Bakpulver/Natron, 100g – FunCakes

Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Bakpulver/Natron, 100g – FunCakes

SKU 8720512696462 Categories , ,

kr 39,00

SKU 8720512696462 Categories , ,
Natron används i matlagning och bakning som ett bakpulver. Använd bakpulver i äppel- och kakdegar som innehåller syra, t.ex. kakao, apelsin, kärnmjölk eller citron. Bakpulver fungerar när det löses upp i vatten.
Detta frigör koldioxid som skapar luftbubblor i degen. Bakpulver är en blandning av bakpulver och en syra, så bakpulver fungerar på egen hand när det redan finns syra i degen.
Vis mere

3 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Natron används i matlagning och bakning som ett bakpulver. Använd bakpulver i äppel- och kakdegar som innehåller syra, t.ex. kakao, apelsin, kärnmjölk eller citron. Bakpulver fungerar när det löses upp i vatten.
Detta frigör koldioxid som skapar luftbubblor i degen. Bakpulver är en blandning av bakpulver och en syra, så bakpulver fungerar på egen hand när det redan finns syra i degen.
Bakpulver från FunCakes är glutenfritt.
Innehåller: 100 gram.

Alternativ

  • Vinsyra, 100g - FunCakes

    Vinsyra används för att stabilisera äggvitor, förbättra värmetoleransen och öka volymen. Vinsyra kan också användas som konserveringsmedel för sylt och är ett effektivt jäsmedel tillsammans med bakpulver.
    Innehåll: 110g
    Pris: kr69,00
    Tillgänglighet:12
  • Bakpulver, 80 g - FunCakes

    FunCakes bakpulver innehåller precis rätt blandning av natriumbikarbonat och vinsyra och kan användas som jäsmedel i många recept.
    Använd det som jäsmedel i kak- och tårtrecept för att se till att de inte blir platta.
    Innehåller: 80 gram.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:7
  • Äppelsyra, 100g

    Äppelsyragranulat (salt) används i allmänhet som ett naturligt konserveringsmedel i livsmedel och som syrabildare i drycker. Det gör särskilt en kunglig glasyr mindre söt, använd bara en liten nypa i 500 g florsocker. Äppelsyra används också för sura fruktgodis, gelébönor, marshmallows osv. där fruktsmaken betonas på så sätt.
    Äppelsyra kan ersätta citronsyra 1:1, särskilt lämplig för personer med citruskänslighet.
    Innehåll: 100 g
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:28
  • Citronmarängsirap - 100g ,FunCakes

    Den här smakpastan från FunCakes har en utsökt citronmarängsmak som gör den idealisk för att smaksätta bavarois, glass, smörkräm och olika typer av fyllningar. FunCakes Aromapasta Lemon Meringue kan tillsättas i deg och är därför också lämplig för bakning. De är perfekta för att ge en utsökt smak till din smet, från svampkakor till cupcakes. Tillsätt den rekommenderade dosen som anges på förpackningen till din deg. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra kryddpasta eftersom smaken då blir svagare. Aromapastan kan också tillsättas i chokladganache. Rekommenderad dosering: 25 g per 500 g. Innehåll: 100 g. Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr77,00
    Tillgänglighet:3
  • Tylopulver, 55g - PME

    PME Petal Powder tylos användas till att härda fondant, gumpaste och marsipan, vilket gör det lättare att modellera figurer i rätt form.
    Använd 2 teskedar Petal Powder tylospulver till 500g fondant och knåda väl ihop.
    Petal Powder tylospulver kan också användas till att göra ätbart lim, så att du kan limma ihop dina figurer, eller limma dekorationer på dina kakor, bakelser och tårtor. Blanda pulvret med lite vatten, låt det vila i minst en timme, och så är det klart för bruk. Hemmagjort lim har kort hållbarhet.
    Innehåll: 55 gram tylospulver
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Agar Agar - 50g, FunCakes

    Agar Agar från FunCakes är ett vegetabiliskt bindemedel och en mångsidig produkt som kan användas som ersättning för gelatin/husk i ost, gelé osv.
    Agar Agar stelnar vid rumstemperatur. Förvara alltid bearbetade produkter i kylskåpet.
    Den här produkten är smaklös och smaklös.
    FunCakes agar agar har en gelstyrka på min. 700 g/cm3 (baserat på Nikan / 1,5% 20°C)
    Fri från animaliska ingredienser och kallas av vissa för vegetabiliskt gelatin.
    Innehåll: 50g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:29
  • Gräddfil, 80g - FunCakes

    Gräddvättika, även kallad vinsten, är en biprodukt från vinframställning och används i bakre recept som ett jästmedel. I recept hittar du ofta Cream of Tartar tillsammans med bikarbonat och att blanda dessa två produkter tillsammans ger en dubbel effekt, eftersom bikarbonat behöver en aktivering i form av en syra. Kombinationen av gräddfil och natriumhydroxid ger ett krispigt resultat i till exempel kakor, medan bakpulver ger ett mjukare och tuggigare resultat. Vinet kan också tillsättas i sötsaker för att ge en krämig konsistens, eftersom det kan förhindra kristallisering av kokt socker.
    Innehåll: 80g
    Pris: kr69,00
    Tillgänglighet:20
  • Tørsleff Bakpulver, 1.000g

    Ekonomiköp - 1kg i hink och i Cateringkvalitet, 

    Bakpulver används som jäsmedel i degar, där det inte finns syre närvarande. Lämpar sig utmärkt till söta bakverk så som kakor, bakelser och småkakor, eller i samband med mjöl som inte har så högt gluteninnehåll. Lätt att dosera.

     

    Pris: kr193,00
    Tillgänglighet:4
  • Xantangummi - 50g, FunCakes

    Xantangummi från FunCakes är ett smaklöst fiberliknande förtjockningsmedel och stabilisator som tillverkas av fermenterat socker.
    Xantangummi, som är lösligt i både kallt och varmt vatten, används i glutenfria bakverk för att förbättra strukturen och i glass, till exempel för att förhindra bildandet av iskristaller. Xantangummi är också lämpligt för salladsdressingar och såser, där det förhindrar att olja separeras.
    Xantangummi ensamt ger ingen bra gelé, men tillsammans med johannesbrödgummi eller agar agar ger det en stabil gelé.
    Du kan också göra ett ätbart lim:
    Blanda 1/4 tesked Xantangummi med 4 matskedar vatten. Det tar cirka 10-20 minuter att lösa upp den. Det blir ett klart, färglöst lim.
    Eller en snabb gumpaste:
    5 gram Xantangummi knådas väl med 250 gram fondant och får vila i 20-30 minuter före användning.
    Eller pastillage: rör 1 tesked Xantangummi i 100 gram Royal Icing. Låt vila i ca 1 timme innan du använder den.
    Innehåll: 50g.
    Pris: kr57,00
    Tillgänglighet:0
  • Gummi arabicum - 50 g, FunCakes

    Denna Gum Arabic från FunCakes är ett vegetabiliskt bindemedel och kan användas som stabilisator och bindemedel. Gummi arabicum ger en mjuk konsistens och används t.ex. vid tillverkning av godis, glass, aromer och sötningsmedel.
    Gummi arabicum är naturgummi.
    Den här produkten är smaklös och smaklös.
    Innehåll: 50g.
    Pris: kr46,00
    Tillgänglighet:25
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.