Gör de vackraste marängrosorna med det här startpaketet, som innehåller de mest grundläggande sakerna för att komma igång!
Paketet innehåller:
1x marängblandning
1x pastellrosa
1x Tylle #1M
10x sprutpåsar
Förfarande marängrosor: Förvärm ugnen till 120 ° C (100 ° C varmluft). Skålen och vispen måste vara HELT rena. Blanda 14 gram marängpulver med 125 ml vatten och 125 gram fint socker. Vispa blandningen på hög hastighet till ett vitt skum. Tillsätt 250 gram finsocker lite i taget. Vispa tills du kan få toppar som inte faller tillbaka.
Tillsätt pastafärg tills du har önskad färg och lägg innehållet i en spritspåse med röret i botten. Du kan också använda andra färger - det finns inga gränser.
Klipp ett hål så att spetsen på tyllet kommer ut.
Spritsa ut marängerna på en bakplåt med bakplåtspapper. Man gör rosorna genom att börja i mitten och gå runt och runt i cirklar. Lyft inte högre, bara runt och ut. Du kan göra hur stora du vill, men 1½-2 rundor brukar vara en bra storlek.
Torka i ugnen i ca 1,5 timme - eller tills de släpper bakplåtspappret. Låt den svalna helt i ugnen.
Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv.
Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm.
Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 63 livsmedelssäkra klistermärken med snögubbe som motiv - perfekt till jul. Klistermärkena mäter 16,4 x 30,7 mm.
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2.
Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten i formen med en hård borste eller bomullstops för att få bort eventuella luftbubblor. Om din chokladetikett är mycket detaljerad kan du använda en tunnskrivarnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv.
Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm.
Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv.
Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm.
Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv.
Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm.
Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv.
Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm.
Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 64 livsmedelsgodkända klistermärken med stjärnmotiv.
Klistermärkena har måtten 30 x 30 mm respektive 15 x 15 mm.
Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera varje hålighet i din chokladform noggrant med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 70 livsmedelssäkra klistermärken med vackra påskägg.
Varje klistermärke mäter 17,2 x 24,8 mm
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten.
Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Ark med 56 livsmedelsgodkända klistermärken med vackra påskliljor.
Varje klistermärke mäter 30,9 x 24,5 mm
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten.
Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Ark med 70 livsmedelssäkra klistermärken med söta små kycklingar.
Varje klistermärke mäter 20,6 x 25 mm
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten.
Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Ark med 56 livsmedelssäkra klistermärken med söta små påskkärringar.
Varje klistermärke mäter 30 x 20,6 mm
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten.
Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Ark med 102 klistermärken av livsmedelskvalitet tillverkade av 3 mm tjocka ränder.
Varje klistermärke mäter 80 x 3 mm
Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.
Hur man gör det - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull.
2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket.
Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen.
3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka.
6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
Ark med 54 livsmedelssäkra klistermärken med blommotiv. Varje klistermärke mäter 27,5 x 25 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar. Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Crispkugler - även kallade Round Maltkiks - är krispiga kexbollar som passar utmärkt till dragees, desserter och kakor.
Diameter - ca. Ø13mm
Innehåller 200 g = ca 540 bitar.
Ark med 46 livsmedelsgodkända klistermärken med fönstermotiv.
Varje klistermärke mäter 81 x 8 mm
Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster.
Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.
Så här gör du - den långa versionen:
1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull.
2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor.
Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten.
Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen.
3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush.
4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket.
5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka.
6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet!
Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs.
Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym.
Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer.
Vad är bakenzymer?
Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp.
Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet.
Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)
Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl.
Den här påsen innehåller 150 g, vilket ger dig ungefär 150 rullar eller 25 stora franska bröd.
Säljs även i påsar om 500 g och 1 kg.
Gör sötaste elefanter med denna chokladform. Kan också användas till isomalt, candymelts, karamellmassa och mycket annat.
STOR Elefant: 76g och mäter 96 mm x 99 mm x 10,5 mm
LITEN Elefant: 18g och mäter 49.5mm x 49mm x 9.5mm
Lämpar sig för ugn, mikrovågsugn och frys. Tål maskindisk, men av hänsyn till eventuella tvålrester rekommenderas alltid handdisk till silikonformar.
Tål upp till 260 grader och ned till -40 grader.
Ett härligt vintermedley med en blandning av olika sorters strössel i vitt, blått och silver - ett perfekt strössel på tårtor, cupcakes, desserter och mycket mer.
Färgad röd/brun fondant från Dutch FunCakes. Fondanten är lätt att arbeta med och har en fin konsistens för överdrag och modellering. Med en lätt smak av vanilj. Fondant kallas även sockerpasta, sugarpaste, sockerdeg, sockerpasta eller MMF - och används som överdrag på tårtor och modelleringsfigurer. Fondant hårdnar efter användning, men spricker inte. Om fondanten blir hård när du arbetar med den kan några droppar matolja göra underverk. Se till att hålla fondanten tätt tillsluten när du förvarar den. Det går åt ca 500 g fondant för att täcka en rund tårta med en diameter på ø25 cm. Funcakes röda jorden
Konditorband, tårtband, tårtplast, tårtfolie, plastfolie, plastband - kärt barn har många namn! Vi kallar det för tårtband, men detta genomskinliga plastband kan naturligivs också användas till annat en att göra fina tårtor! T.ex. till att skapa chokladrosetter, glassbomber och mycket annat.
Ändamålet med ett tårtband är primärt att tårtan lätt kommer ur formen eller tårtringen.
Tårtbandet sätts in i en tårtring innan tårtan byggs upp. På detta sätt fastnar tårtan inte i ringen när den skall ut.
Plastbandet kan återanvändas - diskas i varmt vatten blandat med milt diskmedel.
Priset är för 2000cm / 20m och bredden är 5,5cm
Vill du ha en extra kraftig kvalitet, rekommenderar vi denna HÄR.
Se också vårt urval av tårtplast i rullar i olika höjd HÄR
Starkt färgad pastafärg från engelsk Rainbow Dust. Nu är det äntligen slut med att behöva fiska upp pastan ur små burkar och burkar! Tack vare tuben är de nya ProGel-färgerna lätta att dosera och du undviker att få färgen på alla möjliga (och omöjliga) ställen.
Pastafärgen används för att färga marsipan, fondant, smörkräm, frosting och glasyr. Olika färger kan blandas för att få en annan nyans.
Varje praktisk tub innehåller 25 g färdig färg, vilket räcker för riktigt, riktigt mycket färgning. Tuben förhindrar också att den torkar ut.
Rekommenderad dosering: 3 g per 1 kg dekoration (max. 5 g) / 2 g per 1 kg tårta.
Detta ätbara röda damm, Highlighter, från Roxy & Rich ger en fantastisk metallisk finish till dina skapelser.
Serien Highlighter glimmerdamm, som detta damm är en del av, kännetecknas av:
- Metallisk finish
- Olösbar
- Hög döljförmåga
- 100 % ätbar
- Glutenfri
- Laktosfri
- Utan jordnötter och nötter
- Lämplig för vegetarianer och veganer
Dammet kan borstas på torra livsmedel, t.ex. konfektyr och choklad.
Låda med 2,5 g.
Roxy och Rich är inte som de andra. På R&R använder man den senaste tekniska kunskapen om livsmedelsfärgning för att skapa unika och mycket mer levande färger.
Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt finns det mycket mer färg i varje gram. Alla är naturligtvis godkända för användning i livsmedel!
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.