Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord

Valrhona kakaopulver, 3kg

Pris: kr 2.025,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 3395321001599 Kategorier: , , ,

Beskrivning

3 kg kakaopulver av känd hög kvalitet från Valrhona.

Om du vill göra det lilla extra är denna kakao det perfekta valet. Med djup aromatisk smak och fyllig karaktär.

Perfekt för att göra tryffel, mousse och varm choklad.

Pudret har en fin mahognyliknande färg.

Osötad – utan tillsatt socker!

Produkten är förpackad i 3 lätt täta säckar på 1 kg vardera.

Om varan inte finns i lager är leveranstiden vanligtvis cirka 7 arbetsdagar. Hållbarheten är lång.

Alternativ

  • Valrhona kakaopulver, 1 kg

    1 kg kakaopulver av känd hög kvalitet från Valrhona. Om du vill göra det lilla extra är denna kakao det perfekta valet. Med djup aromatisk smak och fyllig karaktär. Perfekt för att göra tryffel, mousse och varm choklad. Pudret har en fin mahognyliknande färg. Osötad - utan tillsatt socker! Produkten är förpackad i en lättviktig påse på 1 kg.
    Pris: kr701,00
    Tillgänglighet:18
  • Valrhona kakaopulver, 250 g

    250 g kakaopulver av känd hög kvalitet från Valrhona.
    Om du vill göra det lilla extra är den här chokladen det perfekta valet. Med djup aromatisk smak och fyllig karaktär. Perfekt för att göra tryffel, mousse och varm choklad. Pudret har en fin mahognyliknande färg. Osötad - utan tillsatt socker! Finns även i 1kg-säckar HÄR
    Pris: kr265,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Feves Manjari- 64%, 3kg*

    Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Om varan inte finns i lager är den förväntade leveranstiden 5-10 arbetsdagar.
    Smakprofil: Syra och röda bär.
    INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
    KOMBINERAR MED: Hallon, körsbär, svarta vinbär, apelsin, peppar, muscovadosocker, Earl Grey.
    URSPRUNG: Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr2.337,00
    Tillgänglighet:2
  • Valrhona Inspiration Hallon, 200g

    Feves Inspiration Framboise från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av hallon. Superbra för att fylla choklad - prova till exempel att göra en ganache: Recept på hallonganache för fyllda chokladkakor: Du behöver: 200 g Valrhona Inspiration 125 g grädde 35 g glukos Bearbetningsmetod:
    • Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
    • Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
    • När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
    • Låt den stå i 5-10 minuter.
    • Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
    • Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
    • Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar - helst till nästa dag.
    • Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt - det är normalt.
    • Om du vispar för mycket blir blandningen grynig - så var försiktig med det!
    Om du vill ha en ganache som är jämnare och därmed kan användas till exempel för att glasera kakor, använd ca 200 g grädde i stället för 125 g. 100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel. Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin. Förpackning med 200g
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:6
  • Valrhona Inspiration Yuzu, 100g

    Yuzu-frukten har flera spännande aromer; mandarins sötma och breda arom, grapefruktens bittra toner och citronens friska syra. Feves Inspiration Passion från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av Yuzu. Superbra för att fylla choklad - prova till exempel att göra en ganache: Recept på Yuzu Ganache för fyllda chokladkakor: Du behöver: 100 g Valrhona Inspiration Yuzu 60 g grädde 20 g glukos Bearbetningsmetod:
    • Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
    • Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
    • När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
    • Låt den stå i 5-10 minuter.
    • Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
    • Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
    • Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar - helst till nästa dag.
    • Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt - det är normalt.
    • Om du vispar för mycket blir blandningen grynig - så var försiktig med det!
    100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel. Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin. Förpackning med 100 g Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid minst en månads hållbarhet när vi skickar dem. ?
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:26
  • Valrhona Crunchy Opalys Pearls, 200 g

    De här krispiga vita chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
    Med en läcker kärna av krispig kex.
    Innehåller 34 % kakao.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:3
  • Valrhona Dulcey Cookie Pearls, 200 g

    Dessa krispiga chokladpärlor men den blonda karamelliserade vita chokladen Dulcey kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
    Med en läcker kärna av krispig kex.
    Innehåller 32 % kakao.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-) Knäckiga pärlor av mjuka gräddfilar
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Dark Chocolate Pearls, 200 g

    De här mörka chokladpärlorna kan krydda många sötsaker. Använd dem i kakdeg, glass och på toppen av tårtor och andra efterrätter. Det är bara din fantasi som sätter gränser!
    Innehåller 55 % kakao.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har ända sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till choklister, konditorer och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid en hållbarhet på minst en månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr202,00
    Tillgänglighet:4
  • Karamelarom, 29,5ml

    Stor flaska med 29,5ml karamellaroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga smakgivare, och är ämnade för professionellt bruk. Aromen lämpar sig utmärkt för användning i: karameller, glasyrer, frosting, kakor, bakelser, tårtor, småkakor, glass och konfekt. Kan också användas vid chokladframställning. Till en portion karameller á 675 g, skall det användas 3-5ml aroma. Se eventuellt vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är starkt smakgivande, och därför rekommenderar vi att du använder engångspipetter eller liknande vid dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:9
  • Banansmak, 29,5ml

    Stor flaska med 29,5 ml bananarom från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. För en portion godis på 675 g behövs 3-5 ml arom. Se vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:24
 
 

Andra köpte också

  • Trellis - Silikonform, Wilton

    Silikonformen är perfekt för att göra dekorationer i fondant, marsipan, gummipastor med mera - utformad för att användas som en vacker detalj som ger din tårta en fin och festlig finish.
    Så här gör du: Knåda din fondant, marsipan, gumpaste eller flowerpaste väl. Tillsätt lite Tylose-pulver om det behövs. Forma en boll och tryck ner smeten väl i formen. Ta försiktigt ut blandningen ur formen igen, lägg den på tårtan och den är nu redo att färgas och dekoreras.
    Formen mäter ca 12 x 17,2 cm.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:3
  • Cream Cheese Aroma, 29,5ml

    Stor flaska med 29,5ml cream cheese aroma från Lorann Oils. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. För en portion godis på 675 g behövs 3-5 ml arom. Se vårt grundrecept HÄR Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:4
  • Bubble Gum Sirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Bubble Gum från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 22,5 g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:12
  • Blåbärssirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårta, glass, bavarois, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättare, FunCakes Flavouring Blueberry från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:10
  • Ananassirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Pineapple från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:2
  • Sugarflair Glitter Dust, Festligt guld - 4 g

    Ätbart glitterpulver av högsta kvalitet från Sugarflair. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Dammet kan penslas på dina dekorationer eller blandas med lite alkohol eller citronsaft för att få en ätbar färg. Max. Rekommenderad dos: 1,2 g per kg. Innehåll: 4 g glitterpulver i festligt guld
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:12
  • Chokladflingor små - Callebaut, 80g

    Chokladflingor av konditorisk kvalitet från belgiska Callebaut's undermärke Mona Lisa. Vackert strössel för tryffel, glass och rombollar. Innehåller minst 40,9 % kakaotorresten. Observera att vår leverantör packar om denna produkt från en stor påse till mindre portioner. Därför kan man inte förvänta sig originalförpackningar från Callebaut.
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:52
  • Metallisk rosakoppar - Glitterstoft, regnbågsstoft

    Ätbart glitterdamm från Rainbow Dust. Med dammet kan man göra extra fina effekter, till exempel när man gör dekorationer till tårtan. Använd till exempel glitterdamm för marsipan- och fondantblommor. Här ger dammet ett mer glänsande och glittrande resultat. Förpackningen innehåller 3 gram glitterdamm. Metallisk rosa koppar
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:27
  • Mangosirap - 120g FunCakes

    Ge din smörkräm, kakor, bakelser och tårtor, glass, bavarois, choklad ganache och olika fyllningar en läcker smak med denna allsidiga aroma, FunCakes Flavouring Mango från FunCakes.
    Tillsätt, som angivet på förpackningen, den rekommenderade mängden i din deg, glass eller liknande. Om du bakar vid höga temperaturer (över 200 ° C), tillsätt lite extra aroma, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30g per 500g.
    Innehåll: 120 gram.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:25
  • Tårtbräda Greaseproof 5 st, dia. 26 cm.

    Förpackning med 5 bitar av fettfri tårtkartong i ø26cm. Lämplig för användning under tårtan eller som mellanlager i en staplad tårta. Använd två bitar bakplåtspapper tillsammans för att få fasthet och stabilitet.
    Tjocklek ca 0,5 mm.
    Finns i 5 storlekar:
    16cm
    20cm
    22cm
    24cm
    26cm
    28cm
    Av hygieniska skäl rekommenderas att de endast används en gång.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:145
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.