Gå in i köket med barnen och prova veckans recept på enkla och roliga muffins med stekt ägg.
Cupcakes:
225 g vetemjöl
225 g mjukt smör
225 g socker
4 ägg
2 tsk. bakpulver
1 tsk. vaniljpulver
– S
Sätt ugnen på 175° C.
– Ställ upp 18 pappersmuffinsformar (se bagebix stora utbud här) i en muffinsform.
– Blanda alla ingredienser i en skål och slå degen med en elvisp tills den är slät.
– Fördela degen i pappersformarna och grädda kakorna i ugnen i ca 15-18 minuter.
– Låt kakorna svalna innan du dekorerar dem.
Topping:
400 g florsocker
240 g mjukt smör
1 nypa salt
18 halva persikor (från burken)
– Sila florsockret i en skål.
– Tillsätt smöret och saltet och vispa ihop blandningen med en elvisp till en slät kräm.
– Bred grädden på kakorna och dekorera med en halv persika i mitten av kakan, så att det ser ut som ett stekt ägg.
Lycka till med bakningen : )