Durummjöl / Semola – 1kg, Valsemøllen

Durummjöl / Semola – 1kg, Valsemøllen

kr 39,00

Durumvetemjöl är ett speciellt mjöl för pasta och italienskinspirerat bröd.

Tosca Farina Durum-mjöl har en karakteristisk gyllene färg och en något grövre malning än vanligt vetemjöl. Mjölet är perfekt att strö på bordet när du trycker ut pizzan eller på pizzapaddeln när du tar in och ut pizzan ur pizzaugnen.

Durummjöl är också utmärkt för att göra hemlagad pasta och välsmakande italienskinspirerade bröd som foccacia och filone.

Väska med 1 kg

73 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Durumvetemjöl är ett speciellt mjöl för pasta och italienskinspirerat bröd.

Tosca Farina Durum-mjöl har en karakteristisk gyllene färg och en något grövre malning än vanligt vetemjöl. Mjölet är perfekt att strö på bordet när du trycker ut pizzan eller på pizzapaddeln när du tar in och ut pizzan ur pizzaugnen.

Durummjöl är också utmärkt för att göra hemlagad pasta och välsmakande italienskinspirerade bröd som foccacia och filone.

Väska med 1 kg

Alternativ

  • Vitt vetemjöl, 1kg

    Det kännetecknas av att det är vackert, ljust i färgen som vanligt vetemjöl, men rikt på vitaminer, mineraler och kostfiber som ett fullkornsmjöl, eftersom alla skaldelar behålls genom en speciellt utvecklad malningsteknik. Påse med 1 kg
    kr39,00
    13 tillgänglighet
  • Mannagrins - Semolina, 1kg

    Gryn är den innersta och hårdaste delen av vetekärnan. Det används särskilt i bröd, kakor och puddingar - och naturligtvis i gröt. Vetekornet pulveriseras inte till mjöl, utan malningsprocessen stoppas innan det blir mjöl. Väska med 1 kg
    kr68,00
    17 tillgänglighet
  • Ekologiskt durummjöl - Aurion, 5 kg

    Många känner till durum från det italienska köket, och durum är perfekt till pizzadeg och pasta. Innehåll: 5 kg. OBS: Bäst före-datumet på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    kr293,00
    0 tillgänglighet
  • Semola Durummel - Caputo, 1 kg

    Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Med detta durummjöl kan du "öppna" degen till dina napolitanska pizzor mycket bättre. Häll helt enkelt ett tunt lager på bänkskivan innan du börjar forma din pizza. Det hjälper också till att förhindra att pizzan fastnar på bakplåten eller pizzaskalet. Fantastiskt durummjöl perfekt för färsk pasta, bröd och pizzadeg. Glöm inte ditt pizzamjöl från Caputo, hitta det här. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och idag använder mer än 80% av alla pizzerior i Neapel endast Caputo-mjöl. Lagring: Torrt och svalt.
    kr46,00
    53 tillgänglighet
  • Tosca Farina Pizzamjöl - Valsemøllen, 1 kg

    Tosca Farina Pizzamjöl är finmalet tipo 00 vetemjöl enligt italiensk tradition och har en hög proteinhalt på 12,5%. Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 är ett specialmjöl för pizzadegar med hög vattenhalt och långtidsbakning i upp till 72 timmar. Mjölets mycket fina tipo 00-malning och höga glutenhalt ger en smidig och elastisk deg. Om du gör klassisk napolitansk pizza är Tosca Farina Pizzamjöl ett säkert val som ger din pizza massor av smak, en krispig botten och det karakteristiska luftiga smuldeget. Mjölet har en bakfasthet (w-värde) på 280/290, vilket innebär att det har en hög vattenabsorption och lämpar sig väl för långtidsbakning. Du behöver följande: - 225 g Valsemøllen Pizzamjöl - 1 ¼ dl kallt vatten (ca 15°C) - 1 tsk salt - 5 g jäst - 2 msk. olja Metod för 1 pizzabotten: - Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. - Knåda degen i ca 10 minuter tills den släpper skålens kanter - använd en mixer om det behövs. - Täck över degen och låt den jäsa i ca 2 timmar i rumstemperatur. - Linda in degen i plastfolie och ställ i kylen över natten. - Ta ut degen ur kylen 30 minuter före tillagning och forma pizzabottnen. - Värm pizzaugnen till 400-450°C, eller värm en vanlig ugn med varmluft till maximal värme (ca 300°C), gärna med bakplåtspapper/pizzasten. - Strö mjöl på arbetsbänken och tryck försiktigt ut degen tills den är tunn i mitten och fortfarande har lite fyllighet på sidorna. - Fördela toppingen på pizzorna och grädda i 60-90 sekunder i pizzaugn eller 4-5 minuter i övre delen av en vanlig ugn. Påse på 1 kg  
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr43,00
    6 tillgänglighet
  • Mjöl för napolitansk pizza - Valsemøllen, 750 g

    Tosca Farina napolitansk pizza. En mjölblandning med vetemjöl tipo 00 och vetesurdeg för autentiska pizzor med en jästid på 1-24 timmar. Tosca Farina Neapolitan Pizza är en mjölblandning för pizzabottnar som inspirerats av äkta italienska pizzor med den karakteristiska frasiga skorpan fylld med vackra lufthål och utsökt surdegssmak. Bjud din familj eller dina vänner på napolitansk pizza en vardagskväll eller på mysiga middagar under helgen. Beroende på hur mycket tid du har för din pizzabakning kan du välja att låta pizzadegen jäsa mellan 1 timme och 24 timmar. Ju längre jäsningstid, desto mer smak och krispighet i den färdiga pizzan. Allt du behöver tillsätta är jäst, salt och vatten. Mjölblandningen räcker till 5 pizzor. Du behöver följande: - 1 msk. Valsemøllen Neapolitan Pizza - 4,75 dl kallt vatten (ca 15°C) - 19 g salt - Jäst beroende på jästid: a. Jäst 8-12 timmar - 2 g jäst b. Hävning 12-24 timmar - 8 g jäst - Mjöl (helst durum) till bordet Metod: - Lös upp jästen i vattnet. - Tillsätt mjöl och knåda i 3-4 minuter på låg hastighet. - Tillsätt salt och knåda i ytterligare 1 minut på låg hastighet. - Fortsätt knåda på medelhög hastighet tills degen lämnar skålens kant (ca 5-10 minuter) och gör ett glutentest. Det vill säga om du kan sträcka en liten bit deg med våta fingrar så att den blir nästan genomskinlig utan att degen går sönder. - Dela degen i 5 klumpar (ca 250 g) och forma dem till bollar. - Jäs i 8-12 timmar på köksbänken - a: Lägg degbollarna i en oljad form/pizzalåda och täck med film/lock. Låt jäsa i rumstemperatur (ca 20°C) i 8-12 timmar. Kalljäsa 12-24 timmar - b: Vid kalljäsning, lägg degbollarna i en oljad form/pizzalåda och täck med folie/lock. Låt vila på köksbänken i rumstemperatur (ca 20°C) i 1-3 timmar. Ställ i kylskåp och låt jäsa i 12-24 timmar. Ta ut pizzabollarna 30-60 minuter innan du pressar ut dem. - Värm pizzaugnen till 400-450°C, eller värm en vanlig ugn med varmluft till maxvärme (ca 300°C) gärna med bakstål/pizzasten. - Strö mjöl på bordet och tryck försiktigt ut degen tills den är tunn i mitten och fortfarande har fyllning på sidorna. - Lägg fyllningen på pizzorna och grädda i 60-90 sekunder i pizzaugnen eller 4-5 minuter i vanlig ugn. 750 g påse  
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr43,00
    18 tillgänglighet
  • Caputo Aria - 1kg - Bäst före 25/6

    Aria är ett av de senaste mjölsorterna från Caputo. Det är tillverkat av spannmål som bearbetats med surdeg, perfekt för att göra goda pan- och pinsapizzor. Detta garanterar en deg med hög vattenhalt som är lätt, spröd och enkel att hantera. Mjölet är också perfekt för focaccia. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel i Italien sedan 1924. TIPS: Om du använder mjöl med högt proteininnehåll är det en bra idé att tillsätta en syrakälla till dina bakverk, t.ex. vetesyra eller fruktsyra/citronjuice. Farina dei professionisti Tipo "0". Teknisk info: Protein 11% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 200/220
    kr69,00
    9 tillgänglighet
  • Kornmjöl - Aurion, 1kg

    Aurions kornmjöl är stenmalet av korn som odlas av danska biodynamiska bönder. Korn är en bra smaksättare och ger mycket tyngd till bröd och bullar. Innehåll: 1 kg. OBS: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    kr77,00
    4 tillgänglighet
  • Fioreglut Glutenfritt pizzamjöl - Caputo, 1kg

    Caputo är allmänt erkänt som världens bästa producent av pizzamjöl för äkta napolitanska pizzor. Med detta pizzamjöl kan du till och med göra dina egna GLUTENFRIA napolitanska pizzor. Detta glutenfria pizzamjöl är en kombination av ris- och potatisstärkelse, rismjöl och , socker, förtjockningsmedel och kostfibrer. Alla ingredienser är glutenfria och har noggrant valts ut av Caputo för att skapa en oöverträffad kvalitet på bröd och pizzadeg. Caputo har producerat kvalitetsmjöl i Neapel sedan 1924, och idag använder mer än 80% av alla pizzerior i Neapel endast Caputo-mjöl.
    kr154,00
    13 tillgänglighet
  • Vetekli - ekologiskt, 500g

    Valsemøllen Organic Wheat Bran har ett högt fiberinnehåll, vilket ger brödet extra fibrer och en fin smula. Ekologiskt vetekli ger brödet extra fibrer och en fin smula. Vetekli är ett fiberrikt skal från vetekärnorna som ger massor av kostfibrer och en god smak till bakverk. Det är inte möjligt att baka enbart med vetekli, eftersom det inte har någon bakförmåga. Använd vetekli i stället när du vill ha mer fibrer i dina bakverk. Fibrerna ger en bättre mättnad som håller i sig. 500 g påse
    kr34,00
    12 tillgänglighet
  • Havrekli, 750 g

    Valsemøllen Havrekli är fiberrikt och har en smak av havre. Havrekli består av fiberrika skaldelar från havrekärnor som ger dina bakverk struktur och en utsökt havresmak. Havrekli i sig har inga bakningsegenskaper, men bidrar till att ge bröd och bullar en god eftersmak av havre och ökar innehållet av viktiga kostfibrer. 750 g påse NyckelhålsmärkningUtan stråförkortare
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr39,00
    25 tillgänglighet
  • Fullkornsvetemjöl, 1 kg

    Valsemøllens fullkornsvetemjöl är grovt stenmalet och 100% fullkorn. Resultatet blir en fyllig bakprodukt med grövre konsistens och mycket smak. Mjölet är lämpligt för fullkornsbröd, matbröd och bullar. Väska med 1 kg Wholegrain märktNyckelhålsmärkningUtan stråförkortaredanska
    Valsemøllen använder bara de bästa ingredienserna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av stråförkortare och repellenter. Därför kan du alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr29,00
    41 tillgänglighet
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.