Pannacotta med björnbär

Pannacotta med björnbär

Den här veckan står den klassiska desserten pannacotta på menyn. Pannacottan är lätt att göra och smakar himmelskt.

 

Pannacotta:

10 blad gelatin

1000 g vispgrädde

100 g florsocker

1 vaniljstång

 

· Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.

· Smörj en puddingform med lite bakspray

· Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.

· Sikta florsockret och blanda i vaniljfröna.

· Tillsätt 900 g vispgrädde till florsockret och vispa grädden lätt.

· Värm de resterande 100 g grädde lite.

· Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem i mikrovågsugnen.

· Häll gelatinet i den varma grädden och rör om i blandningen.

· Vänd nu ner gelatinblandningen i den lätt vispade grädden.

· Häll smeten i puddingformen och ställ in i kylen.

· Vänd ut pannacottan ur formen när den har stelnat.

· Garnera pannacottan som här med färska björnbär i mitten samt frystorkade björnbär på toppen. (Se vårt utbud av frystorkade bär)

 

 Lycka till med bakningen : ) 

FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.