Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Valrhona Taster Pack – 4 populära chokladprodukter

Pris: kr 47,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

115 i lager

Artikelnr: 28574299642 Kategorier: , , ,

Beskrivning

OBS: Endast ett Valrhona Taster Pack kan beställas per beställning.
Paketerbjudande med 4 populära Valrhona-chokladpraliner i minibarformat på 5 g vardera:
Valrhona Dulcey – % vit choklad med karamelliserat socker

Valrhona Caraïbe – 66% mörk choklad Valrhona Manjari – 64% mörk choklad Valrhona Jivara – 40% mjölkchoklad

Det här är ett provpaket så att du kan hitta din favorit.
Totalt 20 g choklad

Valrhona – choklad i världsklass!

Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.

Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem 🙂

Alternativ

  • Callebaut Taster Pack - 4 populära chokladprodukter

    OBS: Endast ett provpaket kan beställas per beställning.
    Paketerbjudande med 4 populära Callebaut-chokladpraliner i minibarformat på 13,5 g vardera:
    Callebaut Gold Chocolate 30,4 % (GOLD)
    Callebaut Vit choklad 28% (W2)
    Callebaur Mjölkchoklad 33,6% (823)
    Callebaut Mörk choklad 54,5% (811)
    Det här är ett provpaket så att du kan hitta din favorit.
    Totalt 54 g choklad
     
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Inspiration Passion, 200g

    Feves Inspiration Passion från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av passionsfrukt. Superbra för att fylla choklad - prova till exempel att göra en ganache: Recept på Ganache av passionsfrukt för fyllda chokladkakor: Du behöver: 200 g Valrhona Inspiration 125 g grädde 35 g glukos Bearbetningsmetod:
    • Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
    • Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
    • När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
    • Låt den stå i 5-10 minuter.
    • Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
    • Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
    • Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar - helst till nästa dag.
    • Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt - det är normalt.
    • Om du vispar för mycket blir blandningen grynig - så var försiktig med det!
    Om du vill ha en ganache som är jämnare och därmed kan användas till exempel för att glasera kakor, använd ca 200 g grädde i stället för 125 g. 100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel. Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin. Förpackning med 200g Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid minst en månads hållbarhet när vi skickar dem. ?
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:2
  • Valrhona Inspiration Strawberry, 200g

    Feves Inspiration Fraise från Valrhona är en super spännande kopplingsprodukt med en mycket intensiv smak av jordgubbar. Superbra för att fylla choklad - prova till exempel att göra en ganache: Recept på jordgubbsganache för fyllda chokladkakor: Du behöver: 200 g Valrhona Inspiration 125 g grädde 35 g glukos Bearbetningsmetod:
    • Hacka Inspiration i mindre bitar och lägg dem i en skål.
    • Värm grädden och glukos i en liten kastrull. Rör om under tiden så att det inte bränns. Grädden får inte koka.
    • När blandningen är varm häller du den över den hackade chokladen i skålen. Den ska täcka den hackade inspirationen helt och hållet.
    • Låt den stå i 5-10 minuter.
    • Rör nu långsamt ihop blandningen tills det inte finns några klumpar kvar.
    • Medan blandningen fortfarande är varm, lägg plastfolie över hela blandningen i skålen. Den måste täckas helt och hållet och stängas tätt av filmen.
    • Ganachen ska nu stå i kylskåpet i minst 8 timmar - helst till nästa dag.
    • Innan du använder den, vispa ganachen för att göra den mer följsam och luftig. Det är mycket svårt - det är normalt.
    • Om du vispar för mycket blir blandningen grynig - så var försiktig med det!
    Om du vill ha en ganache som är jämnare och därmed kan användas till exempel för att glasera kakor, använd ca 200 g grädde i stället för 125 g. 100 % naturliga ingredienser, utan tillsatt färg, konstgjord smak eller konserveringsmedel. Denna kovertur tillverkas genom att blanda naturliga frukter med kakaosmör och sojalecitin. Förpackning med 200g Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkterna har dock alltid minst en månads hållbarhet när vi skickar dem. ?
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:4
  • Valrhona Choklad Julkalender 2025

    Förväntas finnas i lager i början av november 2025 - men registrera dig redan nu för att få ett meddelande när den populära kalendern är tillbaka.
    En julkalender fylld med god Valrhona-choklad.
    De 24 dörrarna rymmer allt från fyrkanter till fyllda bitar, och smakprofilen är bred. Innehåller både mörk och mjölkchoklad.
    Valrhona är känt för att skapa choklad i en klass för sig, och årets adventskalender är inget undantag. Bakom varje låda döljer sig en upplevelse av ren lyx och en inbjudan att skämma bort dina sinnen under julhelgen.
    Valrhonas julkalender presenteras också vackert i en elegant förpackning, vilket gör den till den perfekta presenten för en chokladälskare. Oavsett om du vill unna dig själv eller överraska någon speciell, kommer den här kalendern att sätta pricken över i:et varje dag fram till julafton.
    Innehåller 170 g blandad choklad.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Feves Manjari- 64%, 3kg*

    Manjari 64 % är möjligen den choklad som verkligen gjorde Valrhona berömd. Manjari är en mörk choklad som huvudsakligen tillverkas av Criollo-kakaobönor från Madagaskar. Madagaskars terroir ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med subtila toner av röda bär.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies och kakor.
    Om varan inte finns i lager är den förväntade leveranstiden 5-10 arbetsdagar.
    Smakprofil: Syra och röda bär.
    INFO: Innan Valrhona skapade Manjari var det ingen som såg kakao från Madagaskar som något speciellt. Valrhona samarbetade med plantageägarna och tillsammans utvecklade de en syrlig, fruktig choklad som har blivit berömd över hela världen. Namnet Manjari betyder "bra" på madagasiska, men också "bukett" på hindi.
    KOMBINERAR MED: Hallon, körsbär, svarta vinbär, apelsin, peppar, muscovadosocker, Earl Grey.
    URSPRUNG: Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)
    Pris: kr2.337,00
    Tillgänglighet:2
  • Valrhona varm choklad - Celaya, 1L

    1 liter blandas med 1-2 liter färsk mjölk = 2-3 liter färdig dryck. Denna lyxiga chokladdryck från Valrhona ger "en kopp kakao" en helt ny innebörd! Med hela 17,5 % ren mörk choklad är detta en gudarnas dryck. Celaya för varm choklad, blanda upp med 1-2 liter mjölk och värm upp.
    Pris: kr343,00
    Tillgänglighet:0
  • Valrhona Feves Araguani - 72%, 1kg

     
    Lyxig choklad från Venezuela med härliga smaker av lakrits, kastanj och russin. Ett måste att prova om du gillar mörk choklad!
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, choklad och kakor.
    Smak: Varma toner av lakrits, kastanj och russin.
    INFO: Venezuela har flera olika kakaosorter och Valrhona har länge arbetat för att bevara dem. Bland annat köpte de 1992 plantagen El Pedregal för att enbart odla Porcelana-kakao. Ordet Araguani kommer från det inhemska namnet på Venezuelas nationella gulbladiga träd, Araguaney, och från den inhemska Guarani-stammen.
    KOMBINERAR MED: russin, fikon, dadlar, hasselnötter, kastanjer, vanilj, lakrits, oliver, pinjenötter.
    URSPRUNG: Venezuela

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr785,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Abinao - 85%, 1kg

    Abinao 85 % är en extra mörk choklad gjord på kakaobönor från Afrika och Latinamerika.
    Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
    Smak: Koncentrerad kakaosmak, elegant bitterhet och lång eftersmak.
    KOMBINERAR MED: Saltade nötter, choklad med god syra (t.ex. Manjari).
    URSPRUNG: Afrika och Latinamerika.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)

    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr673,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Tanariva - 33%, 1kg

    Tanariva 33% är en mild choklad som lämpar sig för desserter, kakor och fyllda chokladkakor.
    Denna Grand Cru är en mild choklad med en elegant sötma med inslag av karamell.
    Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
    Smakprofil: Mild choklad med en elegant sötma med inslag av karamell.
    KOMBINERAR MED: pekannötter och andra feta nötter med skal, marsipan, juice och skal från citrusfrukter och aprikoser.
    URSPRUNG: Enkel ursprung, Madagaskar

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)

    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
     
    Pris: kr673,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Caramélia - 36%, 1kg

    Det första intrycket av Caramélia 36% är den sammetslena konsistensen och den starka, krämiga karamellsmaken - följt av toner av salt och kex. Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda praliner. SMAKPROFIL: Sammetslen konsistens och den starka, krämiga karamellsmaken - följt av salt- och kexnoter. KOMBINERAR MED: Gula frukter, nötter och torkad frukt.
    U RSPRUNG:Valrhona - choklad i världsklass! Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike. Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen. Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem 🙂 Tillverkas i 3 kg-påsar, varför vi har fått dem professionellt ompackade av konditorn.
    Pris: kr701,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Andoa - 39%, 1kg

     
    Populär mjölkversion av Andoa Noir.
    Särskilt lämplig för desserter, mousse, glass, brownies, fyllda chokladkakor och kakor.
    Smaker: Mjölk och kakao
    INFO: Den första mjölkchokladen från Valrhona som var Fairtrade- och ekologiskt certifierad.
    KOMBINERAR MED: Nötter, citrus, passionsfrukt, pralin, vanilj, kaffe, karamell, kex, sesamfrön, citrongräs.
    ORIGIN: Ren blandning från Peru

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av stränga kvalitetskrav är produktens hållbarhet inte lika lång som andra chokladprodukter.
    Valrhonas produkter har dock alltid en minsta hållbarhetstid på 1 månad när vi skickar dem :-) Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
    Pris: kr785,00
    Tillgänglighet:1
  • Valrhona Feves Bahibe - 46%, 1kg

    Bahibe 46 % är en utsökt mjölkchoklad från Dominikanska republiken.
    Perfekt för desserter, tårtor, mousse och fyllda chokladbitar.
    Smakprofil: En delikat choklad berikad med kakaokraft och mjölkig mjukhet.
    KOMBINERAR MED: söta frukter som banan, ananas, apelsin, päron samt pralin, nötter, honung, karamell, vanilj och peppar.
    URSPRUNG: Dominikanska republiken.

    Valrhona - choklad i världsklass!
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-l'Hermitage i Rhônedalen i södra Frankrike.
    Valrhonas mål har sedan starten varit att producera och leverera utsökt choklad till chocolatiers, konditorier och restauranger över hela världen.
    Observera att på grund av strikta kvalitetskrav anges inte produktens hållbarhet vara lika lång som andra chokladprodukter. Valrhona-produkter har dock alltid en hållbarhet på minst 1 månad när vi skickar dem :-)

    Tillverkas i 3 kg-påsar, vilket är anledningen till att vi har fått dem professionellt ompackade av konditoriet.
     
    Pris: kr701,00
    Tillgänglighet:1
 
 

Andra köpte också

  • Rom Essens - Bagefast Aroma, 118ml

    Perfekt för rombollar där du inte vill/kan använda riktig rom. Romessens från American LorAnn. Fördelen med dessa essenser är att de är vattenbaserade och att de därför behåller sin smak och arom när de till exempel bakas. Alkoholbaserade essenser och aromer gör det inte, eftersom de avdunstar. Essensen förlorar inte smak eller styrka, även när den utsätts för höga temperaturer. Är gluten- och sockerfri, kan innehålla spår av alkohol (mindre än 1 %). Rekommenderad dosering för Premium Bakery Emulsion: Kakor och kakor: 1-3 msk. för en standardportion Glasyr: 1-2 msk. Glass och yoghurt: 1-2 msk. för 1 liter Milkshakes, smoothies etc.: 1-2 msk. till ½ liter    
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
  • Geleringspulver för gelé - 20 g, Dr Oetker

    Dr Oetker Gelling Powder for Jelly kan användas för att pressa alla typer av frukt - även de med låg pektinhalt. Ingredienser: 1 liter kall osötad juice 1 kg socker 1 brev Dr Oetker Gelling Powder FÖRBEREDELSE: Blanda geleringspulvret med 2 matskedar socker och rör ner blandningen i juicen. Låt saften koka upp under omrörning och tillsätt resten av sockret. Koka saften utan lock i ca 10 minuter. och skum. Tillsätt konserveringsmedel vid behov. Häll upp den färdiga gelén i rengjorda, skållade glas. Låt gelén stå övertäckt med en kökshandduk tills den är kall innan du sätter på locket för att förhindra att det bildas kondens i burken. Innehåll: 20g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:4
  • Cremodan Isstabilisator, 70 g

    Cremodan Coldline Ice Stabilizer S500, som är avsedd för tillverkning av omrörd is.
    Cremodan ger en utsökt och krämig glass som har samma konsistens som de välkända dyra märkena. Cremodan binder fett och vätska, så att det inte blir några kristaller i vattnet - utan en utsökt krämig glass.
    Vår Cremodan är 100 % vegetabilisk och är en blandning av mono- och diglycerider, guarkärnmjöl, modifierad cellulosa och fettsyror. Tillsammans bildar de ett emulgeringsmedel som i stort sett binder ihop glassen.
    Dosering: mjölkglass 7 gr. per kg. är, Vandis 3 - 5 % mer.
    Rör ner i den kalla massan innan den fryses - du behöver inte värma den.
    Håll den stängd och torr.
    Påse med 70 g = ca 10 liter glass
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:75
  • Condibucket 1,2L UTAN lock

    1200 ml fyrkantig behållare utan lock. Locken kan beställas HÄR. Mått: 129 x 192 x 72,2 mm Plasthinkar, kryddhinkar, matlagningshinkar, godishinkar, plastlådor, supervattenhinkar - ja, kära barn har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning. I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR. Kolumnen som är markerad med fetstil är den rekommenderade storleken för produkten:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Vetemjöl 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Socker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Pulveriserat socker 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brunt mjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokladknappar 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bakningsenzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rågbröd surt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flöjter Bas 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Fryspulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Vetegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Torrjäst 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregrynsgröt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Linfrö 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-kornsblandning 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solrosfrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Pumpafrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kärnor som knäckts 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Björkar 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majssirap 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrön 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mjölkpulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosnötmjöl 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandlar och nötter 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Preliminära mått med reservation för fel - © BageBixen.dk
    Pris: kr10,00
    Tillgänglighet:1595
  • Torrjäst - Portionsstorlek, 12g

    Den klassiska Malteser Kors torrjästen från de danska jästfabrikerna. En praktisk portionsstorlek som motsvarar ett 50g-paket vanlig färsk jäst. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt till degen medan du knådar. Förpackning med 12 g, vilket motsvarar 50 g färsk jäst.
    Pris: kr11,00
    Tillgänglighet:195
  • Dessert Figurer - Chokladform, Wilton

    Lägg till vacker och raffinerad utsmyckning till din dessert eller tårta med hjälp av denna chokladform från engelska Wilton.
    Formen har 5 olika figurer - virvlar, vågor, sicksackar, trekanter och blad/löv - totalt 10 figurer i en chokladform.
    Formen är framställd av flexibel återvinningsbar plast och chokladen släpper formen lätt. Formen kan med fördel användas tillsammans med en chokladsmältare eller Candy Melts.
    Handdiskas i varmt vatten, tål inte maskindisk.
    Formens mått: ca 0,8 x 15 x 27,7 cm.
    Med denna form kan du göra 10 figurer (5 olika).
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:5
  • Hallon - Glass och milkshake Aroma, LorAnn Flavor Fountain

    Den perfekta smaken för allt från hemlagad glass, shakes och smoothies. Med Flavor Fountain-smakerna från American LorAnn Oils är det bara att tillsätta 1 tsk smak till 500 ml is, shake eller vad du nu vill smaksätta. Flaskan innehåller 118 ml, vilket räcker för 12 liter glass, smoothie eller shake i en flaska vid normal användning. Det rekommenderas alltid att börja med 1 tesked per 500 ml, och därefter lägga till mer om du vill ha en starkare smak. Flavor Fountain är professionella smaker i flaskstorlekar som är lämpliga för hemmabruk. Alla Flavor Fountains är gluten- och sockerfria och stöder en lågkolhydratkost.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:9
  • Salted Caramel - glass- och milkshakesmak, LorAnn Flavor Fountain

    Den perfekta smaken för allt från hemlagad glass, shakes och smoothies. Med Flavor Fountain-smakerna från American LorAnn Oils är det bara att tillsätta 1 tsk smak till 500 ml is, shake eller vad du nu vill smaksätta. Flaskan innehåller 118 ml, vilket räcker för 12 liter glass, smoothie eller shake i en flaska vid normal användning. Det rekommenderas alltid att börja med 1 tesked per 500 ml, och därefter lägga till mer om du vill ha en starkare smak. Flavor Fountain är professionella smaker i flaskstorlekar som är lämpliga för hemmabruk. Alla Flavor Fountains är gluten- och sockerfria och stöder en lågkolhydratkost.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:6
  • Xantangummi - 50g, FunCakes

    Xantangummi från FunCakes är ett smaklöst fiberliknande förtjockningsmedel och stabilisator som tillverkas av fermenterat socker.
    Xantangummi, som är lösligt i både kallt och varmt vatten, används i glutenfria bakverk för att förbättra strukturen och i glass, till exempel för att förhindra bildandet av iskristaller. Xantangummi är också lämpligt för salladsdressingar och såser, där det förhindrar att olja separeras.
    Xantangummi ensamt ger ingen bra gelé, men tillsammans med johannesbrödgummi eller agar agar ger det en stabil gelé.
    Du kan också göra ett ätbart lim:
    Blanda 1/4 tesked Xantangummi med 4 matskedar vatten. Det tar cirka 10-20 minuter att lösa upp den. Det blir ett klart, färglöst lim.
    Eller en snabb gumpaste:
    5 gram Xantangummi knådas väl med 250 gram fondant och får vila i 20-30 minuter före användning.
    Eller pastillage: rör 1 tesked Xantangummi i 100 gram Royal Icing. Låt vila i ca 1 timme innan du använder den.
    Innehåll: 50g.
    Pris: kr58,00
    Tillgänglighet:20
  • Tylopulver, 55g - PME

    PME Petal Powder tylos användas till att härda fondant, gumpaste och marsipan, vilket gör det lättare att modellera figurer i rätt form.
    Använd 2 teskedar Petal Powder tylospulver till 500g fondant och knåda väl ihop.
    Petal Powder tylospulver kan också användas till att göra ätbart lim, så att du kan limma ihop dina figurer, eller limma dekorationer på dina kakor, bakelser och tårtor. Blanda pulvret med lite vatten, låt det vila i minst en timme, och så är det klart för bruk. Hemmagjort lim har kort hållbarhet.
    Innehåll: 55 gram tylospulver
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.