Beskrivning
Feves Inspiration Framboise från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av hallon.
Superbra för att fylla choklad – prova till exempel att göra en ganache:
Recept på hallonganache för fyllda chokladkakor:
Du behöver:
200 g Valrhona Inspiration
125 g grädde
35 g glukos
Bearbetningsmetod:
- Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
- Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
- När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
- Låt den stå i 5-10 minuter.
- Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
- Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
- Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar – helst till nästa dag.
- Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt – det är normalt.
- Om du vispar för mycket blir blandningen grynig – så var försiktig med det!
Om du vill ha en ganache som är jämnare och därmed kan användas till exempel för att glasera kakor, använd ca 200 g grädde i stället för 125 g.
100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel.
Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin.
Förpackning med 200g
Recensioner
Det finns inga recensioner än.