Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Valrhona varm choklad – Celaya, 1L x 6 I LAGER

Pris: kr 1.954,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

En hel låda med 6 liter koncentrat! – Om varan inte finns i lager är den förväntade leveranstiden 5-10 arbetsdagar.

1 liter blandas med 1-2 liter färsk mjölk = 2-3 liter färdig dryck.

Denna lyxiga chokladdryck från Valrhona ger “en kopp kakao” en helt ny innebörd!

Med hela 17,5 % ren mörk choklad är detta en gudarnas dryck.

Celaya för varm choklad, blanda upp med 1-2 liter mjölk och värm upp.

Dette pakketilbud indeholder

Alternativ

  • Valrhona varm choklad - Celaya, 1L

    1 liter blandas med 1-2 liter färsk mjölk = 2-3 liter färdig dryck. Denna lyxiga chokladdryck från Valrhona ger "en kopp kakao" en helt ny innebörd! Med hela 17,5 % ren mörk choklad är detta en gudarnas dryck. Celaya för varm choklad, blanda upp med 1-2 liter mjölk och värm upp.
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Choklad Julkalender 2025

    Förväntas finnas i lager i början av november 2025 - men registrera dig redan nu för att få ett meddelande när den populära kalendern är tillbaka.
    En julkalender fylld med god Valrhona-choklad.
    De 24 dörrarna rymmer allt från fyrkanter till fyllda bitar, och smakprofilen är bred. Innehåller både mörk och mjölkchoklad.
    Valrhona är känt för att skapa choklad i en klass för sig, och årets adventskalender är inget undantag. Bakom varje låda döljer sig en upplevelse av ren lyx och en inbjudan att skämma bort dina sinnen under julhelgen.
    Valrhonas julkalender presenteras också vackert i en elegant förpackning, vilket gör den till den perfekta presenten för en chokladälskare. Oavsett om du vill unna dig själv eller överraska någon speciell, kommer den här kalendern att sätta pricken över i:et varje dag fram till julafton.
    Innehåller 170 g blandad choklad.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Inspiration Passion, 200g

    Feves Inspiration Passion från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av passionsfrukt. Superbra för att fylla choklad - prova till exempel att göra en ganache: Recept på Ganache av passionsfrukt för fyllda chokladkakor: Du behöver: 200 g Valrhona Inspiration 125 g grädde 35 g glukos Bearbetningsmetod:
    • Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
    • Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
    • När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
    • Låt den stå i 5-10 minuter.
    • Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
    • Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
    • Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar - helst till nästa dag.
    • Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt - det är normalt.
    • Om du vispar för mycket blir blandningen grynig - så var försiktig med det!
    Om du vill ha en ganache som är jämnare och därmed kan användas till exempel för att glasera kakor, använd ca 200 g grädde i stället för 125 g. 100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel. Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin. Förpackning med 200g Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid minst en månads hållbarhet när vi skickar dem. ?
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:2
  • Valrhona Inspiration Strawberry, 200g

    Feves Inspiration Fraise från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av jordgubbar. Superbra för att fylla choklad - prova till exempel att göra en ganache: Recept på jordgubbsganache för fyllda chokladkakor: Du behöver: 200 g Valrhona Inspiration 125 g grädde 35 g glukos Bearbetningsmetod:
    • Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
    • Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
    • När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
    • Låt den stå i 5-10 minuter.
    • Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
    • Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
    • Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar - helst till nästa dag.
    • Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt - det är normalt.
    • Om du vispar för mycket blir blandningen grynig - så var försiktig med det!
    Om du vill ha en ganache som är jämnare och därmed kan användas till exempel för att glasera kakor, använd ca 200 g grädde i stället för 125 g. 100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel. Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin. Förpackning med 200g Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid minst en månads hållbarhet när vi skickar dem. ?
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Feves Manjari- 64%, 3kg*

    Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Om varan inte finns i lager är den förväntade leveranstiden 5-10 arbetsdagar.
    Smakprofil: Syra och röda bär.
    INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
    KOMBINERAR MED: Hallon, körsbär, svarta vinbär, apelsin, peppar, muscovadosocker, Earl Grey.
    URSPRUNG: Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr2.337,00
    Tillgänglighet:2
  • Valrhona Feves Araguani - 72%, 1kg

     
    Lyxig choklad från Venezuela med härliga smaker av lakrits, kastanj och russin. Ett måste att prova om du gillar mörk choklad!
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, choklad och kakor.
    Smak: Varma toner av lakrits, kastanj och russin.
    INFO: Venezuela har flera olika kakaosorter och Valrhona har länge arbetat för att bevara dem. Bland annat köpte de 1992 plantagen El Pedregal för att enbart odla Porcelana-kakao. Ordet Araguani kommer från det inhemska namnet på Venezuelas nationella gulbladiga träd, Araguaney, och från den inhemska Guarani-stammen.
    KOMBINERAR MED: russin, fikon, dadlar, hasselnötter, kastanjer, vanilj, lakrits, oliver, pinjenötter.
    URSPRUNG: Venezuela

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr785,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Abinao - 85%, 1kg

    Abinao 85 % är en extra mörk choklad gjord på kakaobönor från Afrika och Latinamerika.
    Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
    Smak: Koncentrerad kakaosmak, elegant bitterhet och lång eftersmak.
    KOMBINERAR MED: Saltade nötter, choklad med god syra (t.ex. Manjari).
    URSPRUNG: Afrika och Latinamerika.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)

    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr673,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Tanariva - 33%, 1kg

    Tanariva 33% är en mild choklad som lämpar sig för desserter, kakor och fyllda chokladkakor.
    Denna Grand Cru är en mild choklad med en elegant sötma med inslag av karamell.
    Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
    Smakprofil: Mild choklad med en elegant sötma med inslag av karamell.
    KOMBINERAR MED: pekannötter och andra feta nötter med skal, marsipan, juice och skal från citrusfrukter och aprikoser.
    URSPRUNG: Enkel ursprung, Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)

    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
     
    Pris: kr673,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Caramélia - 36%, 1kg

    Det första intrycket av Caramélia 36% är den sammetslena konsistensen och den starka, krämiga karamellsmaken - följt av toner av salt och kex. Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda praliner. SMAKPROFIL: Sammetslen konsistens och den starka, krämiga karamellsmaken - följt av salt- och kexnoter. KOMBINERAR MED: Gula frukter, nötter och torkad frukt.
    U RSPRUNG:Valrhona - choklad i världsklass! Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike. Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen. Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem 🙂 Tillverkas i 3 kg-påsar, varför vi har fått dem professionellt ompackade av konditorn.
    Pris: kr701,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Andoa - 39%, 1kg

     
    Populär mjölkversion av Andoa Noir.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, fyllda chokladkakor och kakor.
    Smaker: Mjölk och kakao
    INFO: Den första mjölkchokladen från Valrhona som var Fairtrade- och ekologiskt certifierad.
    KOMBINERAR MED: Nötter, citrus, passionsfrukt, pralin, vanilj, kaffe, karamell, kex, sesamfrön, citrongräs.
    ORIGIN: Ren blandning från Peru

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr785,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Bahibe - 46%, 1kg

    Bahibe 46 % är en utsökt mjölkchoklad från Dominikanska republiken.
    Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
    Smakprofil: En delikat choklad berikad med kakaokraft och mjölkig mjukhet.
    KOMBINERAR MED: söta frukter som banan, ananas, apelsin, päron samt pralin, nötter, honung, karamell, vanilj och peppar.
    URSPRUNG: Dominikanska republiken.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)

    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
     
    Pris: kr701,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Opalys - 33%, 1kg

    Opalys 33% är en vit choklad med mindre sötma och en igenkännbar fyllighet från kakaosmöret. Den rena vita färgen ger en perfekt yta och kontrast till mörk ganache. Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar. SMAKPROFIL: Vit choklad med mindre sötma och en påtaglig fyllighet från kakaosmöret. KOMBINERAR MED: Färska bär, sensommarbär och frukter, kryddor och nötter.
    U RSPRUNG:Valrhona - choklad i världsklass! Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike. Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen. Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem 🙂 Tillverkas i 3 kg-påsar, varför vi har fått dem professionellt ompackade av konditorn.
    Pris: kr757,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Salted Caramel - glass- och milkshakesmak, LorAnn Flavor Fountain

    Den perfekta smaken för allt från hemlagad glass, shakes och smoothies. Med Flavor Fountain-smakerna från American LorAnn Oils är det bara att tillsätta 1 tsk smak till 500 ml is, shake eller vad du nu vill smaksätta. Flaskan innehåller 118 ml, vilket räcker för 12 liter glass, smoothie eller shake i en flaska vid normal användning. Det rekommenderas alltid att börja med 1 tesked per 500 ml, och därefter lägga till mer om du vill ha en starkare smak. Flavor Fountain är professionella smaker i flaskstorlekar som är lämpliga för hemmabruk. Alla Flavor Fountains är gluten- och sockerfria och stöder en lågkolhydratkost.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:6
  • Hallon - Glass och milkshake Aroma, LorAnn Flavor Fountain

    Den perfekta smaken för allt från hemlagad glass, shakes och smoothies. Med Flavor Fountain-smakerna från American LorAnn Oils är det bara att tillsätta 1 tsk smak till 500 ml is, shake eller vad du nu vill smaksätta. Flaskan innehåller 118 ml, vilket räcker för 12 liter glass, smoothie eller shake i en flaska vid normal användning. Det rekommenderas alltid att börja med 1 tesked per 500 ml, och därefter lägga till mer om du vill ha en starkare smak. Flavor Fountain är professionella smaker i flaskstorlekar som är lämpliga för hemmabruk. Alla Flavor Fountains är gluten- och sockerfria och stöder en lågkolhydratkost.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:10
  • Skrapblad - 12 cm, Patisse

    Detta flexibla plastskrapblad från Patisse är mycket mångsidigt i ditt kök. Kan användas för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad - även bra för alla andra skrapuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor Även känd som skrapläder, degskrapa, deghackare, degskrapa med mera. Mäter 12 cm och har både en böjd och en platt sida.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:34
  • Jordgubbe - Glass & Milkshake Aroma, LorAnn Flavor Fountain

    Den perfekta smaken för allt från hemmagjord glass till shakes och smoothies. Med Flavor Fountain-smaker från amerikanska LorAnn Oils tillsätter du helt enkelt 1 tesked smak till 500 ml glass, shake eller vad du nu vill smaksätta. Flaskan på 118 ml innehåller 12 liter glass, smoothie eller shake i en flaska vid normal användning. Vi rekommenderar alltid att du börjar med 1 tsk per 500 ml och tillsätter mer om du vill ha en starkare smak. Flavor Fountain är en professionell smaksättare i flaskstorlekar som passar för hemmabruk. Alla Flavour Fountains är gluten- och sockerfria och stöder en lågkolhydratdiet.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
  • Degskrapa i metall - 16 cm, Patisse

    Degskärare av rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag. Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det mycket lämpligt för att skära bröddeg och skrapa tallrikar och bord rena. Har smarta måttenheter på bladet. Även känd som skrapläder, degskrapa, deghackare, skrapa blad och mycket mer. Mäter ca 116 cm.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:11
  • Kakaosmör/chokladfett - Callebaut, 100g

    Callebaut Cocoa Butter Drops är gjorda av 100 % rent kakaosmör och är 100 % vegetabiliska.
    Kakaosmördroppar är perfekt lämpade för höga temperaturer och kan användas vid tillverkning/utspädning av choklad. De kan också användas för att späda ut smält Candy Melts.
    Användning: för att späda ut flytande smält choklad. Dosering: 10-15 %.
    Förvaring: Förvaras mellan 16 °C och 20 °C, torrt och i sluten förpackning.
    Innehåll: 100 g Callebaut Cocoa Butter Callets. Levereras professionellt ompaketerad av Konditorens, eftersom Callebaut endast producerar i förpackningar på 3 kg och större.
    Säljs även i 200g-påsar samt 500g, 1kg, 3kg och 20kg.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:116
  • Pistaschmandlar osaltade, 100 g

    Stora vackra pistagekärnor med djupt grön färg. Pistagenötterna är osaltade och kan lätt hackas till garnering eller halveras. I återförslutningsbar påse - bör förvaras på en torr, sval plats utanför direkt solljus. 100 g per påse.
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:62
  • Rom Essens - Bagefast Aroma, 118ml

    Perfekt för rombollar där du inte vill/kan använda riktig rom. Romessens från American LorAnn. Fördelen med dessa essenser är att de är vattenbaserade och att de därför behåller sin smak och arom när de till exempel bakas. Alkoholbaserade essenser och aromer gör det inte, eftersom de avdunstar. Essensen förlorar inte smak eller styrka, även när den utsätts för höga temperaturer. Är gluten- och sockerfri, kan innehålla spår av alkohol (mindre än 1 %). Rekommenderad dosering för Premium Bakery Emulsion: Kakor och kakor: 1-3 msk. för en standardportion Glasyr: 1-2 msk. Glass och yoghurt: 1-2 msk. för 1 liter Milkshakes, smoothies etc.: 1-2 msk. till ½ liter    
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
  • Choco Tree - Silikon chokladform, Silikomart

    Gör vackra chokladträd med den här formen. Den är också ugnssäker - så den kan också användas som bakform. Lämplig för ugn, mikrovågsugn och frys. Maskintvättbar, men handtvätt rekommenderas alltid för silikonformar för att undvika tvålrester. Klarar upp till +230 °C och ner till -60 °C. Varje choklad mäter ca. Ø 2,8 x h 3cm
    22.154.77.0065
    Pris: kr132,00
    Tillgänglighet:6
  • Geleringspulver för gelé - 20 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Gelling Powder for Jelly kan användas för att pressa alla typer av frukt - även de med låg pektinhalt. Ingredienser: 1 liter kall osötad juice 1 kg socker 1 brev Dr Oetker Gelling Powder FÖRBEREDELSE: Blanda geleringspulvret med 2 matskedar socker och rör ner blandningen i juicen. Låt saften koka upp under omrörning och tillsätt resten av sockret. Koka saften utan lock i ca 10 minuter. och skum. Tillsätt konserveringsmedel vid behov. Häll upp den färdiga gelén i rengjorda, skållade glas. Låt gelén stå övertäckt med en kökshandduk tills den är kall innan du sätter på locket för att förhindra att det bildas kondens i burken. Innehåll: 20g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:4
  • 10x 240ml rund Condi-burk med lock

    10 st. 240 ml rund konisk burk med lock. Mått: Ø95 mm x 53,2 mm hög. Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning. I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR. Den kolumn som är markerad med fet stil är den rekommenderade storleken för produkten:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Vetemjöl 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Socker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Pulveriserat socker 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brunt mjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokladknappar 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bakningsenzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rågbröd surt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flöjter Bas 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Fryspulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Vetegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Torrjäst 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregrynsgröt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Linfrö 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-kornsblandning 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solrosfrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Pumpafrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kärnor som knäckts 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Björkar 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majssirap 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrön 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mjölkpulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosnötmjöl 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandlar och nötter 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Preliminära mått med reservation för fel - © BageBixen.dk
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:323
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.