Beskrivning
Smakrik kakmix från FunCakes, en så kallad Spong Cake Mix, som gör kakan luftig och svampig på samma gång – perfekt som bas för en läcker sockerkaka med citronsmörkräm eller vispad grädde och fruktfyllning.
FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg.
Så här gör du (för en Ø 20 cm tårta):
Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 175°C (varmluftsugn 165°C). Blanda 250 g Gluten Free Layer Cake Base Bake Mix, 4,5 ägg (230 g) och 20 ml vatten och vispa på hög hastighet i 8-10 minuter tills det är jämnt. Häll smeten i en smord form (1/2 till 2/3 fylld). Grädda kakan i den förvärmda ugnen i 35-40 minuter. Öppna inte ugnsdörren förrän du tror att kakan är klar (den ska kännas svampig). Ta genast ut kakan ur formen och låt den svalna på ett galler.
Innehåll: 500g.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.