Din varukorg är för närvarande tom.
Fortsätt handlaInvertas, även känt som Fermvertas, är ett naturligt enzym som används för att ändra fondant från fast till flytande form. Den används också för kommersiell choklad- och godistillverkning.
Genom att tillsätta invertas till fondant blir den flytande på ungefär en vecka i rumstemperatur. På så sätt kan du täcka en bit fast fondant och efter en vecka kommer enzymerna att ha gjort den flytande. Kan också användas för att göra en halvfast fondant helt flytande.
Tillsätt invertas till fuktad fondantDu måste tillsätta 1-3 % invertas till fondanten – till exempel 1-3 gram invertas per 100 g fondant. . Ju mer invertas som används, desto snabbare är reaktionstiden (dubbelt så mycket invertas gör att reaktionen sker på halva tiden).
Alkohol och syror kan påverka invertas negativt. Därför är det bäst att blanda in alla ingredienser i fondantkrämerna innan man tillsätter invertas. Vätskeprocessen tar från några dagar till en vecka.
Förvara de färdiga godisbitarna och chokladen i rumstemperatur – detta påskyndar processen.
Invertas fungerar genom att katalysera nedbrytningen av sackaros till fruktos och glukos (invertsocker).
För maximal enzymatisk aktivitet och hållbarhet bör flaskan med invertas kylas ner.
Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr
Invertas, även känt som Fermvertas, är ett naturligt enzym som används för att ändra fondant från fast till flytande form. Den används också för kommersiell choklad- och godistillverkning.
Genom att tillsätta invertas till fondant blir den flytande på ungefär en vecka i rumstemperatur. På så sätt kan du täcka en bit fast fondant och efter en vecka kommer enzymerna att ha gjort den flytande. Kan också användas för att göra en halvfast fondant helt flytande.
Tillsätt invertas till fuktad fondantDu måste tillsätta 1-3 % invertas till fondanten – till exempel 1-3 gram invertas per 100 g fondant. . Ju mer invertas som används, desto snabbare är reaktionstiden (dubbelt så mycket invertas gör att reaktionen sker på halva tiden).
Alkohol och syror kan påverka invertas negativt. Därför är det bäst att blanda in alla ingredienser i fondantkrämerna innan man tillsätter invertas. Vätskeprocessen tar från några dagar till en vecka.
Förvara de färdiga godisbitarna och chokladen i rumstemperatur – detta påskyndar processen.
Invertas fungerar genom att katalysera nedbrytningen av sackaros till fruktos och glukos (invertsocker).
För maximal enzymatisk aktivitet och hållbarhet bör flaskan med invertas kylas ner.
Innehåller : vatten, citronsyra, natriumcitrat (E331), äppelsyra (E296). | ![]() |
Näringsinformation | pr. 100 g |
Energi (kj/kcal) | - |
Fett | 0 g |
Varav mättade fettsyror | 0 g |
Kolhydrater | 0 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Vikt | 0,1 kg |
---|
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description
Recensioner
Det finns inga recensioner än.