Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Silver Leaf – 1 ark, Sugarflair

Pris: kr 51,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

29 i lager

Beskrivning

Äkta 999 silver ätbart papper.

Ge dina kreationer ett vackert utseende med Silver Leaf Transfer från Sugarflair.

Består av 1 pappersbit, tillverkad av det renaste silver (999). Ett utmärkt sätt att ge alla dina speciella tårtor en touch av lyx.

Bladsilvret är 100% ätbart och kan användas för att ge en dekadent touch till dina chokladbitar, desserter, tårtor, kakor, cupcakes eller strösslas i champagne!

Även känt som ätbart silver, silverpapper, silverpapper, ätbart silver etc.

 

Instruktioner:

Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller andra matytor med en borste som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt.

 

Innehåll: 1 ark 75 x 75 mm.

Alternativ

  • Gold Leaf - 1 ark, Sugarflair

    Äkta 24 karat ätbart guldpapper. Ge dina kreationer en vacker look med 24 Carat Gold Leaf Transfer från Sugarflair. Består av 1 papper, tillverkat av det renaste guldet (24 karat). Ett utmärkt sätt att ge alla dina speciella tårtor en touch av lyx. Bladguldet är helt ätbart och kan användas för att lägga till en dekadent touch på choklad, desserter, kakor, kakor, kakor, cupcakes eller strö över champagne! Även kallat ätbart guld, guldpapper, ätbart guld osv.   Instruktioner: Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller andra matytor med en borste som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt. Innehåll: 1 ark 8 x 8 cm.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:43
  • Silver Leaf - 25 ark, Squires Kitchen

    Äkta 999 silver ätbart papper.
    Ge dina kreationer en vacker look med Silver Leaf Flake från Squires Kitchen.
    Består av 5 pappersbitar, tillverkade av det renaste silvret (999). Ett utmärkt sätt att lägga till en lyxig touch till alla dina speciella tårtor.
    De silverfärgade bladen är helt ätbara. Och en kan användas för att ge choklad, desserter, kakor, kakor och cupcakes en dekadent touch.
    Instruktioner:
    Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller annan matyta med en pensel som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt.
    Ingredienser: fint silver 999.
    Innehåll: 25 ark, vart och ett med måtten 75x75 mm.
    Även kallat ätbart silver, silverpapper, silverpapper, ätbart silver osv.
    Pris: kr826,00
    Tillgänglighet:3
  • Silver Leaf - 5 ark, Squires Kitchen - BEST BEFORE 12/24^

    Äkta 999 silver ätbart papper.
    Ge dina kreationer en vacker look med Silver Leaf Flake från Squires Kitchen.
    Består av 5 pappersbitar, tillverkade av det renaste silver (999). Ett utmärkt sätt att ge alla dina speciella tårtor en touch av lyx.
    De silverfärgade bladen är helt ätbara. Och en kan användas för att ge en dekadent touch åt choklad, desserter, kakor, cookies och cupcakes.
    Instruktioner:
    Pensla ytan på glasyren, chokladen, fondanten eller annan livsmedelsyta med en pensel som fuktats lätt med kylt, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd pensel och pincett för att arbeta med bladet eftersom det är mycket tunt.
    Ingredienser: fint silver 999.
    Innehåll: 5 ark på 75x75 mm vardera.
    Även känt som ätbart silver, silverpapper, silverpapper, ätbart silver etc.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Gold Leaf - 25 ark, Squires Kitchen

    Äkta 24 karat ätbart guldpapper.
    Ge dina kreationer en vacker look med Gold Leaf Flake från Squires Kitchen.
    Består av 25 pappersbitar, tillverkade av det renaste guldet (24 karat). Ett utmärkt sätt att lägga till en lyxig touch till alla dina speciella tårtor.
    Guldbladen är helt ätbara. Och en kan användas för att ge en dekadent touch till choklad, efterrätter, kakor, kakor, kakor, cupcakes eller droppas i champagne!
    Instruktioner:
    Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller annan matyta med en pensel som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt.
    Ingredienser: 24 karat guld.
    Innehåll: 25 blad som var och en mäter ca 8 x 8 cm.
    Även kallat ätbart guld, guldpapper, ätbart guld osv.
    Pris: kr1.402,00
    Tillgänglighet:0
  • Bladguld - 5 ark, Squires Kitchen

    Äkta 24 karat ätbart guldpapper.
    Ge dina kreationer en vacker look med Gold Leaf Flake från Squires Kitchen.
    Består av 5 pappersbitar, tillverkade av det renaste guldet (24 karat). Ett utmärkt sätt att lägga till en lyxig touch till alla dina speciella tårtor.
    Guldbladen är helt ätbara. Och en kan användas för att ge en dekadent touch till choklad, efterrätter, kakor, kakor, kakor, cupcakes eller droppas i champagne!
    Instruktioner:
    Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller annan matyta med en pensel som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt.
    Ingredienser: 24 karat guld.
    Innehåll: 5 ark på 75x75 mm vardera.
    Även kallat ätbart guld, guldpapper, ätbart guld osv.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:0
  • Pump Spray Glitter Dust - Extreme Gold, Sugarflair

    Pumpspray (ej aerosol) med 100 % ätbart och alkoholfritt glitterdamm - en fantastisk och glittrig finish för dina tårtor, cupcakes, choklad och dekorationer.
    Snabbt och enkelt med ett bra resultat.
    Så här gör du:
    Spraya alltid på en täckt yta. Spraya på ett avstånd av cirka 10 cm från tårtan/dekorationen och upprepa tills du får önskad effekt. Vanligtvis behöver du bara 2 gram glitterdamm för 1 kg tårta.
    Sugarflair Pump Spray Glitter finns i olika färger.
    Innehåll: 10 gram.
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:4
  • Hösttema - chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:99
  • 125 ark chokladöverföringsark med din logotyp

    Skapa dina egna professionella chokladöverföringsark med din egen logotyp eller design! Priset gäller för 125 ark i storleken 25 x 40 cm - tryckta i en färg. Priset inkluderar engångskostnader för klichén - så en eventuell andra upplaga blir 500,00 DKK billigare. Trycken tillverkas i Frankrike av Valrhona, som är erkänt som en av världens bästa chokladtillverkare. Vi behöver svar på följande frågor för att kunna beställa trycket: - Ska det vara ett tapetmönster, linjärt eller varierande logostorlekar på arket? - Vilken chokladfärg kommer att vara bakgrunden? - När bör den användas som senast? (Obs: leveranstiden är cirka 3-6 veckor) - Bilden ska skickas till kundeservice@bagebixen.dk i något av följande format: .PD, .AI, .EPS ELLER .SVG Observera att leveranstiden är 3-6 veckor och att vi kommer att kontakta dig angående design och kliché.
    Pris: kr4.673,00
    Tillgänglighet:0
 
 

Andra köpte också

  • Kakfat Round White, Ø 30,5 cm - FunCakes

    Solid och lyxig tårtplatta i vitt från FunCakes. Perfekt för att presentera din staplade tårta, paj, muffins etc.
    Materialet är kraftig kartong med vit folie och kan användas flera gånger vid normal användning.
    Mått: Ø 30,5 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:260
  • Kakfat Round White, Ø 22,5 cm - FunCakes

    Solid och lyxig tårtplatta i vitt från FunCakes. Perfekt för att presentera din staplade tårta, paj, muffins etc.
    Materialet är kraftig kartong med vit folie och kan användas flera gånger vid normal användning.
    Mått: Ø 22,5 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr36,00
    Tillgänglighet:27
  • Notblad för chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Små pingviner - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:72
  • Pine Cone Chocolate Transfer Sheet, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:30
  • Tårtfat Round White, Ø 20 cm - FunCakes

    Solid och lyxig tårtplatta i vitt från FunCakes. Perfekt för att presentera din staplade tårta, paj, muffins etc.
    Materialet är kraftig kartong med vit folie och kan användas flera gånger vid normal användning.
    Mått: dia.20 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:13
  • Metallisk kopparflamma - Glitterstoft, regnbågsstoft

    Ätbart glitterdamm från Rainbow Dust. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Förpackningen innehåller 3 gram glitterdamm. Metallisk kopparflamma Färgen motsvarar koppar
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:11
  • Flytande tomte - chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:46
  • Xmas Baubles - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Xmas Bears - chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:63
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.