Beskrivning
Guanaja 70% är en unik och originell blandning av Criollo, Trinitario och Forasteros kakaosorter, alla från Sydamerika. Den höga andelen kakao ger en fin, välbalanserad och exceptionellt lång eftersmak fylld av varma toner.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
Smakprofil: Bittersöt och elegant.
INFO: Guanaja är en ö i Honduras. Det var på sin fjärde resa till Amerika 1502 som Columbus blev den första europé som kom i kontakt med kakao.
KOMBINERAR MED: Torkad frukt, bär, mangetout, ingefära, saltkaramell, la-
vendel.
URSPRUNG: Sydamerika
Valrhona – choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem 🙂
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.