Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Rye Flakes – Rullade rågkärnor, 1kg

Pris: kr 78,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

18 i lager

Beskrivning

Rågflingor – även kallade rullade rågkärnor – har en dominerande lätt syrlig smak som är mycket god i rågbröd och andra grova bakverk.

Blötlägg i 2-12 timmar före användning eller koka i ca 10 minuter.

Prova dem i bakverk, müsli, gröt och mycket mer.

Tjocklek 1,6 mm

Rågflingor 3016 Nature+

Dette pakketilbud indeholder

Alternativ

  • Rågflingor - Rullade rågkärnor, 500 g

    Rågflingor - även kända som rullade rågkärnor - har en dominerande lätt syrlig smak som passar riktigt bra i rågbröd och andra grova bakverk. Blötlägg i 2-12 timmar före användning, eller koka i ca 10 minuter. Prova dem i bakverk, müsli och gröt etc. Tjocklek 1,6mm Rågflingor 3016 Natur+
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:37
  • Björkblå, 1kg

    Den professionella bagarens kvalitet. Blå vallmofrön för användning i brödbakning etc. Perfekt som topping på dina rullar och franska bröd. Blå vallmofrön har en något starkare smak än vita vallmofrön. Bulkköp av 1.000 g fördelat på 2 påsar med 500 g vardera.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Majssirap, 1kg

    Granulerad majs - även kallad majsmjöl i bagerikretsar - är torkade majskärnor som har krossats grovt och som lämpar sig för att strö över bakverk och i själva degen. Precis vad du behöver för att komplettera majsstycken. Innehåller 1.000 g fördelat på 5 påsar om 250 g.    
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:1
  • 7-kornsblandning, 1kg

    Frö-symfoni med 7 dekorativa och välsmakande frön och flingor. Blandningen innehåller solrosfrön, linfrön, havrekärnor, speltflingor, rågflingor, hirs och havreflingor. Kan användas som tillsats till degar/produkter där grövre bröd och synliga frön/korn önskas. Passar också utmärkt som dekoration.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:1
  • Fryspulver för bröd, 1kg

    Fryspulver, även kallat Dialose, används som bakhjälpmedel för att ge bröd bättre frysegenskaper. Brödet blir helt enkelt bättre när det fryses än om Fryspulver inte har använts. Dosering: 2% av mjölmängden - om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt 10 g Fryspulver. Påse med 1.000 g = för ca 100 bröd. Kallas även Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Bage enzym, 1kg

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 1 kg, vilket ger dig cirka 1 000 rullar eller 160 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 150 g och 500 g.
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:1
  • Rågkärnor, 350 g

    Klar att använda! Rågkorn som ångas och därefter värmebehandlas. Innehåller endast 100 % rågkärnor, men förbehandlingen innebär att du inte behöver blötlägga dem över natten. Prova dem i bakverk, müsli, sallader och mycket mer. Tekniskt namn "Rågkärnor som knäckts". Påse med 350 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Vetegluten - Veteprotein, 1kg

    Bulkköp med 2 påsar om 500 g. Säljs även i portioner om 150 g och 500 g. Vetegluten, även kallat veteprotein, glutenmjöl eller bara gluten, är ett högkvalitativt proteinpulver. Används för att öka proteinhalten i mjölet, vilket ger luftigare bröd och en tuggig skorpa. Används ofta i italienskt bröd, rullar, flöjter, pizza etc. Kan användas i degar med mycket fullkorn och frön, eftersom det ger ett luftigare bröd. Det är också bra för recept som bygger på mandelmjöl eller frösmjöl, eftersom det ger en bättre konsistens utan att öka kolhydratintaget särskilt mycket. Vetegluten är vetemjöl som har tvättats, vilket koncentrerar gluteninnehållet. Proteininnehållet är högt (77 g per 100 g), medan kolhydratinnehållet är lågt (10,6 g per 100 g). Efter tillsats av vatten återfår vetegluten sin viskoelastiska struktur. Vetegluten innehåller huvudsakligen två grupper av proteiner: gliadin (som påverkar viskositeten) och glutenin (som påverkar elasticiteten). Dosering: 1 - 3 % av mjölmängden - t.ex. om 40 g vetegluten tillsätts till ett kilo mjöl med en proteinhalt på 12 %, höjs den till 15 %. 2 påsar om 500 g
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:1
  • Hvedesur - Surdegspulver, 1kg

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Levereras i 2 påsar om 500 g = 1 kg vardera - räcker till ca 50 bröd. Hvedesur är också känt som NemSur
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Flutes Base, 1kg

    Grundblandning för vetebröd, t.ex. flöjter och rullar. Basblandningen innehåller enzymer och basblandningen bidrar till att ge utmärkt stabilitet, smak, krispig skorpa och lång hållbarhet. Du kan använda Basis i alla dina vanliga vetebrödsrecept. Du behöver 5 % Basis för mjölmängden - t.ex. 25 g Basis för 500 g mjöl. Observera att Basis innehåller salt och att du därför inte bör tillsätta extra salt. Förslag på grunddeg: 25g Hvedesur 450 g vetemjöl med högt proteininnehåll 25g flöjter bas 15 g margarin, helst margarinspread 10 g torrjäst 275 g vatten Flutes Bas- och mjölprodukter blandas med torrjäst. Vatten och margarin tillsätts. Knåda på maskinen på låg hastighet i 4 minuter, sedan 6 minuter på hög hastighet. Den önskade temperaturen är 27-28 °C. Låt degen vila i 20 minuter och dela sedan upp dina bakverk i önskade bitar för att bearbeta dem. Låt dem vila i ytterligare 20 minuter innan du lägger dem i 60 minuter - helst med värme och ånga. För rullar är gräddningstiden 18-20 minuter i en 260°C varm ugn, som sänks till 215°C när bitarna läggs in. Ånga i början av avfrostningen, men kom ihåg att släppa ut ångan igen ungefär halvvägs genom avfrostningen. Vi rekommenderar att du muddrar på en perforerad platta. Innehåller 1 kg fördelat på 2 påsar om 500 g vardera.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:1
  • Pumpafrön, 1.000g

    Pumpafrön passar utmärkt i bakverk, i sallader, som snacks eller i en hemmarostad müsli. Pumpafrön är rika på protein och fibrer, vilket gör att man känner sig mätt. De innehåller också mycket magnesium, vilket är bra för skelettet och förbättrar blodcirkulationen. Genom att rosta pumpakärnorna i en torr panna blir smaken mer aromatisk och kärnorna mer krispiga. Bulkköp 1 kg i 2 påsar om 500 g vardera
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Hvedesur - Surdegspulver, 150g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Påse på 150 g - räcker till cirka 8 bröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:77
  • Grovt rågmjöl, 1 kg

    Valsemøllens stenmalda danska rågmjöl är utmärkt att blanda med andra mjölsorter och ger en distinkt rågsmak till dina bakverk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft är utmärkt till rågbröd och andra grova fullkornsbröd. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:110
  • Mjöl av danskt vete, 1,7 kg

    Finmalet vetemjöl med 12% protein och en bra glutenkvalitet som ger dina bakverk mycket smak och volym. Valsemøllen Dansk Hvedemel tillverkas av danskt vårvete - vårvete har en lägre avkastning men ett högt proteininnehåll. Det innebär att du får ett extra bakstarkt mjöl som ger en smidig och elastisk deg och mycket brödvolym. 1,7 kg påse Utan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Mörk Sirap - 750g, Dansukker

    Mörk Sirap har mer karaktär med en fylligare aromatisk karamellsmak, salt och syrlighet och är mörkare i färgen. Passar till såvel pepparkakor och chokladkaramell som bruna bönor, kåldolmar och andra maträtter.
    Sirap (sockersirap) fås som en biprodukt när man framställer vitt socker av sockerbet- eller rörsocker i ett sockerraffinaderi. Sirap är en segtflytande sockerlösning, där en del av sockret bryts ner till glukos (druvsocker) och fruktos (fruktsocker). Kombinationen av de olika sockerarter förhindrar kristallisering, och det mycket höga sockerinnehållet på ca 80 % garanterar lång hållbarhet.
    Sirap framställs i olika kvaliteter när det gäller färg och smak, som härstammar från mindre mängder mineralsalter och andra ämnen, som finns naturligt i råvarorna. Varje enskild kvalitet är anpassad sitt särskilda användningsområde. Sirap som produkt är särskilt användbart vid bakning, men används också till konfekturprodukter.
    Förutom att ge en söt smak har sirap en del funktionella fördelar: Den frömjar jäsningen i bröd, ger en fin skorpa på brödet, håller brödet saftigt och färskt längre och är dessutom en utmärkt smakgivare och smakförstärkare i olika maträtter.
    Sirapsflaskan är transparent, vilket gör det lätt att dosera och har ett praktiskt droppfritt lock.
    Mått och vikt: Sirap
    1 dl = 140 g
    1 msk = 20 g
    1 tsk = 7 g
    Tips
    - Även i sockerfritt bröd bör det tillsättas 2 msk sirap till 1/2 l degvätska. Jästen "äter" sirapen under jäsningen, så att brödet är sockerfritt när det är färdigt. Prova det! Du kommer att märka en klar skillnad.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:16
  • Linfrö, 1.000g

    Linfrön kommer från linväxten, som också odlas för att producera linvävnader. Linfrö innehåller mycket nyttiga fleromättade fetter och kostfibrer, med 28 gram fibrer per 100 gram frön. Linfrön lämpar sig för bakverk som grovt bröd, stenåldersbröd och knäckebröd samt i müsli och granola. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:1
  • Solrosfrön, 1.000g

    I solrosornas blommor växer många frön, som när de är skalade blir ätbara solrosfrön. Fröna används oftast i bakverk, men är också riktigt goda i gröna sallader. För att förstärka smaken av solrosfrön i gröna sallader kan fröna rostas med lite olivolja och havssalt i en het panna i några minuter tills fröna får färg. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera = 1 kg.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:1
  • Hvedesur - Surdegspulver, 500g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. En påse på 500 g - räcker till cirka 25 bröd. Hvedesur är också känt som NemSur
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:382
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:700
  • Brödpåsar för rågbröd, franskbröd etc. - 50 st.

    Bruna bakverkspåsar, även kallade grova brödpåsar eller bara papperspåsar. Med en längd på 46 cm och en bredd på 16 cm. Dessutom finns det sidosömmar på 2x4 cm i sidorna, så att påsen kan utvidgas i höjdled för att rymma ett vanligt rågbröd eller franskbröd. Tål även kontakt med fet mat, t.ex. konditorivaror. Förpackning med 50 st.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:274
  • Maltmjöl Dark, 375g

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Påse med 375g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:55
  • BageBixen.dk Skrapa Soft - 15cm

    Detta är den mjuka modellen som är extra bra på att anpassa sig till t.ex. en skåls krökning. Superfint skrapblad för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad. Även bra för alla andra skrapuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor Även känd som skrapläder, degskrapa, deghackare och mycket mer. Den mäter 15x10 cm och har både en böjd och en platt sida. Produktinformation: Tål maskindisk - kan inte användas för godistillverkning.  
    Pris: kr16,00
    Tillgänglighet:2828
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.