Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Kransekageform – 18 ringar, funktion

Pris: kr 389,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

11 i lager

Beskrivning

Detta set innehåller 6 bakformar i metall som kan användas för att göra 18 olika storlekar av kransbakelser.
Perfekt för nyår, nattvard och bröllop.
Bakringarna kan smörjas och strö över ströbröd så blir kakorna perfekta. Man känner inte smaken av brödsmulorna. Detta förhindrar att kransbakelsen fastnar.
Torka av kransringarna med hushållspapper mellan varje bakning och upprepa med smör och ströbröd – tvätta inte ringarna i tvål eller blötlägg dem.
Formar för kransar
Setet består av 6 bakringar
Storlek: 16,7 – 17,5 – 18,5 – 19,2 – 20 – 21 cm.
non-stick-beläggning

 

Alternativ

  • Äggklocka - olika färger, Funktion

    Äggklocka med timer upp till 60 minuter från Funktion i olika färger - tyvärr är det inte möjligt att välja färg. Äggklockan är lätt att rengöra och har ett tydligt ringljud när tiden är ute. Rengör med en fuktig trasa. Timern mäter ca 7 cm i höjdled. Vrid klockan hela vägen runt till 60 minuter och sedan tillbaka till önskad tid - om du vill ställa in tiden längre än 60 minuter vrider du bara klockan ytterligare ett varv.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:7
  • Kockkniv - 20 cm, funktion

    Superfin kockkniv från Funktion.
    Bladet är tillverkat av rostfritt stål med non-stick-beläggning. Handtaget har ett tunt skikt av halkfri soft-touch.
    För att kniven ska hålla bättre och längre rekommenderas att den tvättas för hand.
    Kniven har en längd på 20 cm.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Precisionskniv - 20 cm, funktion

    Superfin förskärarkniv från Funktion.
    Bladet är tillverkat av rostfritt stål med non-stick-beläggning. Handtaget har ett tunt skikt av halkfri soft-touch.
    För att kniven ska hålla bättre och längre rekommenderas att den tvättas för hand.
    Kniven har en längd på 20 cm.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:8
 
 

Andra köpte också

  • Renshaw Fondant, Teddybjörn Brun - 250 g

    Superelastisk och fast "Just roll with it"-fondant - till ett bra pris, från Renshaw.
    Fondanten, som har en utsökt vaniljsmak, är lätt att arbeta med, kräver minimala förberedelser, har god täckning och klibbar eller spricker inte. Särskilt lämplig för varma och fuktiga klimat/miljöer.
    Idealisk för överdragning av tårtor, för dekorationer eller rullas ut mycket tunt för frillning - kort sagt en mycket mångsidig fondant.
    Cirka 500 gram fondant räcker för att täcka en rund tårta med en diameter på 24-26 cm eller en fyrkantig tårta på 20 x 20 cm.
    Innehåll: 250 g.
    Färg: Björnbrun
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:7
  • Kakring, rostfritt stål - Ø12cm

    Dessa professionella tårtringar är tillverkade av 1 mm tjockt rostfritt stål. 1mm låter inte mycket, men det är faktiskt ganska tjockt när vi talar om metall. Detta ger en oöverträffad dimensionsstabilitet. Kakring i rostfritt stål med Ø 12 cm. Den är perfekt för att göra små efterrätter som cheesecake, moussetårtor med mera. Kan tvättas i maskin och påverkas inte av fruktsyror. Mått Ø 12 x h 5 cm.  
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:105
  • Sparkling Flakes - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:4
  • Old Rose 250g - FunCakes

    Färgad gammal rosa fondant från Dutch FunCakes. Denna fondant är lätt att arbeta med och har en fin struktur för att täcka och modellera. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas också sockerpasta, sugarpaste, sugarpaste eller MMF - och används bland annat som överdrag för tårtor och för att modellera figurer. Fondant blir hård efter användning, men spricker inte. Om din fondant blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att fondanten är ordentligt stängd när du förvarar den. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. Funcakes Gamla Rosa
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:26
  • Tårtbräda Greaseproof 5 st, dia. 20 cm.

    Förpackning med 5 bitar av fettfri tårtkartong i ø20cm. Lämplig för användning under tårtan eller som mellanlager i en staplad tårta. Använd två bitar bakplåtspapper tillsammans för att få fasthet och stabilitet.
    Tjocklek ca 0,5 mm.
    Finns i 5 storlekar:
    16cm
    20cm
    22cm
    24cm
    26cm
    28cm
    Av hygieniska skäl rekommenderas att de endast används en gång.
    Pris: kr23,00
    Tillgänglighet:135
  • Plaststödstänger och lock pk/14 - Wilton

    Set med 4 stavar (30 cm) och 10 lock för att bygga staplade kakor. Stängerna, som ger stor stabilitet och stöd för dina tårtlager, kan enkelt klippas till önskad längd.
    Använd stängerna och locken tillsammans med Wilton Plastic Support Dowel Rods (säljs separat).
    Innehåll: 4 stänger (30 cm) och 10 kapsyler.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:1
  • Elegance 3 - Chokladöverföringsark, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:44
  • Christmas Holly 2 - Chokladöverföring, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:4
  • Schabloner - Snöflinga

    Detta set innehåller en dekorationsschablon, som kan användas vid dekoration av kakor, bakelser och tårtor.

    Det finns flera tillvägagångsätt - t.ex. kan man lägga schablonen över bakelsen och strö florsocker eller kakao genom en sikt. De kan även användas till airbrushdekoration. Det är endast fantasin som sätter gränserna.

    Material: Mjuk plast

    Mått: ca 19 x 6 cm.

    Kan återanvändas

    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:13
  • Lime Crush - färgpasta - 25g, PME

    Denna pastafärg är en koncentrerad färg som kan användas för att färga glasyr, fondant, marsipan, smörkräm, deg, grädde, kakdeg osv.
    För att applicera pastan: ta ut lite färg ur behållaren med hjälp av en tandpetare. Använd alltid en ny tandpetare om du lägger till mer eller en ny färg. För en mörkare färg, tillsätt mer pastafärg. Knåda till önskat resultat, om du vill ha en mer marmorerad färg, knåda mindre.
    När du färgar med två färger: färga två bitar fondant/marsipan var för sig och blanda sedan ihop dem.
    Tvätta händerna med tvål och varmt vatten omedelbart efter färgningen för att avlägsna färgämnet.
    Rekommenderad högsta dosering: 2 g per kg. färdig massa.
    Pastafärgerna uppfyller EU:s krav på E-nummer i livsmedel.
    Lämplig för alla vattenbaserade livsmedel. Vegansk och Kosher-certifierad.
    Innehåll: 25g.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:8
  • Ananasarom, 29,5ml (Pineapple)

    Stor flaska med 29,5ml ananasaroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:23
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.