Spetsmix glutenfri – vit, 400 g FunCakes

Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Spetsmix glutenfri – vit, 400 g FunCakes

kr 93,00

Glutenfri mix för att göra vita, ätbara sockerspetsar med härlig kola-smak. Använd spetsarna som dekoration på tårtor, cupcakes, desserter och mycket mer.

FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg.

Vis mere

12 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Glutenfri mix för att göra vita, ätbara sockerspetsar med härlig kola-smak. Använd spetsarna som dekoration på tårtor, cupcakes, desserter och mycket mer.

FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg.

Förvaras i rumstemperatur på en torr plats.

FunCakes Sugar Lace

Alternativ

  • Tårtbottnar GLUTENFRI - Bakmix, FunCakes

    Smakrik kakmix från FunCakes, en så kallad Spong Cake Mix, som gör kakan luftig och svampig på samma gång - perfekt som bas för en läcker sockerkaka med citronsmörkräm eller vispad grädde och fruktfyllning. FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg. Så här gör du (för en Ø 20 cm tårta): Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 175°C (varmluftsugn 165°C). Blanda 250 g Gluten Free Layer Cake Base Bake Mix, 4,5 ägg (230 g) och 20 ml vatten och vispa på hög hastighet i 8-10 minuter tills det är jämnt. Häll smeten i en smord form (1/2 till 2/3 fylld). Grädda kakan i den förvärmda ugnen i 35-40 minuter. Öppna inte ugnsdörren förrän du tror att kakan är klar (den ska kännas svampig). Ta genast ut kakan ur formen och låt den svalna på ett galler. Innehåll: 500g.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:7
  • Cupcakes GLUTENFRI - Bakmix, 500g FunCakes

    Bakmix för läckra glutenfria cupcakes - tillsätt bara ägg och smör i mixen. På ungefär en halvtimme har du de vackraste hembakade glutenfria muffinsen - dekorera med smörkräm om du vill. FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg. Hur man gör: (20-24 stycken) Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 170°C (varmluftsugn 150°C). Blanda 500 g Gluten Free Cupcakes Baking Mix, 5 ägg (250 g) och 200 g smör i en skål och vispa på medelhastighet i 3 minuter tills det är jämnt. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 30-35 minuter. Föredrar du att göra mini cupcakes? Med 500 gram Mix for Cupcakes kan du göra ca 40-48 minicupcakes. Grädda muffinsen i ca 12-15 minuter. Eller föredrar du en vanlig kaka (25 cm)? Grädda kakan i 150-160°C (varmluftsugn) i ca 60-70 minuter. Innehåll: 500g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:6
  • Brownies GLUTENFRI - Bakmix, 500g FunCakes

    Bakmix för läckra glutenfria brownies. Tillsätt bara ägg och smör i blandningen och på ungefär en halvtimme har du de godaste hemlagade glutenfria browniesarna. FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningen innehåller mindre än 20 mg / 20 ppm gluten per kg. Så här gör du: Alla ingredienser måste vara rumstempererade. Förvärm ugnen till 180 °C (varmluftsugn 160 °C). Blanda 500 g Gluten Free Brownies Baking Mix, 3-4 ägg (190 g) och 250 g smör i en skål och vispa på medelhastighet i 3 minuter till en tjock smet. Fyll degen i en smord bakplåt (ca 20x20 cm). Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 30-40 min. Innehåll: 500g.
    Pris: kr85,00
    Tillgänglighet:2
  • Fondant vit - 250 g, Silikomart

    Vit fondant från Silikomart. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. OBS: Om du tycker att din fondant verkar torr kan du smörja händerna med fett (t.ex. Crisco, kakaosmör eller smör) medan du knådar. Om den är mycket hård och torr kan du värma den kort i mikrovågsugnen (max 5 sekunder) och sedan knåda den med smorda händer enligt ovan. Fondanten är färdig att kavla ut först när du känner att den blir elastisk i händerna och inte spricker. 99.501.12.0001
    Pris: kr77,00
    Tillgänglighet:2
  • Sugarflair Pastafarve, vit extra - 400 g

    Sockertoppar max. koncentrerad pastafärg, series EXTRA, gör det enkelt att färga t.ex. fondant och marsipan i en stark färg med bara en liten mängd färg.
    Hur man använder färgen:
    Använd en tandpetare (eller något liknande) för att lägga till lite färg på fondanten/marsipanen. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg.
    Max. rekommenderad dos: 4,7 g/kg
    Färg: vit.
    Innehåll: 400g.
    Pris: kr586,00
    Tillgänglighet:2
  • Vit bakchoklad - bitar, Callebaut 500 g

    Chokladbitar från Callebaut är bakningsbeständiga upp till 200°C och flagnar inte - används ofta i kakor, tårtor, cupcakes, muffins och muffins. Chunks är större bitar än droppar.
    Häll önskad mängd direkt i degen i slutet av bakningsprocessen eller i glass för en utsökt efterrätt.
    Lagring: mellan 16 - 20°C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 2x250g = 500g
    Pris: kr154,00
    Tillgänglighet:1
  • Renshaw Fondant Extra, vit - 250 g

    Superelastisk och fast "Ready to roll"-fondant - till ett bra pris, från Renshaw.
    Fondanten, som har en utsökt vaniljsmak, är lätt att arbeta med, kräver minimala förberedelser, har god täckning och klibbar eller spricker inte. Särskilt lämplig för varma och fuktiga klimat/miljöer.
    Idealisk för överdragning av tårtor, för dekorationer eller rullas ut mycket tunt för frillning - kort sagt en mycket mångsidig fondant.
    Cirka 500 gram fondant räcker för att täcka en rund tårta med en diameter på 24-26 cm eller en fyrkantig tårta på 20 x 20 cm.
    Innehåll: 250 g.
    Originaltitel: Renshaw Rolled Fondant Extra White 250g
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:42
  • Brownie, 400 g

    Valsemøllen Brownie med massor av smak, en mjuk yta och en mjuk kärna. Från mysiga kaffepauser till läckra desserter. Med sin utsökta chokladsmak är brownies perfekta för alla tillfällen. Unna dig själv och dina nära och kära en läcker chokladklassiker som lätt kan varieras. Valsemøllen Brownie ger 1 kaka/ca. 8-10 stycken. Du behöver (1 tårta ca. 8-10 st.): 1 ps. Valsemøllen Brownie 1 dl ljummet vatten (30 °C) 1 bakform 15×15 cm Så här gör du: Häll innehållet i påsen i en skål och tillsätt vatten. Rör om kakmixen med en sked i 3-4 minuter tills den är slät och glansig. Smörj kakformen eller klä den med bakplåtspapper. Häll i kaksmeten och fördela smeten jämnt. Grädda i 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minuter. Om du vill ha en tuggigare brownie kan du grädda den några minuter kortare. Du kan garnera din bakade bownie med riven mörk choklad. Förpackning med 400g
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:4
  • Marängpulver - 150 g, FunCakes

    Merinquepulver används till maränger, pavlova, glasyrer och frostings, men kan också vara ett alternativ till äggvita.
    Pulvret är klart att använda, tillsätt bara vatten och socker om du vill.
    Obs: Använd alltid en ren sked.
    Marängsmetod: Förvärm ugnen till 120°C (100°C varmluft). Skålen och vispen måste vara HELT rena. Blanda 14 gram marängpulver med 125 ml vatten och 125 gram fint socker. Vispa blandningen på hög hastighet till ett vitt skum. Tillsätt 250 gram finsocker lite i taget. Vispa tills du kan få toppar som inte faller tillbaka. Spritsa ut marängerna på en bakplåtspappersklädd plåt och torka i ugnen i ca 1,5 timme. Låt den svalna helt i ugnen.
    Innehåll: 150 gram.
    Pris: kr100,00
    Tillgänglighet:24
  • Vaniljkrämblandning, 500 g FunCakes

    Läcker vaniljkräm i bakverkskvalitet - lämplig som fyllning i kakor som karnevalsbullar, lagerkakor, eclairs och donuts. Krämen är också bakstabil, t.ex. i/på en paj eller prova den som en härligt krämig gul pudding.
    Så här gör du:
    Tillsätt 500 ml vatten per 200 gram Vanilla Cream Mix och vispa i ca 5 minuter till en jämn smet. Låt krämen vila en kort stund innan den används.
    Innehåll: 500g.
    Pris: kr85,00
    Tillgänglighet:5
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.