Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf. Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds", och klämmorna passar H40mm. Observera att dessa klämmor endast kan fästas på 2 x 40 mm formar - se formarnas höjd på produktsidan. Centrumskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra. "Klämma i polykarbonat" Priset gäller för 1 klämma
Klämmor som passar till Professionella Chokladformar från Chocolate World m.f.
Det behövs 2 klämmer för att samla "Double Molds", och klämmorna passar till H24mm. Observera att dessa klämmor endast kan sättas på 2 st. 24mm formar - se formarnas höjd på produktsidan.
Center Screws rekommenderas för att centrera formar. Der går åt 2 för att centrera två formar över varandra.
"Polycarbonate clip"
Priset är för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds", och klämmorna passar H22mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 22 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds" och klämmorna passar H23mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 23 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds" och klämmorna passar H26mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 26 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds", och klämmorna passar H28mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 28 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds" och klämmorna passar H30mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 30 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds", och klämmorna passar H32mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 32 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds" och klämmorna passar H35mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 35 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Klämmor lämpliga för professionella chokladformar från Chocolate World mf.
Det finns 2 klämmor för att montera "Double Molds" och klämmorna passar H22,5mm. Observera att dessa klämmor endast kan monteras på 2 x 22,5 mm formar - se höjden på formarna på produktsidan.
Centerskruvar rekommenderas för centrering av formar. Det krävs 2 för att centrera två former över varandra.
"Polykarbonatklipp"
Priset gäller för 1 klämma
Paketet innehåller både specialrengöringsmedel och specialsköljmedel - de enda som testats och godkänts för Chocolate Worlds polykarbonatformar.
Setet består av 250 ml Puliform (specialtvål) och 2 ml Brillform (speciell relaxer) samt en detaljerad instruktion.
Mängden är lämplig för 1 liter diskvatten och i rätt behållare kan du tvätta flera formar åt gången. Om anvisningarna följs kan diskvattnet användas för flera uppsättningar av formar i rad.
Polykarbonatformar blir bättre och bättre ju fler gånger du formar i dem, men om du vill ha färg, glitter eller felaktigt tempererad choklad från dina formar är det här rengöringssetetet som vi rekommenderar.
BageBixen.dk:s officiella rengøringsanleitungför chokladformar av polykarbonat
Det är mycket viktigt att inte använda vanliga tvättmedel och diskmedel för att skölja formarna, eftersom formarnas yta kan skadas permanent.
Här är våra officiella rengöringsinstruktioner för grundlig rengöring av polykarbonatformar med Puliform, Brillform och demineraliserat vatten:
Steg 1: Ta bort överflödig choklad
Använd en palettkniv eller en skrapa för att ta bort överflödig choklad på utsidan av formarna så bra som möjligt.
Steg 2: Tvätta
Tillsätt den rekommenderade mängden Puliform-rengöringsmedel som anges på förpackningen. För vår produkt är denna dos 250 ml för varje liter vatten som du använder.
Använd endast ett rengöringsmedel som är lämpligt för polykarbonat med ett pH-värde mellan 9,5 och 10,5.
Ättiga rengöringsmedel som reagerar alkaliskt i vatten får inte användas. Vi rekommenderar starkt att du endast använder Puliform.
Vattentemperaturen bör vara konstant 40-60 °C. Vi rekommenderar att du kontrollerar temperaturen före användning, eftersom en mycket hög temperatur kan leda till att formen försämras. Vi rekommenderar också att du använder vatten med så låg kalk- och mineralhalt som möjligt.
- t.ex. demineraliserat vatten.
Låt formarna ligga under vatten i 1-2 timmar innan du börjar skölja dem. Tvätta eventuellt formarna med en mycket mjuk svamp eller borste. Om vattnet inte är för smutsigt kan du använda samma tvålvatten till flera formar i rad.
Steg 3: Sköljning
Efter tvätt med Puliform, skölj formarna för att avlägsna eventuella rester av tvättmedel.
Använd demineraliserat vatten med en temperatur på högst 60 °C, i kombination med ett släppmedel som är lämpligt för polykarbonat och som har ett pH-värde på högst 7 - vi rekommenderar starkt Brillform, som är det enda som testats för ändamålet. Tillsätt den mängd tvättmedel som rekommenderas på förpackningen. För Brillform är denna dos 2 ml per liter vatten som du använder.
Steg 4: Torkning
De vattendroppar som återstår efter sköljningen kan avlägsnas med hjälp av en värmepistol eller hårfön som är inställd på högst 70 °C. Glöm inte att torka av baksidan av formen så att den inte droppar på rena formar när du staplar den.
Demineraliserat vatten lämnar inga kalk- och mineralfläckar.
Steg 5: Gjutning
När du börjar använda de rengjorda formarna igen rekommenderar vi att du först formar en eller två gånger med ren choklad och återanvänder chokladen.
Detta gör att den efterföljande chokladen får bättre glans. Chokladens glans ökar för varje gång formen används.
Smart pump som passar till de vanligaste chokladsmältarna som M1001, M1003, M1007, M1008 och M 1009.
Pumpen ger chokladen den viktiga rörelsen och gör det lätt att fylla formarna.
Mini flaskor till smältning, dekorering och förvaring av Candy Melts och choklad. Värm bara flaskan i vattenbad och du kan med lätthet klämma ut massan ur flaskan.
Introduktion till färgning av choklad plus 22 steg-för-steg-chokladkonstruktioner bara för att lära sig.
Innehåller 8 läckra recept på fyllningar och olika tips och tricks för att arbeta med choklad.
I det attraktiva 60-sidiga häftet hittar du guider till:
- Jordar
- Vackra mönster med airbrush
- Kreativa påskägg/choklad för unga och gamla
- Alla hjärtans choklad
- Roliga halloweenbilder
- Söt vårchoklad
- Tekniker med svamp
Med det här häftet och rätt utrustning är du redo att göra vackra och färgglada chokladkreationer!
60 sidors häfte i färg.
Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk.
Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning.
Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du vid dosering använder engångspipetter eller liknande.
Gluten- och sockerfri.
Vackert och inspirerande recepthäfte skrivet av Kirsten Thur och Louise Thomsen.
15 spännande recept, tips och tricks
Kirsten Thur och Louise Thomsen har i detta inspirations- och recepthäfte skapat läckra recept för fyllda chokladkakor, chokladkakor och andra sötsaker - t.ex.
- Chokladkaka med ingefärakex
- Fyllda chokladkakor med apelsinmarmelad och kaffeganache
- Blåbärsgrädde med gräddfil
- Marshmallows med hallon
- Körsbärspaj
- och mycket mer
Plus massor av tips och tricks och information om de produkter som används.
Vilka är Kirsten och Louise?
Kirsten Thur är en tidigare deltagare i DR:s "Den Store Bagedyst", där hon kom på andra plats. Kirsten valde sedan att göra tårtor till sitt levebröd och har också blivit antagen till det danska landslaget i konditori.
Louise Thomsen är silvermedaljör i DM i Skills i konditori. Louises kärnkompetens, liksom Kirstens, är chokladtillverkning och dessertberedning.
48 sidors häfte i färg.
Små påsar väl lämpade till müeslibar och choklad.
Förpackningen innehåller 25 st.
Varje påse är 15 x 5,5 cm
Se dessutom detta smarta set från Tescoma, vilket gör det lekande lätt att göra egna härliga müeslibars.
Förpackning med 5 runda vita hinkar inkl. lock.
Varje hink rymmer 1 180 ml - drygt 1 liter om den fylls till brädden.
Perfekt för hemgjorda sötsaker, sockervadd, dragéer och mycket mer - eller för förvaring av mjöl, frön och korn.
Perfekt för att applicera egna etiketter eller klistermärken eftersom de är helt vita. Naturligtvis är hinkarna godkända för kontakt med livsmedel.
Mått: Ø132 in topp x 131 mm hög
Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet.
Fyrkantig 5000 ml behållare utan lock. Locken kan beställas HÄR.
Mått: 195 x 195 x 190 mm
Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning.
I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR.
Den kolumn som är markerad med fet stil är den rekommenderade storleken för produkten:
Tandborste, dekorskrapa eller bara en skrapa med tänder. Oavsett vad du kallar det är det här verktyget perfekt för att göra chokladdekorationer, glasyr etc.
Den mäter 15x10 cm och har både en sida med stora och en med små tänder.
Tandborste, kam, dekorskrapa eller bara en skrapa med spetsiga tänder. Oavsett vad du kallar det är det här verktyget perfekt för att göra chokladdekorationer, glasyr etc.
Den mäter 10,5x10,5x10,5cm och har både en sida med stora och en med små tänder.
Isomalt kan användas för sockerdekorationer och godis.
Isomalt kristalliserar inte som vanligt socker när det kokas och samtidigt tål denna typ av socker bättre fukt än vanligt socker.
Produkten ser ut som finmalet vitt socker, men blir genomskinlig vid upphettning. Isomalt värms normalt i en kastrull till cirka 170 °C.
Isomalt innehåller inget socker.
Förpackningen innehåller 250 g isomalt.
Apelsinolja från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedd för professionell användning.
Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning.
Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering.
Gluten- och sockerfri.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
Vi älskar cookies - hantera samtycke
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig for det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller med det ene formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnetværk.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.