 x 130 mm.
    Innehåll: 10 lådor.
    Levereras omonterad.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:45
  • Konfektformar - 100 st, Aluminium

    Vackra godis-/chokladkapslar i aluminium.
    Varje förpackning innehåller 100 flerfärgade
    De konformade aluminiumformarna har måtten: H55 mm, Ø23 mm,
    Observera att det är helt normalt att vissa formar behöver "justeras" lite innan de används.
    Material: aluminium
    Pris: kr171,00
    Tillgänglighet:11
  • Chokladlåda God jul för 9 chokladpraliner - 100 st.

    Förpacka din hemlagade choklad elegant i den här professionella chokladlådan med snöflingemotivet "Merry Christmas" på locket.
    Förpackning med 100 lådor och 100 inlägg för att hålla dina praliner på plats.
    Passar 9 chokladaskar i vanlig storlek, eller utelämna den bruna insatsen och använd lådorna för tallrikar eller stora chokladaskar etc.
    De 9 hålen mäter vardera ca 35 x 35 x 20 mm.
    Chokladlådans totala mått är ca 125 x 125 x 25 mm.
    Innehåll: 100 lådor, 100 lock och 100 pralininsatser.
    Levereras omonterad.
    Se även den fina elastiska sladden med ögla för att hålla lådorna stängda HÄR.
    Pris: kr1.527,00
    Tillgänglighet:2
  • Chokoladeæske Merry Christmas til 6 Praliner - 100 stk.

    Pak din hjemmelavede chokolader elegant ind i denne professionelle chokoladeboks med "Merry Christmas" snefnugmotiv på låget.
    Pakke med 100 æsker og 100 indsatser til at holde dine pralinéer på plads.
    Passer til 6 stk. praliner i almindelig størrelse, eller undlad det brune indlæg og brug æskerne til plader eller store chokolader m.m.
    De 6 huller måler hver ca. 35 x 35 x 20 mm
    Chokolade boksens overordnede mål er ca. 112 x 82 x 32 mm
    Indhold: 100 æsker, 100 låg og 100 indsatser til praliner.
    Leveres usamlet.
    Pris: kr1.246,00
    Tillgänglighet:5
  • Julgran, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelssäkra klistermärken med julgransmotiv. Varje klistermärke mäter 22 x 31 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:29
  • Ängel, ChocoStickers

    Ark med 49 livsmedelssäkra klistermärken med änglamotiv. Varje klistermärke mäter 24 x 30 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten i formen med en hård borste eller bomullstops för att få bort eventuella luftbubblor. Om din chokladetikett är mycket detaljerad kan du använda en tunnskrivarnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:46
  • Snowflakes Muffinsformar – Mini 35mm - 100 st., PME

    Fina muffinsformar med snöflingor - idealiska till ett vinter- och jultema.

     

    Den goda papperskvaliteten ger mycket gott bakresultat och behåller sin form och färg under bakningen - lämpar sig mycket väl till mikrovågsugnen också.

     

    Innehåller 100 engångsformar.

     

    Storlek 35 mm i botten.

     

    För bäst resultat, rekommenderar vi alltid att använda en mini muffinspanna.

    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:37
  • Stjerner, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv. Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm. Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Gave, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv. Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm. Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Juleklokke, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv. Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm. Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:19
  • Julemand, ChocoStickers

    Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv. Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm. Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:5
 
 

Andra köpte också

  • Linje 3 mm, choklad klistermärken

    Ark med 102 klistermärken av livsmedelskvalitet tillverkade av 3 mm tjocka ränder. Varje klistermärke mäter 80 x 3 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:8
  • Blomma 1, ChocoStickers

    Ark med 54 livsmedelssäkra klistermärken med blommotiv. Varje klistermärke mäter 27,5 x 25 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Roder, ChocoStickers

    Ark med 46 livsmedelsgodkända klistermärken med fönstermotiv. Varje klistermärke mäter 81 x 8 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Degberedare - Wilton

    Bekväm Perfect Fill Batter Dispenser från Wilton - fyll dina cupcakes eller muffins med smet utan dropp eller spill!
    Använd degspridaren i kombination med sprutpåsar som är minst 40 cm långa.
    Hur man använder dispensern:
    Sätt spetsens bas i botten av en spritspåse, klipp ett hål i påsen och sätt själva degspridaren på basen. Fyll sprutpåsen - spara utrymme i toppen av sprutpåsen så att den kan stängas. Krama ihop sprutpåsen för att få ut degen och släpp den för att stoppa degen.
    Rengör dispensern för hand i varmt tvålvatten. Skölj och torka noggrant.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:8
  • Extra kraftig tårtlåda för cupcakes 12, h 9 cm - PME

    Praktisk tårtlåda från PME, i robust material, som kan användas flera gånger.
    Förpackningen innehåller 12 vanliga cupcakes.
    Tips: Det rekommenderas att slutflikarna sätts in från insidan till utsidan. Detta ger inte bara maximal styrka, utan säkerställer också att dina muffins inte skadas av inre slag.
    Innehåller: låda 22 x 31 x 9 cm, insats för 12 cupcakes och lock.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:34
  • Gelling Spray, 125ml - Decora

    Denna geleringsspray är perfekt om du vill ge glans åt dina pajer, fruktkakor, frysta desserter, våfflor och fruktsallader. Den är lätt att använda eftersom den sprayas direkt på efterrätten utan att du behöver använda en borste. Innehåller : 125 ml.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:22
  • Tulpan Muffinsformar 36 st - Pyssel, House of Marie

    36 muffinsformar med tulpan i smörpapper av superhög kvalitet från House of Marie.
    Formarna behåller fukten och främjar bakningen och sist men inte minst ger de en vacker och raffinerad presentation av dina bakverk!
    Vi rekommenderar alltid en muffinsplåt som stöd för tulpanformarna under gräddningen. En tung deg gör att formen plattas till.
    Gjutformarna kan tåla temperaturer upp till max. 180 °C.
    Mäter ca: ø50mm i botten och har en höjd på 60mm (total höjd på 80mm).
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:76
  • Guld Folie Muffinsformar 24 st., House of Marie

    Muffinsformar i aluminiumfolie från House of Marie. Dessa formar är framställda av en extra kraftig kvalitet. Den goda kvaliteten ger mycket gott bakresultat och håller sin form och färg under bakningen.
    Släpper lätt kakan.
    Innehåller 24 engångsformar.
    Mått 50 x 30 mm.
    För bäst resultat, rekommenderar vi att alltid använda en muffinspanna.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:53
  • Extra kraftig tårtlåda för cupcakes 24, h 14 cm - PME

    Praktisk tårtlåda från PME, i robust material, som kan användas flera gånger.
    Lådan rymmer 24 vanliga cupcakes med hög dekoration.
    Tips: Det rekommenderas att slutflikarna sätts in från insidan till utsidan. Detta ger inte bara maximal styrka, utan säkerställer också att dina muffins inte skadas av inre slag.
    Innehåller : låda 31 x 43 x 14 cm, 2 insatser för 24 cupcakes och lock.
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:1
  • Yuzupulver - frystorkat, 20 g

    Vackert och intensivt yuzupulver tillverkat av dextrin och yuzujuice. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbullar, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar det sig. Innehåll: 20 gram
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:17
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.