Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Detta är datoröversatt. Arbetar på manuell översättning

Valrhona Feves Dulcey – 35%, 200 g

Pris: kr 202,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

7 i lager

Artikelnr: 5706216008681 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Dulcey 35% är en vit choklad med en unik färg och sammetslen konsistens. Smaken är intensiv, med inslag av kex. Chokladen passar bäst ihop med karamell, kaffe, hasselnötter och gula frukter – perfekt för efterrätter och fyllda frestelser.
Särskilt lämplig för desserter och fyllda chokladkakor.
Smak: Rostat smak och salt krasse.
INFO: Blond choklad med en unik färg, sammetslen konsistens och en krämig maltsmak. Inte särskilt chokladig, mjölkig eller för söt, utan snarare spännande intensiva noter av kex och en antydan till salt i eftersmaken.

KOMBINERAR MED: Karamell, kaffe, hasselnötter, gula frukter med låg syrahalt som mango, banan och aprikos.


Valrhona – choklad i världsklass!

Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.

Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem 🙂

Alternativ

  • Valrhona Feves Waina - 35%, 200 g

    Feves Waina 35% är både ekologisk och Fairtrade.
    En utsökt vit choklad med intensiva toner av färsk mjölk och en tydlig vaniljsötma. Chokladen tillverkas med lätt rörsocker, vilket ger en vit färg med en beige nyans.
    Passar bra till mango, äpple, stjärnneanis, kanel och kryddnejlika, samt till rostat bröd och cornflakes.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Feves Manjari- 64%, 200 g

    Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Smakprofil: Syra och röda bär.
    INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
    KOMBINERAR MED: Hallon, körsbär, svarta vinbär, apelsin, peppar, muscovadosocker, Earl Grey.
    URSPRUNG: Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:11
  • Valrhona Feves Guanaja - 70%, 200 g

    Guanaja 70% är en unik och originell blandning av Criollo, Trinitario och Forasteros kakaosorter, alla från Sydamerika. Den höga andelen kakao ger en fin, välbalanserad och exceptionellt lång eftersmak fylld av varma toner.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Smakprofil: Bittersöt och elegant.
    INFO: Guanaja är en ö i Honduras. Det var på sin fjärde resa till Amerika 1502 som Columbus blev den första europé som kom i kontakt med kakao.
    KOMBINERAR MED: Torkad frukt, bär, mangetout, ingefära, saltkaramell, la-
    vendel.
    URSPRUNG: Sydamerika

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Andoa Noir - 70%, 200 g

    Frisk och bitterljuv ekologisk och Fairtrade-choklad av Valronas berömda kvalitet.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Smak: Citrus och intensiv bitterhet.
    INFO: Den första mörka chokladen från Valrhona som var Fairtrade-certifierad och ekologisk.
    KOMBINERAR MED: Citrus, torkad/tropisk frukt, nötter, mandel, vanilj, tonkabönor och kryddat te.
    ORIGIN: Enkel ursprung från Peru

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Feves Dulcey - 35%, 1 kg

    Dulcey 35% är en vit choklad med en unik färg och sammetslen konsistens. Smaken är intensiv, med inslag av kex. Chokladen passar bäst ihop med karamell, kaffe, hasselnötter och gula frukter - perfekt för efterrätter och fyllda frestelser.
    Särskilt lämplig för desserter och fyllda chokladkakor.
    Smak: Rostat smak och salt krasse.
    INFO: Blond choklad med en unik färg, sammetslen konsistens och en krämig maltsmak. Inte särskilt chokladig, mjölkig eller för söt, utan snarare spännande intensiva noter av kex och en antydan till salt i eftersmaken.
    KOMBINERAR MED: Karamell, kaffe, hasselnötter, gula frukter med låg syrahalt som mango, banan och aprikos.  
    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr717,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Caribbean - 66%, 200g

    Caraïbe 66% är något mildare i smaken och passar därför perfekt för fyllda chokladprodukter och överdrag.
    Rund mörk choklad gjord av Trinitario kakaobönor från Karibien. Rena Trinitario kakaobönor ger en mjuk och fyllig mörk choklad med inslag av torkad frukt och vanilj.
    Särskilt lämplig för desserter, överdrag och fyllda chokladkakor.
    Smak: Torkad frukt och nötter.
    INFO: Caraïbe kom två år efter Guanaja för att komplettera dess bitterhet och kraft. Caraïbe är sammetslen och mild jämfört med sin föregångare och båda har blivit riktiga Valrhona Grand Cru-klassiker.
    KOMBINERAR MED: Nötter, citronskal, kaffe, vanilj, kanel, citrongräs, karamell, muscovadosocker, mynta.
    URSPRUNG: Karibien

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Feves Andoa - 39 %, 200 g

    Populär version med mjölk av Andoa Noir.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, fyllda chokladkakor och kakor.
    Smaker: Mjölk och kakao
    INFO: Den första mjölkchokladen från Valrhona som var Fairtrade- och ekologiskt certifierad.
    KOMBINERAR MED: Nötter, citrus, passionsfrukt, pralin, vanilj, kaffe, karamell, kex, sesamfrön, citrongräs.
    ORIGIN: Ren blandning från Peru

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Feves Ivory - 35%, 1 kg

    Ivoire 35% är en vit choklad med fylliga vaniljtoner, naturligtvis bara med riktig vanilj. Perfekt som texturbärare i efterrätter och som fyllning i fyllda chokladbitar.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass och fyllda chokladbitar.
    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr654,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Feves Feves Waina - 35%, 1kg

    Feves Waina 35% är både ekologiskt och Fairtrade-märkt.
    En utsökt vit choklad med intensiva toner av färsk mjölk och en tydlig vaniljsötma. Chokladen tillverkas med lätt rörsocker, vilket ger en vit färg med en beige nyans.
    Passar bra till mango, äpple, stjärnneanis, kanel och kryddnejlika, samt till rostat bröd och cornflakes.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr842,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Feves Waina - 35%, 500g

    Feves Waina 35% är både ekologisk och Fairtrade.
    En utsökt vit choklad med intensiva toner av färsk mjölk och en tydlig vaniljsötma. Chokladen tillverkas med lätt rörsocker, vilket ger en vit färg med en beige nyans.
    Passar bra till mango, äpple, stjärnneanis, kanel och kryddnejlika, samt till rostat bröd och cornflakes.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har låtit konditorn packa om dem professionellt.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Dulcey Cookie Pearls, 200 g

    Dessa krispiga chokladpärlor men den blonda karamelliserade vita chokladen Dulcey kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
    Med en läcker kärna av krispig kex.
    Innehåller 32 % kakao.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-) Knäckiga pärlor av mjuka gräddfilar
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:12
  • Valrhona Feves Guanaja - 70%, 1 kg

    Guanaja 70% är en unik och originell blandning av Criollo, Trinitario och Forasteros kakaosorter, alla från Sydamerika. Den höga andelen kakao ger en fin, välbalanserad och exceptionellt lång eftersmak fylld av varma toner.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Smakprofil: Bittersöt och elegant.
    INFO: Guanaja är en ö i Honduras. Det var på sin fjärde resa till Amerika 1502 som Columbus blev den första europé som kom i kontakt med kakao.
    KOMBINERAR MED: Torkad frukt, bär, mangetout, ingefära, saltkaramell, la-
    vendel.
    URSPRUNG: Sydamerika

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr654,00
    Tillgänglighet:8
 
 

Andra köpte också

  • Pulver av passionsfrukt - frystorkad, 20 g

    Vackert och intensivt passionspulver från frystorkat passionsfruktkoncentrat. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddbakelser, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Förvaras i lufttät behållare efter öppnandet, annars kommer den att klumpa ihop sig. Innehåll: 20 gram Finns även i portioner om 100 g och 500 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Pistaschmandlar osaltade, 100 g

    Stora vackra pistagekärnor med djupt grön färg. Pistagenötterna är osaltade och kan lätt hackas till garnering eller halveras. I återförslutningsbar påse - bör förvaras på en torr, sval plats utanför direkt solljus. 100 g per påse.
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:47
  • Choco Tree - Silikon chokladform, Silikomart

    Gör vackra chokladträd med den här formen. Den är också ugnssäker - så den kan också användas som bakform. Lämplig för ugn, mikrovågsugn och frys. Maskintvättbar, men handtvätt rekommenderas alltid för silikonformar för att undvika tvålrester. Klarar upp till +230 °C och ner till -60 °C. Varje choklad mäter ca. Ø 2,8 x h 3cm
    22.154.77.0065
    Pris: kr132,00
    Tillgänglighet:6
  • Stjärnhylsa 14mm - Rostfritt stål

    Ø14mm hålstorlek vid spetsen. Stor kvalitetspenna, tillverkad av en penna i INOX-stål - dvs. rostfritt stål utan skarvar. Specifikationer: Typ: stjärnnyckel (klassisk) Antal tänder: 8 Håldiameter: Ø14mm Passar munstycksadapter: Nej Material: INOX rostfritt stål Form på spetsen: Med en specialanpassad krage längst ned som säkerställer ett bra grepp i alla typer av pippåsar. Bilden visar modellen, men i en annan storlek (11 mm).
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:120
  • Uttag nr 1A - Wilton

    Metall dekorativ tyll, med internationell tyll nr. # 1A. Producerad av American Wilton. Superkvalitet för att göra konturer, bokstäver, prickar, bollar, pärlor, gitter, snörmakeri, spetsar och mycket mer. Mäter ca 13 mm Passar nåladapter: Large
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:26
  • Springform Profi - 20 cm, Patisse

    Med denna Springform Profi från Patisse kan du göra läckra kakor, pajer, cheesecakes och mycket mer.
    Formen har en non-stick-beläggning och tål temperaturer upp till 190 °C under längre perioder och upp till 215 °C under kortare perioder.
    Storlek: Ø 20 x h 6,5 cm.
    Pris: kr137,00
    Tillgänglighet:9
  • Glukos, 400g - Dansukker

    Detta är en halvflytande glukos. Du hittar vår fasta glukos här.
    Glukossirap i en praktisk 400 g-flaska.
    Glukossirap är en blandning av olika sockerarter som utvinns ur vetestärkelse. .
    Används främst till glass och sötsaker, men även i bakverk. Glukossirap förhindrar kristallisering och ger t.ex. glass en krämig och mjuk konsistens. På samma sätt förhindrar glukossirap att karamell kristalliserar och blir kornig.
    Dansukker glukossirap utvinns ur vetestärkelse, men under produktionsprocessen minskas glutenhalten till under 0,002 % (< 20 ppm).
    Vid en glutenhalt under 0,002 % kan produkten förklaras glutenfri.
    Innehåll: 400 g
     
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:101
  • Uttag nr 8B - Wilton

    Metall dekorativ tyll, med internationell tyll nr. # 8B. Producerad av American Wilton. Superkvalitet för att göra droppblommor och stjärnor. Detta är också en bra skopa för churros! Diskning rekommenderas inte. Mäter ca 18 mm Passar munstycksadapter: Nej
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:7
  • All Purpose Pastafarve Blue - 20g, Squires Kitchen

    Detta All Purpose-sortiment av pastafärger från Squires Kitchen är av hög kvalitet. Färgerna är vattenbaserade och är därför idealiska för att färga fondant, modelleringspasta, gummipasta, marsipan, smörkräm, royal icing och mycket mer. Dessutom är dessa gelfärger fria från glycerin, som kan förhindra att glasyrerna stelnar - vilket gör dem perfekta om du gör glasyrer/dekorationer eller liknande där fullständig torkning är viktigt. Färgerna ändrar inte konsistensen på din smörkräm eller glasyr, och de är helt blandbara, så du kan blanda exakt den nyans du vill ha. De är 100 % ätbara och uppfyller Storbritanniens och EU:s direktiv för användning i livsmedel. Max. Rekommenderad dosering: 5 g per 1 kg marsipan eller fondant. Innehåll: 20 gram blå pastafärg.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:30
  • Gold Leaf - 1 ark, Sugarflair

    Äkta 24 karat ätbart guldpapper. Ge dina kreationer en vacker look med 24 Carat Gold Leaf Transfer från Sugarflair. Består av 1 papper, tillverkat av det renaste guldet (24 karat). Ett utmärkt sätt att ge alla dina speciella tårtor en touch av lyx. Bladguldet är helt ätbart och kan användas för att lägga till en dekadent touch på choklad, desserter, kakor, kakor, kakor, cupcakes eller strö över champagne! Även kallat ätbart guld, guldpapper, ätbart guld osv.   Instruktioner: Pensla ytan på glasyr, choklad, fondant eller andra matytor med en borste som är lätt fuktad med svalnat, kokt vatten eller ätbart lim. Låt ytan bli klibbig innan du försöker överföra bladet. Använd en borste och en pincett för att arbeta med bladet, eftersom det är mycket tunt. Innehåll: 1 ark 8 x 8 cm.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:24
  • PME Craft Dekorationspenslar, 5 st.

    Set bestående av 5 kvalitetspensler idealiska till kak-/tårtdekoration.
    Penslarna är framställda av stark och hållbar nylon och med plasthandtag försedd med gummigrepp för bättre kontroll och användarvänlighet.
    Innehåller 3 runda borstar (extra fin, small, medium) och 2 flata penslar ( small, large)
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:30
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.