Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Velvet Spray White Choco – Chokladspray, 100ml

Pris: kr 140,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

35 i lager

Artikelnr: 8720512690309 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
Användning:
Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
Hur man använder Velvet Spray:
Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
Innehåller 100ml
Från FunColours by FunCakes
Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008

Alternativ

  • Velvet Spray Milk Choco - Chokladspray, 100ml

    Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 100ml
    Från FunColours by FunCakes
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:13
  • Velvet Spray Green - Chokladspray, 100ml

    Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 100ml
    Från FunColours by FunCakes
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:13
  • Velvet Spray Dark Choco - Chokladspray, 100ml

    Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 100ml
    Från FunColours by FunCakes
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:4
  • Velvet Spray Red - Chokladspray, 100ml

    Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 100ml
    Från FunColours by FunCakes
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:32
  • Velvet Spray Pink - Chokladspray, 100ml

    Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 100ml
    Från FunColours by FunCakes
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:14
  • Velvet Spray Sky Blue - Chokladspray, 100ml

    Denna spray ger den superfina nubbiga sammetsytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Bruksanvisning: förvaras i rumstemperatur 20-25°C 2 timmar före användning. Skaka väl och värm behållaren i varmt vatten mellan 25-35 °C. Spraya ett homogent lager på en frusen yta på 20-25 cm avstånd. Den rekommenderade vilotiden före servering är 4 timmar. Efter användning vänder du burken upp och ner och sprutar i några sekunder för att rengöra den. Rengör munstycket med varmt vatten om det inte sprutar jämnt.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 100ml
    Från FunColours by FunCakes
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:11
  • Velvet White - Chokladspray, 400 ml

    Denna Silikomart i78 spray ger den vackra nubblade ytan som syns på många av de tårtor och glassdesserter som skapas av världens främsta konditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Flaskan får inte ha en temperatur som är lägre än 25 °C eller högre än 35 °C. Om flaskan är för kall kommer vätskan inte ut ur sparflaskan.
    Skaka väl och spraya på frysta produkter från ett avstånd på 25/30 cm tills önskad yta uppnås.
    Rymmer 400 ml - finns även i en mindre version HÄR
    Färgen i denna flaska är vit
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Titta på videon nedan för att se hur enkelt det är - hon sprayar Girotondo-kakorna 2:25 in i videon.
    https://youtu.be/MW2X6uYY4m0 Silikomart har skapat en professionell serie av livsmedelsprodukter som heter i78 - denna produkt är en del av den serien. 99.534.02.0001
    Pris: kr358,00
    Tillgänglighet:129
  • Velvet White - Chokladspray, 250 ml

    Denna Silikomart i78 spray ger den vackra nubblade ytan som syns på många av de tårtor och glassdesserter som skapas av världens främsta konditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Flaskan får inte ha en temperatur som är lägre än 25 °C eller högre än 35 °C. Om flaskan är för kall kommer vätskan inte ut ur sparflaskan.
    Skaka väl och spraya på frysta produkter från ett avstånd på 25/30 cm tills önskad yta uppnås.
    Innehåller 250 ml - finns även i en större version HÄR
    Färgen i denna flaska är vit
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Titta på videon nedan för att se hur enkelt det är - hon sprayar Girotondo-kakorna 2:25 in i videon.
    [embed]https://youtu.be/MW2X6uYY4m0[/embed] Silikomart har skapat ett professionellt sortiment av livsmedelsprodukter som heter i78 - den här produkten ingår i det sortimentet.
    99.516.02.0001
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:64
  • Velvet Butter White - Chokladspray, 250ml

    Denna Silikomart i78 Velvet spray ger den fantastiska nubbiga ytan som syns på många av de kakor och glassdesserter som skapas av världens elitkonditorer.
    Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och färg som sprutas under tryck på frusna ytor. Mycket lätt att använda!
    Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas från en air-brush-maskin.
    Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt).
    Användning:
    Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex. mousser, frysta kakor, choklad och socker.
    Hur man använder Velvet Spray:
    Flaskan får inte ha en temperatur som är lägre än 25 °C eller högre än 35 °C. Om flaskan är för kall kommer vätskan inte ut ur sprayflaskan.
    Skaka väl och spraya på frysta produkter från ett avstånd på 25/30 cm tills önskad yta uppnås.
    Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm.
    Innehåller 250 ml
    Färgen på denna flaska är: kakaosmör vit/beige.
    Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    99.516.15.0001
    Pris: kr249,00
    Tillgänglighet:20
  • Natural Velvet Yellow - Chokladspray, 250ml

    Denna Silikomart i78 spray ger den vackra nubblade ytan som syns på många av de tårtor och glassdesserter som skapas av världens främsta konditorer. Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och naturlig färg som under tryck sprutas på frusna ytor. Mycket lätt att använda! Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas ut från en airbrushmaskin. Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt). Användning: Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex.: mousses, frysta kakor, choklad och socker. Så här använder du Velvet Spray: Flaskans temperatur får inte vara lägre än 25°C eller högre än 35°C. Om flaskan är för kall kommer vätskan inte att komma ut ur sprayflaskan. Skaka väl och spraya på frysta produkter från ett avstånd på 25-30 cm tills önskad yta har uppnåtts. Se till att hålla munstycket rent. Om det blir igensatt, doppa munstycket i kokande vatten i några sekunder - torka och fortsätt spruta. Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm. Innehåller 250 ml. Färgen på denna flaska är gul. Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008 Silikomart har skapat ett professionellt sortiment av livsmedelsprodukter som heter i78 - den här produkten ingår i det sortimentet. 99.537.02.0001
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:3
  • Natural Velvet Pink - Chokladspray, 250ml

    Denna Silikomart i78 spray ger den vackra nubblade ytan som syns på många av de tårtor och glassdesserter som skapas av världens främsta konditorer. Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och naturlig färg som under tryck sprutas på frusna ytor. Mycket lätt att använda! Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas ut från en airbrushmaskin. Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt). Användning: Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex.: mousses, frysta kakor, choklad och socker. Så här använder du Velvet Spray: Flaskans temperatur får inte vara lägre än 25°C eller högre än 35°C. Om flaskan är för kall kommer vätskan inte att komma ut ur sprayflaskan. Skaka väl och spraya på frysta produkter från ett avstånd på 25-30 cm tills önskad yta har uppnåtts. Se till att hålla munstycket rent. Om det blir igensatt, doppa munstycket i kokande vatten i några sekunder - torka och fortsätt spruta. Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm. Innehåller 250 ml. Färgen på denna flaska är rosa. Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008 Silikomart har skapat ett professionellt sortiment av livsmedelsprodukter som heter i78 - den här produkten ingår i det sortimentet. 99.537.03.0001
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:12
  • Natural Velvet Red - Chokladspray, 250ml

    Denna Silikomart i78 spray ger den vackra nubblade ytan som syns på många av de tårtor och glassdesserter som skapas av världens främsta konditorer. Flaskan innehåller en blandning av kakaosmör och naturlig färg som under tryck sprutas på frusna ytor. Mycket lätt att använda! Ger samma effekt som smält kakaosmör som sprutas ut från en airbrushmaskin. Rekommenderas för semifreddi, mousse, glass och glasskakor. Används bäst på frysta ytor (kakorna kan tinas upp efteråt). Användning: Kakaosmörspray för frysta livsmedel, t.ex.: mousses, frysta kakor, choklad och socker. Så här använder du Velvet Spray: Flaskans temperatur får inte vara lägre än 25°C eller högre än 35°C. Om flaskan är för kall kommer vätskan inte att komma ut ur sprayflaskan. Skaka väl och spraya på frysta produkter från ett avstånd på 25-30 cm tills önskad yta har uppnåtts. Se till att hålla munstycket rent. Om det blir igensatt, doppa munstycket i kokande vatten i några sekunder - torka och fortsätt spruta. Vägledande kapacitet för professionell användning: 50 ml för en tårta som mäter Ø20 H6 cm. Innehåller 250 ml. Färgen på denna flaska är röd. Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008 Silikomart har skapat ett professionellt sortiment av livsmedelsprodukter som heter i78 - den här produkten ingår i det sortimentet. 99.537.04.0001
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Skrapa med tänder - 15cm

    Tandborste, dekorskrapa eller bara en skrapa med tänder. Oavsett vad du kallar det är det här verktyget perfekt för att göra chokladdekorationer, glasyr etc. Den mäter 15x10 cm och har både en sida med stora och en med små tänder.    
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:61
  • Isomalt, 250 g.

    Isomalt kan användas för sockerdekorationer och godis. Isomalt kristalliserar inte som vanligt socker när det kokas och samtidigt tål denna typ av socker bättre fukt än vanligt socker. Produkten ser ut som finmalet vitt socker, men blir genomskinlig vid upphettning. Isomalt värms normalt i en kastrull till cirka 170 °C. Isomalt innehåller inget socker. Förpackningen innehåller 250 g isomalt.    
    Pris: kr70,00
    Tillgänglighet:1
  • Muffinformar Ass. 75 st - Blå, House of Marie

    Pappersmuffinsformar från House of Marie. Dessa formar är gjorda av ett extra starkt kvalitetspapper. Den goda kvaliteten ger ett mycket bra bakresultat och håller form och färg under gräddningen.
    Olika färger i blå nyanser.
    Släpper enkelt tårtan.
    Innehåller 75 engångsformar.
    Storlek 50 x 33 mm.
    För bästa resultat rekommenderar vi alltid att du använder en muffinsform.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:5
  • Cool 'n' Set Spray 100ml, PME

    Denna Cool 'n' Set-spray från PME ser till att dina vackra dekorationer inte smälter. Gör dina vackra tårtdekorationer klara på ett enkelt sätt genom att använda den här enkla och effektiva kylsprayen. Perfekt för användning med smält choklad.
    Med den här sprayen slipper du röra och krångel. Den praktiska sprayburken har ett litet munstycke som ger dig den precision du behöver för att skapa fina chokladformer.
    Innehåll: 100 ml.
    Observera att denna produkt är extremt lättantändlig.
    [embed]https://youtu.be/QyUdjGg3V9c[/embed]
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:0
  • Lustre Snow Rose Gold - 10g, SME

    Ätbar Luster Snow från PME. Strö lite glittrig magi över dina bakverk med den ätbara Luster Snow. En vacker färg som ger dina dekorationer ett fantastiskt utseende. Luster Snow kommer i en praktisk shakerflaska med en sil som ger precision och jämn fördelning när du skapar den perfekta looken. Blanda den i ganache, strö den över choklad eller droppa den över smörkräm och fondant. Ge lite bling till varma drycker eller få dina desserter att glittra. Innehåll: 10 gram Färg: Guld med ett rosa inslag
    Pris: kr73,00
    Tillgänglighet:18
  • Gul pastafarve - Rainbow Dust ProGel

    Mycket färgstarka gula pastafärger från Rainbow Dust. Nu är det äntligen slut med att behöva fiska upp pastan ur små burkar och burkar! Tack vare tuben är de nya ProGel-färgerna lätta att dosera och du undviker att få färgen på alla möjliga (och omöjliga) ställen. Pastafärgen används för att färga marsipan, fondant, smörkräm, frosting och glasyr. Olika färger kan blandas för att få en annan nyans. Varje praktisk tub innehåller 25 g färdig färg, vilket räcker för riktigt, riktigt mycket färgning. Tuben förhindrar också att den torkar ut. Rekommenderad dosering: 3 g per 1 kg fondant eller marsipan! Innehåller inga spår av nötter, är inte genetiskt modifierad, är glutenfri, lämplig för vegetarianer, lämplig för Halal- och Kosher-kost.  
    Pris: kr51,00
    Tillgänglighet:56
  • Körsbärspulver - Frystorkat, 25g *Se reservationer

    Observera att körsbärspulver tenderar att klumpa ihop sig. Detta påverkar inte smaken eller hållbarheten. Vackert och intensivt körsbärspulver av frystorkade körsbär. Frystorkade frukter är mycket populära i gräddpapper, mousser, chokladfyllningar och mycket mer. Måste förvaras lufttätt efter öppnandet, annars klumpar den ihop sig. Innehåll: 25 gram Kornstorlek: 0-1 mm. Finns även i portioner på 100 g och 500 g.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Kakfat Round White, dia 40 cm - Decora

    Solid och elegant tårtfat i tjock kartong i vit färg med en lätt struktur på ytan från italienska Decora. Perfekt för att presentera dopkakor, tårtbitar, pajer, muffins osv.
    Det här kakfatet är tillräckligt tjockt för att bära även de tyngsta kakorna.
    Kakbrickan kan användas flera gånger vid normal användning, torka bara av med en fuktig trasa. Du kan använda. BageBixens goda tårtpapper under tårtan, så att du slipper skära i skålen.
    Mått: dia. 40 cm, 1,2 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:47
  • Urban Taupe 250g - FunCakes

    Färgad grå/brun fondant från Dutch FunCakes. Denna fondant är lätt att arbeta med och har en fin struktur för att täcka och modellera. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas också sockerpasta, sugarpaste, sugarpaste eller MMF - och används bland annat som överdrag för tårtor och för att modellera figurer. Fondant blir hård efter användning, men spricker inte. Om din fondant blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att fondanten är ordentligt stängd när du förvarar den. Det krävs cirka 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på 25 cm. Funcakes Urban Taupe
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:9
  • Pastafarve med citron - Rainbow Dust ProGel

    Starkt färgad pastafärg från engelsk Rainbow Dust. Nu är det äntligen slut med att behöva fiska upp pastan ur små burkar och burkar! Tack vare tuben är de nya ProGel-färgerna lätta att dosera och du undviker att få färgen på alla möjliga (och omöjliga) ställen.
    Pastafärgen används för att färga marsipan, fondant, smörkräm, frosting och glasyr. Olika färger kan blandas för att få en annan nyans.
    Varje praktisk tub innehåller 25 g färdig färg, vilket räcker för riktigt, riktigt mycket färgning. Tuben förhindrar också att den torkar ut.
    Rekommenderad dosering: 3 g per 1 kg fondant eller marsipan!
    Innehåller inga spår av nötter, är inte genetiskt modifierad, är glutenfri, lämplig för vegetarianer, lämplig för Halal- och Kosher-kost.
     
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:16
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.