De här mörka chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
Innehåller 55 % kakao.
Valrhona – choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem 🙂
De här mörka chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
Innehåller 55 % kakao.
Valrhona – choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem 🙂
Ingredienser: kakao (kakaobönor, kakaosmör), socker, sötmjölspulver, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av nötter, ägg och gluten.
Näringsinformation
pr. 100 g
Energi (kj/kcal)
2271/546
Fett
35 g
Varav mättade fettsyror
21 g
Kolhydrater
48 g
Varav sockerarter
38 g
Protein
6,8 g
Salt
<0,01 g
Ytterligare information
Vikt
0,2 kg
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Dessa krispiga chokladpärlor men den blonda karamelliserade vita chokladen Dulcey kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
Med en läcker kärna av krispig kex.
Innehåller 32 % kakao.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Knäckiga pärlor av mjuka gräddfilar
De här krispiga vita chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
Med en läcker kärna av krispig kex.
Innehåller 34 % kakao.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Dessa chokladdroppar är idealiska för kakor, chokladbullar och andra bakverk. De smakar jättegott och håller formen bra under gräddningen.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Populär version med mjölk av Andoa Noir.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, fyllda chokladkakor och kakor.
Smaker: Mjölk och kakao
INFO: Den första mjölkchokladen från Valrhona som var Fairtrade- och ekologiskt certifierad.
KOMBINERAR MED: Nötter, citrus, passionsfrukt, pralin, vanilj, kaffe, karamell, kex, sesamfrön, citrongräs.
ORIGIN: Ren blandning från Peru
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Dessa chokladdroppar är idealiska för kakor, chokladbullar och andra bakverk. De smakar jättegott och håller formen bra under gräddningen.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
De här mjölkchokladdropparna är perfekta för kakor, chokladbullar och andra bakverk. De smakar jättegott och håller formen bra under gräddningen.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Lila chokladfärg som kan användas till både färgning av vit choklad och airbrush.
Du kan till exempel använda färgen till chokladformar. Här kan du måla eller airbrusha formen på insidan som du vill. Låt färgen torka och gjut sedan chokladen - om du formar mörk choklad kan det vara en bra idé att pensla formen med Rainbow Dust glitterdamm efter att du har målat med chokladfärgerna, eftersom färgerna då kommer att synas tydligare på den färdiga chokladen.
Färgen smälts direkt i mikrovågsugnen i behållaren och är sedan färdig att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera.
Rosa chokladfärg som kan användas till både färgning av vit choklad och airbrush.
Du kan till exempel använda färgen till chokladformar. Här kan du måla eller airbrusha formen på insidan som du vill. Låt färgen torka och gjut sedan chokladen - om du formar mörk choklad kan det vara en bra idé att pensla formen med Rainbow Dust glitterdamm efter att du har målat med chokladfärgerna, eftersom färgerna då kommer att synas tydligare på den färdiga chokladen.
Färgen smälts direkt i mikrovågsugnen i behållaren och är sedan färdig att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera.
Orange chokladfärg som kan användas för både färgning av vit choklad och airbrush.
Du kan till exempel använda färgen till chokladformar. Här kan du måla eller airbrusha formen på insidan som du vill. Låt färgen torka och gjut sedan chokladen - om du formar mörk choklad kan det vara en bra idé att pensla formen med Rainbow Dust glitterdamm efter att du har målat med chokladfärgerna, eftersom färgerna då kommer att synas tydligare på den färdiga chokladen.
Färgen smälts direkt i mikrovågsugnen i behållaren och är sedan färdig att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera.
Dulcey 35% är en vit choklad med en unik färg och sammetslen konsistens. Smaken är intensiv, med inslag av kex. Chokladen passar bäst ihop med karamell, kaffe, hasselnötter och gula frukter - perfekt för efterrätter och fyllda frestelser.
Särskilt lämplig för desserter och fyllda chokladkakor.
Smak: Rostat smak och salt krasse.
INFO: Blond choklad med en unik färg, sammetslen konsistens och en krämig maltsmak. Inte särskilt chokladig, mjölkig eller för söt, utan snarare spännande intensiva noter av kex och en antydan till salt i eftersmaken.
KOMBINERAR MED: Karamell, kaffe, hasselnötter, gula frukter med låg syrahalt som mango, banan och aprikos.
Valrhona - choklad i världsklass!
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
Guld AZO-fri chokladfärg som kan användas för både färgning av vit choklad och airbrushsprayning.
Du kan till exempel använda färgen till chokladformar. Här kan du måla eller airbrusha formen på insidan som du vill. Låt färgen torka och gjut sedan chokladen - om du formar mörk choklad kan det vara en bra idé att pensla formen med Rainbow Dust glitterdamm efter att du har målat med chokladfärgerna, eftersom färgerna då kommer att synas tydligare på den färdiga chokladen.
Färgen smälts direkt i mikrovågsugnen i behållaren och är sedan färdig att använda när den är flytande - mycket lätt att applicera.
Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
Smakprofil: Syra och röda bär.
INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.