Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Chokladspatel Delux- 15cm

Pris: kr 109,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

10 i lager

Beskrivning

Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World.

Med en bredd på 15 cm är bladet den perfekta storleken för professionella chokladformar.

Används för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor etc.

Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.

Alternativ

  • Chokladspatel i metall - 20cm

    Vacker chokladspatel från italienska Decora. Spaden har en bredd på 20 cm och används för att skrapa bort överflödig choklad från formarna under gjutningen, rengöra bord och andra ytor etc. Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:31
  • Chokladspatel Delux - 20cm

    Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World. Med en bredd på 20 cm är det den perfekta storleken för professionella chokladformar. Används för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor osv. Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:30
  • Degspatel - Pizzaspatel

    Degspatel som är perfekt för att få ut pizzabullarna ur de hopfällbara lådorna - eller bara för att rengöra bänkskivan. Pizzaspaden är ca 10 cm bred och med handtag är den ca 21 cm hög. Tål maskindisk (max 93°C). Tillverkad av plast, godkänd för kontakt med livsmedel.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:51
  • Chokladspatel triangel - 15cm

    Kvalitets chokladskrapa från Belgian Chocolate World. Med en bredd på 15 cm är bladet den perfekta storleken för professionella chokladformar. Använd den för att skrapa bort överflödig choklad från formar under gjutning, rengöra bord och andra ytor etc. - den är också perfekt för att göra chokladdekorationer, t.ex. chokladkransar. Kan tvättas i maskin, men som med all chokladutrustning rekommenderas handtvätt med minimal tvål.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:2
  • Dejspartel - Pizzaspartel, Rød

    Dej spartel som er perfekt til at få pizzabollerne op af hævekasserne - eller bare til at rengøre sin bordplade. Pizza spartlen måler ca. 10cm i bredden og med håndtage er den ca 21cm høj. Tåler opvaskemaskine. Fremstillet i PP plast, godkendt til kontakt med fødevarer.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:207
  • BageBixen.dk Degskrapa - 22cm

    BageBixen.dk Degskrapa- 22cm   Praktisk skrapa för att dela degen, skrapa mjöl och degrester från bord och tallrikar - men också för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad.   Passar även bra för alla andra skrapningsuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor.   Mått ca 22x13 cm - med förstärkt handtag för ett säkert grepp.   Kan köras i diskmaskin.   Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 80 °C.
    Pris: kr16,00
    Tillgänglighet:1872
  • BageBixen.dk XL Skrapa - 20cm

    Extra stort skåpblad, perfekt för att skrapa mousse, grädde, deg med mera från skålar. Den är också perfekt för alla andra skrapningsuppgifter - använd den platta sidan för att skrapa rent chokladformar, till exempel. Mått ca 20x15 cm. Kan köras i diskmaskin. Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 100 °C. Använd istället vår silikonspatel för godis.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:2365
  • Bröd- och kakspade

    Med den här bröd- och kaklyftaren kan du enkelt flytta runt dina skapelser. Tillverkad av robust rostfritt stål och med praktiskt handtag. Mäter ca 20 cm i plattan - för stora bröd kan du använda en i varje hand.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:15
 
 

Andra köpte också

  • Äggdelare

    Praktisk äggdelare som enkelt sepererar äggulan från äggvitan - utan att gulan går sönder och/eller behöva jonglera med äggulan mellan 2 äggskal. Helt enkelt slås ägget ut i äggdelaren, och vitan rinner genom silen, medan äggulan blir kvar i äggdelaren. Tål maskindisk.  
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:363
  • Mini Springform Hjärta 12cm - Patisse

    Gör läckra kakor och mycket mer med den här hjärtformade springformen från Patisse.
    Tillverkad av högkvalitativt stål med en tjocklek på 0,5 mm - formen är försedd med dubbel non-stick keramisk beläggning.
    Klarar temperaturer upp till 230 °C tack vare den keramiska beläggningen.
    Storlek: Ø 12 x h 4,5cm
    Får inte diskas i diskmaskin.
     
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:3
  • Geleringspulver för gelé - 20 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Gelling Powder for Jelly kan användas för att pressa alla typer av frukt - även de med låg pektinhalt. Ingredienser: 1 liter kall osötad juice 1 kg socker 1 brev Dr Oetker Gelling Powder FÖRBEREDELSE: Blanda geleringspulvret med 2 matskedar socker och rör ner blandningen i juicen. Låt saften koka upp under omrörning och tillsätt resten av sockret. Koka saften utan lock i ca 10 minuter. och skum. Tillsätt konserveringsmedel vid behov. Häll upp den färdiga gelén i rengjorda, skållade glas. Låt gelén stå övertäckt med en kökshandduk tills den är kall innan du sätter på locket för att förhindra att det bildas kondens i burken. Innehåll: 20g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:18
  • Fyllda chokladvaror och andra sötsaker, broschyr

    Vackert och inspirerande recepthäfte skrivet av Kirsten Thur och Louise Thomsen. 15 spännande recept, tips och tricks Kirsten Thur och Louise Thomsen har i detta inspirations- och recepthäfte skapat läckra recept för fyllda chokladkakor, chokladkakor och andra sötsaker - t.ex. - Chokladkaka med ingefärakex - Fyllda chokladkakor med apelsinmarmelad och kaffeganache - Blåbärsgrädde med gräddfil - Marshmallows med hallon - Körsbärspaj - och mycket mer Plus massor av tips och tricks och information om de produkter som används. Vilka är Kirsten och Louise? Kirsten Thur är en tidigare deltagare i DR:s "Den Store Bagedyst", där hon kom på andra plats. Kirsten valde sedan att göra tårtor till sitt levebröd och har också blivit antagen till det danska landslaget i konditori. Louise Thomsen är silvermedaljör i DM i Skills i konditori. Louises kärnkompetens, liksom Kirstens, är chokladtillverkning och dessertberedning. 48 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:1888
  • Dragée - inspirations- och recepthäfte, 40 sidor

    Introduktion till dragéeing plus 11 recept, tips och tricks. Vi har alla sett de vackra runda, glänsande chokladbollarna med läckra fyllningar av lakrits, nötter med mera. De är små konstverk och man tänker att de måste vara svåra att göra. Men det är de inte - inte med rätt utrustning och mycket tålamod. I detta inspirations- och recepthäfte får du en introduktion till alla grundläggande tekniker och 10 goda och beprövade recept. - Introduktion till dragéeing - Hur man granskar - Grundrecept - Tips och tricks - 11 läckra recept Med den här broschyren och rätt utrustning är du redo att kasta dig in i dragningens underbara värld. 40 sidors häfte i färg.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:3534
  • Bollpanna - Ø10cm, PME

    Halvrund bakform av aluminium - perfekt för bollar, halvklot eller andra runda kakor. Baka den perfekta bolltårtan med denna PME bollpanna! Sätt ihop 2 bakelser till en komplett bolltårta. Perfekt för att göra en planet, en sportboll, en pumpa, en uggla, en prinsessvagn, en snögubbe och mycket mer. Och med den halva pannan kan du göra en inglo, en ladybag och mycket mer. Denna bakform är tillverkad av aluminium. Storlek: ca 10,2 cm dia x 5 cm.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:9
  • Mintgrön pastafarve - Rainbow Dust ProGel

    Starkt färgad pastafärg från engelsk Rainbow Dust. Nu är det äntligen slut med att behöva fiska upp pastan ur små burkar och burkar! Tack vare tuben är de nya ProGel-färgerna lätta att dosera och du undviker att få färgen på alla möjliga (och omöjliga) ställen.
    Pastafärgen används för att färga marsipan, fondant, smörkräm, frosting och glasyr. Olika färger kan blandas för att få en annan nyans.
    Varje praktisk tub innehåller 25 g färdig färg, vilket räcker för riktigt, riktigt mycket färgning. Tuben förhindrar också att den torkar ut.
    Rekommenderad dosering: 3 g per 1 kg fondant eller marsipan!
    Innehåller inga spår av nötter, är inte genetiskt modifierad, är glutenfri, lämplig för vegetarianer, lämplig för Halal- och Kosher-kost.
     
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:3
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.