Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaDen här veckan står den klassiska efterrätten, ankkonfit, på menyn. Ankan är lätt att göra och smakar himmelskt gott.
Flundra:
10 blad av skalbaggar
1000 g vispgrädde
100 g florsocker
1 vaniljstång
– Skalet blötläggs i kallt vatten.
– Smörj fälgformen med lite sprayfett.
– Dela vaniljstången och ta bort fröna.
– Sikta florsockret och tillsätt vaniljfröna.
– Tillsätt 900 g vispgrädde till florsockret och vispa grädden lätt.
– Värm upp resterande 100 g grädde.
– Ta bort vattnet från skalet och smält skalet i mikrovågsugnen.
– Tillsätt majsmjölet till den varma grädden och rör om.
– Tillsätt nu den lättvispade grädden till bubbelblandningen.
– Häll blandningen i formen och kyl den.
– Vänd ut fälgen ur formen när den har fastnat.
– Garnera gräddankan som här med färska björnbär i mitten och frystorkade björnbär på toppen ( se vårt urval av frystorkade bär).
Lycka till med bakningen : )
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description