Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Trimoline – kristalliserat invertsocker, 1kg

Pris: kr 125,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Finns inte i lager - men vi skickar den till dig. Leveranstid ca. 4-10 dagar (läs mer)

Artikelnr: 8435530103310 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Trimolin kallas också för Invertido, Trimolina, sackaros och kristalliserat invertsocker.

Denna grädde kan användas för att tillverka många produkter, t.ex. bakverk och särskilt glass, där Trimolin hjälper till att göra glassen mjuk och krämig samt att bevara fräschheten.

Smaken och konsistensen förbättras eftersom Trimolin inte kan kristalliseras under användningen.

Observera: Denna produkt har aldrig ett långt “bäst före”-datum från tillverkaren. Vi garanterar minst en månad, om inget annat anges i produktnamnet. Observera också att detta är ett bäst före-datum och att produkten ofta är god efter det.

Alternativ

  • Skummjölkspulver - Torrmjölk, 1kg

    Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver. Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt. Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.
    En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:
    - Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten). - Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan. - Stabiliserar brödets syrahalt. - Tätare poring. - Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.
    Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
    Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
    Pris: kr218,00
    Tillgänglighet:1
  • Skummjölkspulver - Torrmjölk, 5kg

    Torkmjölk (även kallad drimol) är nymald mjölk som görs till pulver. Denna torrmjölk tillverkas av skummjölk och har därför låg fetthalt. Skummjölkspulver kan användas till många saker i bakning och konditori, och vi rekommenderar det också till vårt supergoda glassrecept som du hittar här.
    En tumregel vid bakning är att torrmjölken bör utgöra ungefär 2 till 3 % av mjölet i ett recept. Fördelarna med torrmjölk (och mjölk i allmänhet) är följande:
    - Hållbarheten hos bröd, till exempel, förlängs. (En ökning av mängden andra vätskor, t.ex. vatten, ökar också hållbarheten). - Den färdiga produkten får en gyllenbrun färg när sockret karamelliserar ytan. - Stabiliserar brödets syrahalt. - Tätare poring. - Näringen ökar tack vare de vitaminer som mjölken innehåller.
    Torrmjölk kan delvis ersätta t.ex. helmjölk i recept, men på grund av dess pulverform är den i olika proportioner och bristen på vätska måste kompenseras med vatten, i ett förhållande mellan 1:50 och 1:10, beroende på vad receptet gäller.
    Levereras i 10 påsar om 500 g vardera = 5 kg.
    Pris: kr1.059,00
    Tillgänglighet:1
  • Fryspulver för bröd, 1kg

    Fryspulver, även kallat Dialose, används som bakhjälpmedel för att ge bröd bättre frysegenskaper. Brödet blir helt enkelt bättre när det fryses än om Fryspulver inte har använts. Dosering: 2% av mjölmängden - om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt 10 g Fryspulver. Påse med 1.000 g = för ca 100 bröd. Kallas även Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Bage enzym, 1kg

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 1 kg, vilket ger dig cirka 1 000 rullar eller 160 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 150 g och 500 g.
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:1
  • Callebaut Topping Caramel 1kg

    Delikat flytande karamellsås - 100 % äkta karamell.
    Konsistensen är perfekt för att dekorera glass, milkshakes, pannkakor, muffins och mycket mer.
    Flaskan har en praktisk knopp för exakt fördelning av toppingen.
    Toppingen kan användas kall eller varm. Om varm topping önskas, placera flaskan i max. 35 C varmt vatten.
    Innehåll: 1 kg.
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:6
  • Vetegluten - Veteprotein, 1kg

    Bulkköp med 2 påsar om 500 g. Säljs även i portioner om 150 g och 500 g. Vetegluten, även kallat veteprotein, glutenmjöl eller bara gluten, är ett högkvalitativt proteinpulver. Används för att öka proteinhalten i mjölet, vilket ger luftigare bröd och en tuggig skorpa. Används ofta i italienskt bröd, rullar, flöjter, pizza etc. Kan användas i degar med mycket fullkorn och frön, eftersom det ger ett luftigare bröd. Det är också bra för recept som bygger på mandelmjöl eller frösmjöl, eftersom det ger en bättre konsistens utan att öka kolhydratintaget särskilt mycket. Vetegluten är vetemjöl som har tvättats, vilket koncentrerar gluteninnehållet. Proteininnehållet är högt (77 g per 100 g), medan kolhydratinnehållet är lågt (10,6 g per 100 g). Efter tillsats av vatten återfår vetegluten sin viskoelastiska struktur. Vetegluten innehåller huvudsakligen två grupper av proteiner: gliadin (som påverkar viskositeten) och glutenin (som påverkar elasticiteten). Dosering: 1 - 3 % av mjölmängden - t.ex. om 40 g vetegluten tillsätts till ett kilo mjöl med en proteinhalt på 12 %, höjs den till 15 %. 2 påsar om 500 g
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:1
  • Torrjäst, 1kg

    Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Vår erfarenhet är dock att 12 g är mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och kan därför tåla att höjas vid upp till 45 °C. Förpackningserbjudande med 2x 500g = 1 kg. Förvaras svalt och torrt efter öppnandet. Kan vanligtvis förvaras i 12 månader efter öppnandet.
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:1
  • Mandarinsirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Mandarin från FunCakes.
     
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
     
     
     
    Rekommenderad dos: 30 g per 500g.
     
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:4
  • Skogsbärsirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Forest Fruits från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:8
  • Karamelsirap - 100g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Caramel från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 25 g per 500g.
    Innehåll: 100 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:6
  • Körsbärssirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Cherry från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:9
  • Cappuccinosirap - 100g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Cappuccino från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 25 g per 500g.
    Innehåll: 100 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:11
 
 

Andra köpte också

  • Plastflaskor - 2 st., PME

    Miniflaskor för att smälta, dekorera och förvara Candy Melts och choklad. Värm bara flaskan i ett vattenbad så kan du enkelt pressa ut massan ur flaskan.
    Set med 2 förbandsflaskor som vardera innehåller 85 gram.
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=lVP7AKCDdxU&list=PLYfqU8iiLLiCkIODMxIGCC8vvYGzNlITi&index=7[/embed]
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:147
  • Chokladfärg Rose Gold - 35g, Sugarflair utan E171

    Glittrande roséguld kakaosmörfärg från Sugarflair som kan användas till choklad, tårtor och desserter.
    Färgen smälter direkt i behållaren i mikrovågsugn eller över vattenbad och är klar att användas när den är flytande - mycket enkel att använda.
    Överbliven färg stelnar i kannan och kan användas igen en annan gång.
    Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Innehåll: 35g
     
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:7
  • Chokladfärg metalliskt guld - 35 g, Sugarflair utan E171

    Glittrande guldfärg för kakaosmör från Sugarflair som kan användas till choklad, kakor och desserter.
    Färgen smälter direkt i behållaren i mikrovågsugn eller över vattenbad och är klar att användas när den är flytande - mycket enkel att använda.
    Överbliven färg stelnar i kannan och kan användas igen en annan gång.
    Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras.
    Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet!
    Innehåll: 35g
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:2
  • Havtornssirap - 100 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Sea Buckthorn från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 100 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:8
  • Vattenmelonsirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Watermelon från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 15 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:5
  • Grön Äppelsirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Green Apple från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:13
  • Tonkabönor, 10g

    Tonkabönor luktar och smakar vanilj tack vare deras kunamininnehåll.
    Tonkabönor kan rivas fint och användas i desserter som panna cotta, glass, crème brûlée och vaniljsås.
    Håll den stängd och torr.
    Påse med ca 10 g = ca 8-10 stycken.
    Innehåller 24400mg/kg kumarin. Begränsad användning enligt EU-förordning 1334/2008, bilaga 3.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:22
  • Mangopulver - Frystorkad, 100g

    Vackert och intensivt mangopulver av frystorkad mango. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 100 gram fördelat på 4 påsar med 25 gram vardera. Finns även i portioner på 25 g och 500 g.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:1
  • Maltodextrin, 100g

    Maltodextrin är hydrolyserad stärkelse, vanligtvis majs, som bryts ner till fruktos, vilket är anledningen till att den inte sötar lika mycket som sackaros/alm. strösocker. Maltodextrin omvandlas snabbt av kroppen till energi, precis som glukos. Den kan användas till kakor, müslibarer, godis, såser, glass, sportdrycker osv. Innehåll: 100 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:12
  • Sugarflair Glitter Dust, Silky Peach - 4 g

    Ätbart glitterpulver av högsta kvalitet från Sugarflair. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Dammet kan penslas på dina dekorationer eller blandas med lite alkohol eller citronsaft för att få en ätbar färg. Max. Rekommenderad dos: 2 g per kg. Innehåll: 4 g persikofärgat glitterpulver
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:6
  • Apelsinsirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Orange från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:9
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.