Beskrivning
Skål i praktisk storlek, till vispning, uppvärmning och temperering.
Tål mikro och är därför perfekt vid temperering av choklad.
Framställd är slagtålig plast, i professionell livsmedelsgodkänd kvalitet.
Vår diskreta logotyp finns på den ena sidan och därför får du skålen till under halv marknadspris 🙂
Tillvägagångsätt vid chokladtemperering:
1. Smält 2/3 av chokladen vid medium värme i mikron. Rör om ofta.
2. Använd en termometer för att mäta temperaturen, den skall upp till 48-50°C.
3. Tillsätt den resterande 1/3 av chokladen, och rör rundt till allt har smält.
Material: slagtålig PP plast
Rymmer 2,5L / 2500ml
Diameter: ø24 cm
Tål från -20 till +120°C
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.