Beskrivning
Läcker klassiker för hela familjen.
I årtionden har chokladkakan varit en klassiker, perfekt för både vardag och fest. Dekorera med din favoritglasyr och glädja både barn och vuxna med en riktig favorit.
Med valsverket är det enkelt för dig att baka en utsökt chokladkaka på nolltid. Allt du behöver tillsätta är vatten, olja och ägg, rör ihop och grädda. Kort sagt, hemlagad favoritkaka på under 1 timme!
Chokladkakan från valsverket räcker till 1 liten stekpanna/ca. 12 stycken.
Det här behöver du (1 liten plåt ca 12 st.): 1 ps.
Valsemøllen Chokladkaka 1 dl ljummet vatten (30°C) 2 dl vegetabilisk olja 3 ägg 1 bakplåt 25 x 30 cm
Så här gör du:
Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten och olja.
Rör om kakblandningen med en sked i ca 2-3 minuter tills den är slät och blank.
Smörj formen eller kläd den med bakplåtspapper. Häll kaksmeten i formen och fördela den jämnt.
Grädda i 180 °C (160 °C för varmluft) i 25-30 minuter.
Servera den som den är, eller dekorera den som du vill.
Tips: Använd smeten från chokladkaksblandningen för att baka goda muffins i stället för en stekpanna. Häll kaksmeten i muffinsformar, grädda i ca 20 minuter och dekorera med din favoritglasyr.
Förpackning med 600 g
Recensioner
Det finns inga recensioner än.