Med detta roliga utstickarset från FMM kan du enkelt göra ugglor i två storlekar! Perfekt att ha på kakor, bakelser, tårtor, cupcakes och mycket annat.
Med detta sätt kan du göra följande storlekar av ugglor: 7 x 5 cm och 5,5 x 4 cm.
Innehåll: 4 utstickare.
Ytterligare information
Vikt
0,04 kg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Utstickarset till framställning av vackra liljekonvaller i t.ex. fondant, marsipan eller gumpaste - snyggt till kakor, bakelser, tårtor eller cupcakes.
Med detta praktiska utstickarset från FMM kan du lätt göra vimplar i tre storlekar! Setet är tidsbesparande eftersom du kan göra 8 vimplar ur en utskärning!
Resultatet är perfekt varje gång då utstickarna har vassa skärkanter.
Perfekt att ha på kakor, bakelser, tårtor, cupcakes och mycket annat.
Med detta set kan du göra följande storlekar av vimplar: liten 2 x 2,5 x 2,5 cm, mellan 2,5 x 3 x 3 cm, stor 3,5 x 4 x 4 cm
Innehåll: 3 utstickare.
Fin utstickare med fredsduva från Patchwork Cutters - perfekt till dekoration på tårta eller cupcakes till t.ex. dop, konfirmation eller bröllop.
Patchwork utstickare/präglare är låg-nivellerade och kan användas till dekorationer utskurna i tunt kavlad fondant.
Så gör du:
För bäst resultat, använd fondant härdad med Tylo pulver eller fondant. Smörj först lite Crisco på arbetsbordet/skivan (inget florsocker!) för att undvika att den fastnar. Knåda fondanten väl och kavla ut den tunt utan att lyfta den från arbetsbordet. Smörj utstickaren med en liten smula Crisco, tryck och ta försiktigt bort resterande fondant. Låt fondanten härda i 10 minuter innan präglaren avlägsnas.
Superelastisk och fast "Just roll with it"-fondant - till ett bra pris, från Renshaw.
Fondanten, som har en utsökt vaniljsmak, är lätt att arbeta med, kräver minimala förberedelser, har god täckning och klibbar eller spricker inte. Särskilt lämplig för varma och fuktiga klimat/miljöer.
Idealisk för överdragning av tårtor, för dekorationer eller rullas ut mycket tunt för frillning - kort sagt en mycket mångsidig fondant.
Cirka 500 gram fondant räcker för att täcka en rund tårta med en diameter på 24-26 cm eller en fyrkantig tårta på 20 x 20 cm.
Ätbart lim av allra bästa kvalitet från Rainbow Dust.
Användningsområdena är oändliga och sträcker sig från enkel fastsättning av blommor och skyltar till avancerade konstruktioner av vackra blommor och sockerfigurer i fondant eller marsipan.
Kan även blandas med Rainbow Dust Glitter och Dust för en djärv effekt.
4 dinoformar för att göra kakor med dinosaurietema - perfekt för barnkalas.
Setet innehåller 4 olika dinosaurier.
Knivarna mäter ca 5,7 till 12,1 cm.
Material: rostfritt stål
Tvätta för hand med varmt vatten och torka väl.
Smart konfirmationsflicka med flätning - perfekt för tårtan på den stora dagen.
Placera figuren på det medföljande plastbladet innan du placerar den på tårtan.
Storlek: ca 13 cm
Material: plastbaserat.
FunColours Sparkle Dust från FunCakes är 100 % ätbart färgpulver som är perfekt för att lägga till färgglada detaljer på dina tårtor, choklad, dekorationer och sockerblommor.
Använd en borste för att stryka på den - den håller mycket längre än du tror!
Blanda två eller flera färger i sortimentet för att skapa ditt eget utseende, eller blanda dammet med alkohol för att göra en ätbar färg som du kan använda på fondant och choklad.
Förpackningen innehåller 2,5 gram matt damm.
Vetegluten, även kallat veteprotein, glutenmjöl eller bara gluten, är ett högkvalitativt proteinpulver.
Används för att öka proteinhalten i mjölet, vilket ger luftigare bröd och en tuggig skorpa. Används ofta i italienskt bröd, rullar, flöjter, pizza etc. Kan användas i degar med mycket fullkorn och frön, eftersom det ger ett luftigare bröd.
Det är också bra för recept som bygger på mandelmjöl eller frösmjöl, eftersom det ger en bättre konsistens utan att öka kolhydratintaget särskilt mycket.
Vetegluten är vetemjöl som har tvättats, vilket koncentrerar gluteninnehållet. Proteininnehållet är högt (77 g per 100 g), medan kolhydratinnehållet är lågt (10,6 g per 100 g).
Efter tillsats av vatten återfår vetegluten sin viskoelastiska struktur. Vetegluten innehåller huvudsakligen två grupper av proteiner: gliadin (som påverkar viskositeten) och glutenin (som påverkar elasticiteten).
Dosering: 1 - 3 % av mjölmängden - t.ex. om 40 g vetegluten tillsätts till ett kilo mjöl med en proteinhalt på 12 %, höjs den till 15 %.
Påse med 150 g
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.