Den klassiska Malteser Kors torrjästen från de danska jästfabrikerna. En praktisk portionsstorlek som motsvarar ett 50g-paket vanlig färsk jäst. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt till degen medan du knådar. Förpackning med 12 g, vilket motsvarar 50 g färsk jäst.
Den klassiska Malteser Kors torrjästen från de danska jästfabrikerna. En praktisk portionsstorlek som motsvarar ett 50g-paket vanlig färsk jäst. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt till degen medan du knådar. Förpackning med 12 g, vilket motsvarar 50 g färsk jäst.
Innehåller : Torkad bagerijäst, emulgeringsmedel (E491).
Näringsinformation
pr. 100 g
Energi (kj/kcal)
-
Fett
0 g
Varav mättade fettsyror
0 g
Kolhydrater
0 g
Varav sockerarter
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar.
Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet.
Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen.
Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst.
Vår erfarenhet är dock att 12 g är mer som 50 g vanlig jäst :-)
Jästcellerna är belagda och kan därför tåla att höjas vid upp till 45 °C.
Förpackningserbjudande med 2x 500g = 1 kg.
Förvaras svalt och torrt efter öppnandet. Kan vanligtvis förvaras i 12 månader efter öppnandet.
Torrjäst av hög kvalitet - exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Men enligt vår erfarenhet är 12 g mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och tål jäsning i upp till 45 °C. Förpackning med 500 g förvaras svalt och torrt efter öppnandet - t.ex. i ett köksskåp. Tillverkarens rekommendation är att en öppnad påse ska användas inom 3 månader, men enligt vår erfarenhet kan en tätt försluten påse normalt användas i 9-12 månader efter öppnandet. Varken tillverkaren eller vi rekommenderar att torrjäst fryses (för att förlänga hållbarheten) eftersom det skadar jästcellerna mer än det gynnar dem.
Hel låda med 30 st 12g torrjäst - motsvarar 30 förpackningar vanlig jäst. Den klassiska Malteser Kors Dry Yeast från De Danske Gærfabrikker. Praktisk portionsstorlek motsvarande en förpackning vanlig färsk jäst på 50g. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt till degen under knådning. Låda med 30 st 12g, vardera motsvarande 50g färsk jäst.
Granulerad majs - även kallad majsmjöl i bagerikretsar - är torkade majskärnor som har krossats grovt och som lämpar sig för att strö över bakverk och i själva degen.
Precis vad du behöver för att komplettera majsstycken.
Innehåller 1.000 g fördelat på 5 påsar om 250 g.
Granulerad majs - även kallad majsmjöl i bagerikretsar - är torkade majskärnor som har krossats grovt och som lämpar sig för att strö över bakverk och i själva degen.
Precis vad du behöver för att komplettera majsstycken.
Innehåller 500 g fördelat på 2 påsar om 250 g.
Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Men enligt vår erfarenhet är 12 g mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och tål jäsning i upp till 45 °C. Förpackning med 125 g som ska förvaras svalt och torrt efter öppnandet - t.ex. i ett köksskåp. Tillverkarens rekommendation är att en öppnad påse ska användas inom 3 månader, men enligt vår erfarenhet kan en tätt försluten påse normalt användas i 9-12 månader efter öppnandet. Varken tillverkaren eller vi rekommenderar att torrjäst fryses (för att förlänga hållbarheten) eftersom det skadar jästcellerna mer än det gynnar dem.
Instaferm RED eller Fermipan är en snabbverkande jäst med betydligt högre jäsningsaktivitet än traditionell jäst. Tack vare en speciell beläggning kan den användas i jästdegar med en sockerhalt på upp till 10 %. Denna torrjäst är tillverkad av en speciellt utvald jäststam (Saccharomyces cerevisiae) som framställs genom en speciell jäsningsprocess och en patenterad torkningsprocess. Instaferm RED bidrar också till god volym, rik färg och utmärkt arom i alla jästframställda produkter. Det finns 6-8 gram torrjäst för 1/2 kg mjöl, medan du vanligtvis använder 20-25 gram jäst. Ett helt paket färsk jäst (50 gram) = 12-16 gram torrjäst. Om du vill kallgrädda över natten, använd ca 1 tsk. torrjäst. Fri från gluten och vetemjöl. Vegansk. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt till degen medan du knådar. Förpackning med 500 g som ska förvaras svalt och torrt efter öppnandet.
Super smart spray för att ge glans åt bullar och andra bakverk. Det är slut med att stå och borsta med dåligt vispade ägg - hälften av dem slängs ändå. Snabb, bra täckning och minimalt med avfall. Perfekt för bagerier, storkök eller den flitiga hemmabagaren. En sprayflaska räcker till ca 350 bullar och den går under namn som äggglasyr, äggstrykning, bullglasyr, äggglasyrspray och bullspray. God hållbarhet, även efter öppning. Tillverkas uteslutande av skrapade ägg. Innehåller 338 ml
Bulkköp med 10 x 500g
Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet!
Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs.
Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym.
Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer.
Vad är bakenzymer?
Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp.
Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet.
Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)
Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl.
Denna förpackning innehåller 5 kg - vilket ger dig cirka 1.000 rullar eller 160 stora franskbröd. Här får du 10 påsar på 500 g.
Säljs även i påsar om 150 g och 500 g.
Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd.
Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden.
Förvara den på en torr och sval plats.
Detta är ett paketerbjudande med 8x 375g påsar = 3g Maltmjöl.
Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet!
Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs.
Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym.
Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer.
Vad är bakenzymer?
Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp.
Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet.
Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)
Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl.
Den här påsen innehåller 500 g, vilket ger dig cirka 500 rullar eller 80 stora franska bröd.
Säljs även i påsar om 150 g och 1 kg.
Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet!
Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs.
Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym.
Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer.
Vad är bakenzymer?
Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp.
Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet.
Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)
Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl.
Den här påsen innehåller 150 g, vilket ger dig ungefär 150 rullar eller 25 stora franska bröd.
Säljs även i påsar om 500 g och 1 kg.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.