Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Valrhona Dulcey Cookie Pearls, 200 g

Pris: kr 202,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

Slut i lager

Artikelnr: 5706216008582 Kategorier: , ,

Beskrivning

Dessa krispiga chokladpärlor men den blonda karamelliserade vita chokladen Dulcey kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
Med en läcker kärna av krispig kex.
Innehåller 32 % kakao.

Valrhona – choklad i världsklass!

Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.

Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem 🙂

Knäckiga pärlor av mjuka gräddfilar

Alternativ

  • Valrhona Dark Chocolate Pearls, 200 g

    De här mörka chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
    Innehåller 55 % kakao.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Crunchy Opalys Pearls, 200 g

    De här krispiga vita chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
    Med en läcker kärna av krispig kex.
    Innehåller 34 % kakao.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:3
  • Valrhona Feves Dulcey - 35%, 200 g

    Dulcey 35% är en vit choklad med en unik färg och sammetslen konsistens. Smaken är intensiv, med inslag av kex. Chokladen passar bäst ihop med karamell, kaffe, hasselnötter och gula frukter - perfekt för efterrätter och fyllda frestelser.
    Särskilt lämplig för desserter och fyllda chokladkakor.
    Smak: Rostat smak och salt krasse.
    INFO: Blond choklad med en unik färg, sammetslen konsistens och en krämig maltsmak. Inte särskilt chokladig, mjölkig eller för söt, utan snarare spännande intensiva noter av kex och en antydan till salt i eftersmaken.

    KOMBINERAR MED: Karamell, kaffe, hasselnötter, gula frukter med låg syrahalt som mango, banan och aprikos.


    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Drops White - 24%, 200 g

    Bakchoklad från Valrhona.
    Dessa chokladdroppar är idealiska för kakor, chokladbullar och andra bakverk. De smakar jättegott och håller formen bra under gräddningen.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:9
  • Valrhona Feves Andoa - 39 %, 200 g

    Populär version med mjölk av Andoa Noir.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, fyllda chokladkakor och kakor.
    Smaker: Mjölk och kakao
    INFO: Den första mjölkchokladen från Valrhona som var Fairtrade- och ekologiskt certifierad.
    KOMBINERAR MED: Nötter, citrus, passionsfrukt, pralin, vanilj, kaffe, karamell, kex, sesamfrön, citrongräs.
    ORIGIN: Ren blandning från Peru

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Drops Noir - 52%, 200 g

    Bakchoklad från Valrhona.
    Dessa chokladdroppar är idealiska för kakor, chokladbullar och andra bakverk. De smakar jättegott och håller formen bra under gräddningen.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:18
  • Valrhona Drops Milk - 32%, 200 g

    Bakchoklad från Valrhona.
    De här mjölkchokladdropparna är perfekta för kakor, chokladbullar och andra bakverk. De smakar jättegott och håller formen bra under gräddningen.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:2
  • Valrhona Feves Manjari- 64%, 200 g

    Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Smakprofil: Syra och röda bär.
    INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
    KOMBINERAR MED: Hallon, körsbär, svarta vinbär, apelsin, peppar, muscovadosocker, Earl Grey.
    URSPRUNG: Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:11
  • Valrhona Feves Guanaja - 70%, 200 g

    Guanaja 70% är en unik och originell blandning av Criollo, Trinitario och Forasteros kakaosorter, alla från Sydamerika. Den höga andelen kakao ger en fin, välbalanserad och exceptionellt lång eftersmak fylld av varma toner.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Smakprofil: Bittersöt och elegant.
    INFO: Guanaja är en ö i Honduras. Det var på sin fjärde resa till Amerika 1502 som Columbus blev den första europé som kom i kontakt med kakao.
    KOMBINERAR MED: Torkad frukt, bär, mangetout, ingefära, saltkaramell, la-
    vendel.
    URSPRUNG: Sydamerika

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:8
  • Valrhona Feves Waina - 35%, 200 g

    Feves Waina 35% är både ekologisk och Fairtrade.
    En utsökt vit choklad med intensiva toner av färsk mjölk och en tydlig vaniljsötma. Chokladen tillverkas med lätt rörsocker, vilket ger en vit färg med en beige nyans.
    Passar bra till mango, äpple, stjärnneanis, kanel och kryddnejlika, samt till rostat bröd och cornflakes.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona kakaopulver, 250 g

    250 g kakaopulver av känd hög kvalitet från Valrhona.
    Om du vill göra det lilla extra är den här chokladen det perfekta valet. Med djup aromatisk smak och fyllig karaktär. Perfekt för att göra tryffel, mousse och varm choklad. Pudret har en fin mahognyliknande färg. Osötad - utan tillsatt socker! Finns även i 1kg-säckar HÄR
    Pris: kr265,00
    Tillgänglighet:0
 
 

Andra köpte också

  • Stjärnhylsa 14mm - Rostfritt stål

    Ø14mm hålstorlek vid spetsen. Stor kvalitetspenna, tillverkad av en penna i INOX-stål - dvs. rostfritt stål utan skarvar. Specifikationer: Typ: stjärnnyckel (klassisk) Antal tänder: 8 Håldiameter: Ø14mm Passar munstycksadapter: Nej Material: INOX rostfritt stål Form på spetsen: Med en specialanpassad krage längst ned som säkerställer ett bra grepp i alla typer av pippåsar. Bilden visar modellen, men i en annan storlek (11 mm).
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:121
  • Uttag nr 1A - Wilton

    Metall dekorativ tyll, med internationell tyll nr. # 1A. Producerad av American Wilton. Superkvalitet för att göra konturer, bokstäver, prickar, bollar, pärlor, gitter, snörmakeri, spetsar och mycket mer. Mäter ca 13 mm Passar nåladapter: Large
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:27
  • Uttag nr 8B - Wilton

    Metall dekorativ tyll, med internationell tyll nr. # 8B. Producerad av American Wilton. Superkvalitet för att göra droppblommor och stjärnor. Detta är också en bra skopa för churros! Diskning rekommenderas inte. Mäter ca 18 mm Passar munstycksadapter: Nej
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:15
  • Bubble Gum Sirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Bubble Gum från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 22,5 g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:12
  • Blåbärssirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårta, glass, bavarois, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Blueberry från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:10
  • Gold Leaf - 1 ark, Sugarflair

    Äkta 24 karat ätbart guldpapper. Ge dina kreationer en vacker look med 24 Carat Gold Leaf Transfer från Sugarflair. Består av 1 papper, tillverkat av det renaste guldet (24 karat). Ett utmärkt sätt att ge alla dina speciella tårtor en touch av lyx. Bladguldet är helt ätbart och kan användas för att lägga till en dekadent touch på choklad, desserter, kakor, kakor, kakor, cupcakes eller strö över champagne! Även kallat ätbart guld, guldpapper, ätbart guld osv.   Instruktioner: Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller andra matytor med en borste som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt. Innehåll: 1 ark 8 x 8 cm.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:41
  • Tor100 Rund silikonform Ø10cm H5cm, Silikomart Professional

    Silikonform för perfekt släta ytor.
    Kan användas i både frys och ugn och är därför lämplig för både glass och tårta etc.
    De populära formarna från Silikomart Professional är tillverkade i Italien av det bästa silikonet. Det är inte utan anledning som dessa formar har blivit otroligt populära bland bagare, konditorer, kockar och dessertkockar över hela världen.
    Storlek: 100 mm i diameter, 50 mm i höjd
    Volym: 389 ml
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:6
  • Mangosirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Mango från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:25
  • Butterscotch Arom, 29,5ml

    Stor flaska med 29,5ml Butterscotch aroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:2
  • PME Craft Dekorationspenslar, 5 st.

    Set bestående av 5 kvalitetspensler idealiska till kak-/tårtdekoration.
    Penslarna är framställda av stark och hållbar nylon och med plasthandtag försedd med gummigrepp för bättre kontroll och användarvänlighet.
    Innehåller 3 runda borstar (extra fin, small, medium) och 2 flata penslar ( small, large)
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:43
  • Havtornssirap - 100g FunCakes - Bäst före 05/25

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Sea Buckthorn från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 100 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:6
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.