Korntoast, 900g

Korntoast, 900g

SKU 5701075202362 Categories ,

kr 42,00

SKU 5701075202362 Categories ,

Valsemøllen Kernerugbrød är fylld med solrosfrön och linfrön.

Kombinationen av frön och korn som tillsätts i rågsurdeg ger ett fuktigt rågbröd med god smak och fina skivor.

Vis mere

19 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Valsemøllen Kernerugbrød är fylld med solrosfrön och linfrön.

Kombinationen av frön och korn som tillsätts i rågsurdeg ger ett fuktigt rågbröd med god smak och fina skivor.

Valsverket har blandat mjölet, kornen och surdegen åt dig – de kallar det hemmabakning på det enkla sättet! Du kompromissar inte med smak, kvalitet eller bakglädje. Resultatet är ett utsökt fuktigt rågbröd med god smak, bra bett och fina skivor. Perfekt för allt från frukost, lunch och extra goda lunchpaket.

Jäst ingår ovanpå. Brödblandningen ger 1 stort rågbröd (2,6 l).

Vad du behöver:
1 ps. Valsverket
1 paket Valsemøllen torrjäst (7 g), motsvarande 25 g färsk jäst.
7½ dl vatten, något varmare än ljummet (35 °C).

Så här gör du:

Blanda innehållet i påsen med Roller Mill torrjäst i en skål och tillsätt vatten.

Knåda degen i minst 5 minuter i en mixer på lägsta hastighet eller med en handmixer på medelhög hastighet. Tänk på att degen kan kännas våt.

Häll degen i en smord form (2,6 l), jämna ut den med en degskrapa och låt den jäsa övertäckt i 60 minuter i rumstemperatur.

Grädda rågbrödet på nedersta gallret i en förvärmd ugn i 200 °C (175 °C i fläktugn) i ca 60 minuter.

Ta ut den bakade fröbrödet och låt det svalna.

Observera: rågbrödet måste svalna innan det kan skivas.

Påse med 900g

Alternativ

  • Kallraffinerade frukostbitar, 900g

    Valsemøllen Kallgrodda frukostfrallor är det enkla sättet att få klassiska, krispiga och fluffiga frallor. Det är en enkel brödmix som gör krispiga och fluffiga frallor som du känner dem. Blanda degen på kvällen, baka dem på morgonen. Allt du behöver är Valsemøllen Kallröstad Morgonbulle, torrjäst som ingår i paketet och vatten. Sedan har du 14 läckra och krispiga frukostbakverk. D u behöver: - 1 ps. Valsemøllen Morgenstykker - 1 brev Valsemøllen torrjäst (7 g) motsvarar 25 g färsk jäst (ingår) - 5 dl kallt vatten (ca 15°C) Hur man går tillväga: Dag 1 - Blanda innehållet i påsen med Valsemøllens torrjäst i en skål och tillsätt vatten. D - Knåda degen i en mixer i 5 min. på låg hastighet. Knåda sedan i ca 10 min. med hög hastighet. Håll ett öga på degen. Den är klar att knåda när den är slät, smidig och du kan göra ett "glutenfönster" - Häll degen i en oljad bunke med lufttätt lock. Låt stå i kylskåp i 12-24 timmar. D ag 2 - Placera en bakplåt i botten av ugnen och förvärm ugnen till 250°C. - Häll försiktigt upp degen ur bunken på en mjölad yta. Tryck ut degen till ett platt bröd (ca 50x15 cm). Strö över frön och korn om så önskas - Skär degen i 14 lika stora bitar (2 x 7) och lägg försiktigt bitarna på en plåt med bakplåtspapper - Ställ in bitarna i ugnen direkt. Häll sedan 1 dl vatten i botten på den uppvärmda bakplåten. Stäng omedelbart ugnen och sänk temperaturen till 200°C varmluft - Baka bitarna i 19-21 min. tills de är gyllenbruna. Låt dem svalna på ett galler.Tips: Kan också bakas som flutes. Följ samma recept men skär degen i 2 avlånga bitar istället. Följ sedan instruktionerna från steg 7 och grädda i 25-30 min. tills de är gyllenbruna. Påse med 900 g Utan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:31
  • Bolle Mix, 900g

    Bjud familj och vänner på goda, varma, hembakade Valsemøllenbullar. Med sin milda smak är de perfekta för födelsedagar, helger eller när du bara vill ha kul. Du kan också använda degen från denna bullbakmix till kanelbullar, brunsviger, pizzabullar, korvbullar eller tillsätta choklad eller torkad frukt för att göra de godaste chokladbullarna som alla kommer att älska. Bullemixen ger 18 bullar. Du behöver: - 1 msk. Valsemøllen-bullar - 1 påse torrjäst (14 g), motsvarande 50 g färsk jäst - 4½ dl vatten, något kallare än ljummet (25°C) Tillvägagångssätt: - Blanda innehållet i påsen med Valsemøllen-torrjäst i en bunke och tillsätt vatten. - Knåda degen i 5-10 minuter i en mixer på medelhastighet eller för hand. - Dela degen i 18 lika stora bitar och forma dem till bullar. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa övertäckta i 60 minuter i rumstemperatur. - Pensla de färdiga bullarna med vatten eller ägg och grädda dem i mitten av en förvärmd ugn på 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minuter tills de är gyllene. - Låt bullarna svalna på ett galler. Väska med 900g Utan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:7
  • Havrebrödsmix - Glutenfri, 900g

    Nu med jäst i blandningen! En helt färdig glutenfri Oat Bread Mix från Valsemøllen. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten. Jästen finns redan i brödblandningen. Du får ett saftigt och gott vetebröd med smak av havre och utan gluten. Havre har många bra egenskaper. Du bakar ditt havrebröd precis som du brukar och resultatet blir ett gott, saftigt och gott bröd. Låda med 900 g Finax mjölmix
    Pris: kr82,00
    Tillgänglighet:-22
  • Sunflower Gourmet Rågbröd, 900g

    Läckert mörkt rågbröd fyllt med knapriga solrosfrön, poppade durumfrön och med en underbar smak av surdeg. Valsemøllen Sunflower Gourmet Rye Bread ger dig en fantastisk surdegssmak och massor av knapriga, synliga korn. Ett rågbröd som håller sig saftigt och gott i upp till en vecka. På Valsemøllen anser man att goda bakverk i grunden handlar om gott hantverk. Därför gör de alltid allt för att välja och kombinera de bästa ingredienserna, så att du kan vara säker på att få ett fantastiskt resultat. Varje gång. Deras utvecklingsbagare har satt ihop en bakmix så att du bara behöver tillsätta vatten och på bara två timmar kan du servera ett utsökt, hembakat rågbröd. Jäst ingår ovanpå. Brödblandningen ger 1 stort rågbröd (2,6 l). Vad du behöver: 1 ps. Valsemøllen Sunflower Gourmet Rye Bread 1 brev Valsemøllen torrjäst (7 g), motsvarande 25 g färsk jäst 6 dl vatten, något varmare än ljummet (35°C) Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med Roller Mill torrjäst i en skål och tillsätt vatten. Knåda degen i minst 10 minuter i en mixer på lägsta hastighet eller med en handmixer (med degkrokar) på medelhastighet. Tänk på att degen kan kännas våt. Häll degen i en smord form (2,6 l), slät ytan lätt och låt den jäsa övertäckt i 40-60 minuter i rumstemperatur. Grädda brödet i botten i en förvärmd ugn på 200ºC (175ºC i varmluftsugn) i ca 60 minuter. Ta ut det bakade brödet ur formen och låt det svalna. Tips: Har du ingen 2,6 l brödform? Då kan du enkelt dela upp den i två mindre formar (ca 1,4 l) och baka lite kortare tid i ugnen (ca 45-50 minuter). Påse med 900 g
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:3
  • Knäckebrödsblandning - ekologisk, 320g

    Valsemøllen ekologiskt knäckebröd är lätt att göra och smaken är fantastisk. Knäckebrödet är fyllt med goda ekologiska frön och korn som ger en härlig nötsmak. Tillsätt ekologiskt vetemjöl, salt, olja och vatten och grädda de mest utsökta och krispiga knäckebröden. Vad du behöver (50-60 stycken): 1 ps. The Rolling Mill ekologisk knäckebrödsblandning 3 1/4 dl Valsemøllen ekologiskt vetemjöl 2 tsk. salt 1 1/2 dl olja 2 dl vatten Så här gör du: Blanda ingredienserna i en skål. Knåda degen väl i en mixer på medelhastighet i minst 2 minuter eller för hand i 4 minuter. Degen ska vara lite klibbig. Dela degen i två lika stora delar och kavla ut varje del tunt mellan två bitar bakplåtspapper av samma storlek som en bakplåt. Ta sedan bort det översta bakplåtspappret och skär ut degen i fyrkanter på ca 5×8 cm med en vass kniv eller en pizzaskärare. För försiktigt över bakplåtspappret med de utskurna knäckebröden till en bakplåtspapper och strö över havregryn, frön och/eller korn om så önskas. grädda knäckebrödet i mitten av en förvärmd ugn på 210 °C (fläkt 200 °C) i cirka 15 minuter, tills det är gyllene och krispigt. Låt knäckebrödet svalna på en plåt. Om du vill använda mindre olja kan du ersätta ½ dl olja med ½ dl vatten. Du får ett fastare knäckebröd. Tips: Byt ut vetemjölet mot dinkelmjöl eller fullkornsvetemjöl om du vill ha fullkornsknäckebröd. Påse med 320g
    Pris: kr37,00
    Tillgänglighet:11
  • Spruckna vetekärnor, 1kg

    Spruckna vetekärnor har många användningsområden - använd dem i bröd eftersom de ger en grövre konsistens, mer bett och ett rustikt utseende. Kärnorna i sig gör ingenting för bakningen, men bidrar till brödets struktur och smak. Använd också fröna som tillbehör och i sallader - möjligheterna är oändliga. Väska med 1 kg FullkornsmärkeEtikett med nyckelhålUtan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:20
  • Fullkornsrullar, 500 g

    Valsemøllen Fullkornsbullar är lunchbullar som barnen älskar.

    Med Valsemøllens fullkornsbullar är det inga problem att sätta läckra fullkornsbullar på menyn. Bakmixen är fylld med finmalet danskt fullkornsvetemjöl med mycket fibrer - och mixen är helt fri från frön, vilket gör de mjuka, luftiga och fuktiga fullkornsbullarna till en riktig lunchhit för både stora och små. Tips: Degen kan också användas för att baka en läcker fullkornsrulle för lunchpaket. Använd den grova degen för att göra läckra pizzabröd, korvbröd eller om du gillar grövre kanelbullar. Den enda gränsen är din fantasi! Brödblandningen ger 10 bullar. Du behöver: - 1 ps. The Rolling Mill Fullkornsrullar - 25 g jäst - 3 dl ljummet vatten (30 °C) Metod: - Häll vattnet i en skål. Tillsätt jästen och rör om tills jästen har lösts upp. - Tillsätt innehållet i påsen och knåda degen i en mixer på medelhastighet eller med händerna i 5-10 minuter. - Dela degen i 10 lika stora bitar och forma dem till bullar. Lägg bullarna på en bakplåt med bakplåtspapper. - Låt bullarna jäsa övertäckta i 60 minuter i rumstemperatur. - Pensla de färdiga bullarna med vatten eller ägg och grädda dem i mitten av en förvärmd ugn i 220 °C (fläkt 200 °C) i 9-12 minuter tills de är gyllene. - Låt dina fullkornsbullar svalna på ett galler. Påse med 500g FullkornsmärkeEtikett med nyckelhålUtan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr35,00
    Tillgänglighet:13
  • Rågkärnor, 10 kg

    Bulkköp med 10 x 1kg Rolling Mill Sliced Rye Grains ger ditt bröd bett, och rågbrödet fyllighet och vackra synliga korn. De skivade rågkärnorna från valsverket är hela rågkärnor som skärs tvärs över, vilket ger fina skivor när du skär brödet. Används främst i fullkornsrågbröd, men passar också bra i vetebröd. 10 påsar med 1 kg vardera FullkornsmärkeEtikett med nyckelhålUtan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr231,00
    Tillgänglighet:1
  • Kanelrullkaka, 475g

    Valsemøllen Kanelsneglkage är en ny familjefavorit med massor av knaprig kanelgrädde. Valsemøllen Kanelsneglkage är den nya favoritkakan, som är lätt och snabb att baka med den här kakmixen. Du får den klassiska och älskade smaken av kanelbullar - men i en svampig kaka som håller kanelkrämen väl. Tårtan kan bakas av både barn och vuxna, och vad är mysigare än att baka tillsammans med familjen. I kakmixen ingår både mjölmix för själva kakorna och remonce mix för den oumbärliga kanelremoncen. Valsemøllen kanelrullkaksmix ger 8-12 kanelrullar. Baka dem antingen som en kaka i en springform eller separat, det är upp till dig. Vad du behöver:
    Deg 1½ dl vatten, något kallare än ljummet (25 °C). 20 g jäst 1 ps. Valsemøllen Kanelkaka (350 g) Kanelremonce 1ps. Valsemøllen kanelkräm (125 g) 100 g smör 2 msk. vatten Så här gör du: Häll vattnet i en skål och tillsätt jästen och rör om tills jästen är upplöst. Tillsätt mjölblandningen. Knåda degen i 5-10 minuter för hand eller i en mixer på medelhög hastighet. Låt degen vila i skålen i 10 minuter. Blanda kanelgräddblandningen med smör och vatten. Vänd ut degen på bordet och kavla ut den (ca 30×40 cm). Fördela remoncen jämnt på degen. Rulla degen till en rulle och skär 8-12 bitar. Placera kakorna tätt ihop i en springform, en skål eller grädda dem var för sig. Låt tårtan jäsa övertäckt i 60 minuter i rumstemperatur. Pensla kakan med ett uppvispat ägg, mjölk eller vatten och grädda i mitten av en förvärmd ugn på 220 °C (fläkt 200 °C) i 10-12 minuter tills den är gyllene.
    Förpackning med 475 g
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:8
  • Chokladtårta, 425g

    Valsemøllen Chokladpaj med chokladbitar är en saftig och välsmakande kaka med mörk choklad. Chocolate Cake Baking Mix är för dig som älskar tårta och chokladsmak. Den har en djup och intensiv chokladsmak och en mjuk och krämig kärna. I valsverket har man använt de bästa ingredienserna för att göra det lättare för dig att baka en utsökt tårta. Grädda kakan till efterrätt eller som en extra helg, och garnera med ännu mer choklad eller färska bär. Du kan också njuta av den med glass. Valsemøllen Chokladpaj ger 1 paj/ca 8-10 bitar. Vad du behöver (1 paj ca 8-10 bitar): 1ps. Rolling Mill Cake Mix 1 dl ljummet vatten (30 °C) 1½ dl vegetabilisk olja 2 ägg En springform med en diameter på 24 cm Välj toppning Chokladglasyr: 1 ps. Kvarnens toppning 2½ msk. vatten Ganache: 1 ps. Kvarnens toppning 50 g mjukt smör Så här gör du: Häll Rolling Mill Cake Mix i en skål och tillsätt vatten, olja och ägg. Rör om kakmixen med en spatel i cirka 3 minuter tills den är slät och glansig. Smörj formen eller klä den med bakplåtspapper. Häll i kaksmeten och fördela smeten jämnt. Grädda i 180 °C (fläkt 160 °C) i 25-30 minuter. Chokladglasyr Häll rullstensåsarna i en skål och tillsätt vatten. Rör om blandningen väl med en sked. Bred ut glasyren på den svalnade kakan. Ganache Häll Valsemøllen-toppingen i en skål och tillsätt det mjuka smöret. Vispa ihop med en handvisp på lägsta hastighet till en smörig ganache. Lägg ganachen på den svalnade kakan. Förpackning med 425 g
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:4
  • Chokladkaka, 600g

    Läcker klassiker för hela familjen. I årtionden har chokladkakan varit en klassiker, perfekt för både vardag och fest. Dekorera med din favoritglasyr och glädja både barn och vuxna med en riktig favorit. Med valsverket är det enkelt för dig att baka en utsökt chokladkaka på nolltid. Allt du behöver tillsätta är vatten, olja och ägg, rör ihop och grädda. Kort sagt, hemlagad favoritkaka på under 1 timme! Chokladkakan från valsverket räcker till 1 liten stekpanna/ca. 12 stycken. Det här behöver du (1 liten plåt ca 12 st.): 1 ps. Valsemøllen Chokladkaka 1 dl ljummet vatten (30°C) 2 dl vegetabilisk olja 3 ägg 1 bakplåt 25 x 30 cm Så här gör du: Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten och olja. Rör om kakblandningen med en sked i ca 2-3 minuter tills den är slät och blank. Smörj formen eller kläd den med bakplåtspapper. Häll kaksmeten i formen och fördela den jämnt. Grädda i 180 °C (160 °C för varmluft) i 25-30 minuter. Servera den som den är, eller dekorera den som du vill. Tips: Använd smeten från chokladkaksblandningen för att baka goda muffins i stället för en stekpanna. Häll kaksmeten i muffinsformar, grädda i ca 20 minuter och dekorera med din favoritglasyr. Förpackning med 600 g
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:19
  • Våfflor, 300g

    Valsemøllen Waffles är välsmakande och krispiga våfflor för alla tillfällen. Söta, krispiga våfflor som smakar himmelskt gott med bär, vispad grädde eller en utsökt vaniljglass. En riktig favorit när brunch, afternoon tea eller dessert ska vara både lätt och gott. Du får 6-8 våfflor av bakmixen. Vad du behöver: 5dl kallt vatten 1 ps rullstensåsar våfflor 125 g smält smör eller margarin
    Så här gör du: Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten under omrörning. Tillsätt det smälta smöret eller margarinet och vispa tills degen är jämn. Grädda våfflorna i ett förvärmt våffeljärn på medelvärme tills de är krispiga och gyllene. Servera våfflorna omedelbart. Tips: Sätt din personliga prägel. Tillsätt 1 tsk. vaniljsocker och 25-30 g finhackad choklad till degen. Njut av våfflorna med läcker glass.
    Förpackning med 300g
    Pris: kr34,00
    Tillgänglighet:2
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.