Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Duk – för korg Ø19cm

Pris: kr 54,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

126 i lager

Artikelnr: 4028574263757 Kategorier: ,

Beskrivning

Duk för korg Ø19cm i t.ex. rotting eller plast.
Tillverkad i bomull med elastisk kant för enkel fastsättning.
Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Använd inte mjukmedel eller blekmedel!
Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR

Alternativ

  • Duk - för korg Ø25cm

    Duk för korg Ø25cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad i bomull med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Använd inte mjukmedel eller blekmedel!
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Duk - för korg Ø22cm

    Duk för korg Ø22cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad i bomull med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Använd inte mjukmedel eller blekmedel!
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr59,00
    Tillgänglighet:0
  • Tyg Professional - för korg Ø18cm

    Lux Tyg för korg Ø18cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad av bomullsjersey med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Skillnaden mellan våra billiga kläder och denna Professional:
    Duken är av professionell kvalitet med en vikt på 180 g/m2 och den speciella väven gör att du inte behöver strö över den innan brödet är redo att jäsa. Plagget är andningsbart och alla de goda egenskaperna med en rakorg är bibehållna.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Det är möjligt att tvätta i upp till 90 °C, men det är inte nödvändigt - det sliter mycket mer på tyget. Använd inte mjukmedel eller blekmedel! Tvättanvisningar finns också med i produkten.
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
  • Tyg Professional - för korg Ø25cm

    Lux Tyg för korg Ø25cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad av bomullsjersey med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Skillnaden mellan våra billiga kläder och denna Professional:
    Duken är av professionell kvalitet med en vikt på 180 g/m2 och den speciella väven gör att du inte behöver strö över den innan brödet är redo att jäsa. Plagget är andningsbart och alla de goda egenskaperna med en rakorg är bibehållna.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Det är möjligt att tvätta i upp till 90 °C, men det är inte nödvändigt - det sliter mycket mer på tyget. Använd inte mjukmedel eller blekmedel! Tvättanvisningar finns också med i produkten.
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr86,00
    Tillgänglighet:0
  • Tyg Professional - för korg Ø30cm

    Lux Tyg för korg Ø30cm i t.ex. rotting eller plast.
    Tillverkad av bomullsjersey med elastisk kant för enkel fastsättning.
    Skillnaden mellan våra billiga kläder och denna Professional:
    Duken är av professionell kvalitet med en vikt på 180 g/m2 och den speciella väven gör att du inte behöver strö över den innan brödet jäser. Plagget är andningsbart och alla de goda egenskaperna med en rakorg är bibehållna.
    Användningen av tygdukar garanterar en hygienisk och ren korg.
    Plagget kan tvättas i maskin vid 40 °C med vanliga tvättmedel. Det är möjligt att tvätta i upp till 90 °C, men det är inte nödvändigt - det sliter mycket mer på tyget. Använd inte mjukmedel eller blekmedel! Tvättanvisningar finns också med i produkten.
    Se hela sortimentet av brödbakningskläder HÄR
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:145
  • Macaron startpaket

    Gör de läckra franska frestelserna med det här startpaketet. Det här startpaketet innehåller: - 1x dubbelsidig silikonbakmatta för makaroner - 1x Macaron mandelmjölsblandning, 300 g - 6x stora praktiska engångspåsar för sprutor - 1x runt munstycke för sprutning - 3x Macado presentförpackningar med plats för 6 macarons i varje förpackning - 1x röd flytande färg - 1x gul flytande färg - Recept för fyllningar och klassiska Macarons gjorda från grunden Allt kommer i en vacker presentförpackning och är en utsökt present till en värdinna, en födelsedagspresent - eller kanske bara till dig själv! En bra sysselsättning för barn och barnbarn eftersom de kan vara delaktiga i mycket av processen. Fyllningen i macarons kan bestå av många olika saker, och på den bifogade receptbroschyren ger vi våra förslag på några läckra ganacher.
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:34
  • Startpaket med tuggummi

    Gör hemmagjort tuggummi - allt du behöver, utom florsocker, ingår i detta startpaket. Lämpar sig även för äldre barn. Detta startkit innehåller: - Tuggummibas - Glukossirap - Glycerin - Citronsyra - 2 st. Flytande färg - grön, röd - 3 smaker - bubbelgum, spearmint, körsbär - 3 pipetter - 100 ark omslagspapper - 3 blandningsbrickor - 3 omrörare - Recept och detaljerade instruktioner på danska Du kan göra 3 portioner tuggummi - varje portion ger många bitar tuggummi. Med startpaketet kan du njuta av kvalitetstid med din familj.
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:50
  • Godis startuppsättning stor

    Ger ca 5,2 kg färdiga sötsaker. Kittet innehåller allt du behöver, förutom vanligt socker och vatten. Med det här startpaketet får du den utrustning du behöver för att komma igång, plus några smaker och färger för att ge hemmagjorda sötsaker en professionell touch. Du kan göra följande sötsaker med den här uppsättningen: 650 g Kung av Danmark 650 g bananbitar 650 g Sour Apple Sweets 650 g Tutti-Frutti-bakelser 650 g Bubble Gum-bonbons 650 g Salmiak Hyl 650 g jordgubbsgodis 650 g lakritssötsaker med salmiakfyllning Vi har olika startpaket för godistillverkning, och i det här paketet får du: - Vårt populära 48-sidiga inspirations- och recepthäfte - Enorm XL 60x80 cm silikonmatta (inte tunn godisväv) - Godistermometer med angivande av olika godishårdheter - 2 stora praktiska silikonspatlar - lollipopform - modellen kan variera - 50 x slickepinnar - 25 x godispåsar - 10 pipetter på 3 ml för dosering av färg och smak - 1 kg druvsocker - 1 x Anis arom - 1 x Banansmak - 1 x Bubble Gum-smak - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x äppelsmak - 1 x Jordgubbsaroma - 1 x Röd vätskefärg - 1 x Grön flytande färg - 1 x gul flytande färg - 125 g citronsyra - för sura droppar - 100 g Salmiakpulver - för starka sötsaker - 70 g lakritspulver - för lakritsgodis   Extra dextros finns HÄR Fler smaker och färger hittar du HÄR Om du vill hantera godismassan medan den fortfarande är varm rekommenderar vi våra godishandskar.
    Pris: kr1.168,00
    Tillgänglighet:7
  • Blomband, chokladklistermärken

    Ett ark med 26 livsmedelsgodkända klistermärken med blomma och bandmotiv. Varje klistermärke mäter 80 x 17 mm Våra chokladklistermärken är godkända för livsmedelskontakt, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Roder, ChocoStickers

    Ark med 46 livsmedelsgodkända klistermärken med fönstermotiv. Varje klistermärke mäter 81 x 8 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
 
 

Andra köpte också

  • Blomma 1, ChocoStickers

    Ark med 54 livsmedelssäkra klistermärken med blommotiv. Varje klistermärke mäter 27,5 x 25 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Linje 3 mm, choklad klistermärken

    Ark med 102 klistermärken av livsmedelskvalitet tillverkade av 3 mm tjocka ränder. Varje klistermärke mäter 80 x 3 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:7
  • Hvedesur - Surdegspulver, 150g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Påse på 150 g - räcker till cirka 8 bröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:109
  • BageBixen.dk Degskrapa - 22cm

    BageBixen.dk Degskrapa- 22cm   Praktisk skrapa för att dela degen, skrapa mjöl och degrester från bord och tallrikar - men också för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad.   Passar även bra för alla andra skrapningsuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor.   Mått ca 22x13 cm - med förstärkt handtag för ett säkert grepp.   Kan köras i diskmaskin.   Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 80 °C.
    Pris: kr16,00
    Tillgänglighet:1830
  • Baking Enzyme, 150g

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 150 g, vilket ger dig ungefär 150 rullar eller 25 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 500 g och 1 kg.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:321
  • Knäckebrödsblandning - ekologisk, 320g

    Valsemøllen ekologiskt knäckebröd är lätt att göra och smaken är fantastisk. Knäckebrödet är fyllt med goda ekologiska frön och korn som ger en härlig nötsmak. Tillsätt ekologiskt vetemjöl, salt, olja och vatten och grädda de mest utsökta och krispiga knäckebröden. Vad du behöver (50-60 stycken): 1 ps. The Rolling Mill ekologisk knäckebrödsblandning 3 1/4 dl Valsemøllen ekologiskt vetemjöl 2 tsk. salt 1 1/2 dl olja 2 dl vatten Så här gör du: Blanda ingredienserna i en skål. Knåda degen väl i en mixer på medelhastighet i minst 2 minuter eller för hand i 4 minuter. Degen ska vara lite klibbig. Dela degen i två lika stora delar och kavla ut varje del tunt mellan två bitar bakplåtspapper av samma storlek som en bakplåt. Ta sedan bort det översta bakplåtspappret och skär ut degen i fyrkanter på ca 5×8 cm med en vass kniv eller en pizzaskärare. För försiktigt över bakplåtspappret med de utskurna knäckebröden till en bakplåtspapper och strö över havregryn, frön och/eller korn om så önskas. grädda knäckebrödet i mitten av en förvärmd ugn på 210 °C (fläkt 200 °C) i cirka 15 minuter, tills det är gyllene och krispigt. Låt knäckebrödet svalna på en plåt. Om du vill använda mindre olja kan du ersätta ½ dl olja med ½ dl vatten. Du får ett fastare knäckebröd. Tips: Byt ut vetemjölet mot dinkelmjöl eller fullkornsvetemjöl om du vill ha fullkornsknäckebröd. Påse med 320g
    Pris: kr37,00
    Tillgänglighet:15
  • Condibucket 5L med lock

    Fyrkantig 5000 ml behållare med lock. Mått: 195 x 195 x 190 mm Plastkar, koniska kar, koniska kar, kar, godiskar, plastlådor, superkar - ja, det kära barnet har många namn. Oavsett vad de heter har de blivit otroligt populära för förvaring av torrvaror i köket - men de kan också användas med god effekt för all annan mat som behöver förvaras förseglad, både i skåpet och i kylskåpet. Perfekt även för surdeg och för brödbakning. I tabellen nedan har vi sammanställt en översikt över hur mycket av de vanligaste livsmedlen som kan finnas i de olika burkarna. Vi har 10 olika storlekar till överkomliga priser, och du hittar dem alla HÄR. Den kolumn som är markerad med fet stil är den rekommenderade storleken för produkten:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Vetemjöl 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Socker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Pulveriserat socker 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brunt mjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokladknappar 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bakningsenzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rågbröd surt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flöjter Bas 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Fryspulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Vetegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmjöl 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Torrjäst 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregrynsgröt 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Linfrö 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-kornsblandning 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solrosfrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Pumpafrön 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kärnor som knäckts 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Björkar 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majssirap 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrön 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mjölkpulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosnötmjöl 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandlar och nötter 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Preliminära mått med reservation för fel - © BageBixen.dk
    Pris: kr30,00
    Tillgänglighet:1
  • Näsduk i linne - 60x60cm, Bagerens

    Resduk tillverkad av 100% linne i samma kvalitet som vi säljer till bagerier. Använd duken på och/eller över degen medan den jäser. Trasan är tillverkad i Frankrike och tillverkad av exakt samma material som professionella franska bagare använder för att höja sina baguetter. Material: 100% linne Vikt: 400 g/m2 Storlek: 60 x 60 cm Tvättas i tvättmaskin i 40°C - bagaren tvättar dem dock inte, utan borstar dem istället eftersom tyget kan krympa och bli deformerat om man tvättar dem.
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:53
  • Smak av anis, 3,7 ml

    "Kung av Danmark" smak. Aromer från LorAnn Oils är 3-4 gånger starkare än vanliga aromer och är avsedda för professionell användning. Aromen är lämplig för användning i: godis, glasyr, frosting, kakor, kakor, glass och konfektyr. Kan också användas för chokladtillverkning. Observera att produkten är mycket smakrikt och att vi därför rekommenderar att du använder engångspipetter eller liknande för dosering. Gluten- och sockerfri.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:38
  • Deguttagare för bröd + extra blad

    Bread Lame, Bakers Blade, French Bread Knife eller på engelska Ridsekniv/Brødsnitter/Dejsnitter/snittekniv för användning vid brödbakning. Kniven är perfekt för att skära repor i alla sorters bröd. Den har ett snyggt trähandtag - och levereras med extra blad. En säkerhetshätta ingår också. Kom ihåg att köpa extra blad så att du alltid har färska i lådan. Hitta dem HÄR.
    Pris: kr109,00
    Tillgänglighet:195
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.