Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaDet nya året är precis runt hörnet, vilket innebär att det är dags att göra kransekage. Följ receptet och gör läckra kransekagestangen till nyårsbordet.
330 g marsipan (eventuellt kranse XX).
170 g socker
Cirka 75 g. äggviter.
– Blanda marsipan och socker till en jämn smet.
– Tillsätt nu äggvitorna till blandningen.
– Lägg blandningen i en bakelse med ett munstycke och spritsa ut bakelsepinnar i önskad storlek.
– Om det behövs, forma stängerna lite med fingrarna.
– Grädda stängerna på ett dubbelt bakplåtspapper* i ugnen i 220° C i 7-9 minuter.
– När kransekagestangen är kalla kan de bestrykas med glasyr.
– * Lägg två bakplåtar på varandra. Detta förhindrar att pepparkakorna blir svarta i botten.
Lycka till med bakningen : )
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description