Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Macaron dubbelsidig silikonbakmatta – Hjärtan och katter

Pris: kr 140,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

21 i lager

Artikelnr: 28574299655 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Praktisk bakmatta i silikon med 2 olika mönster av macarons.
På ena sidan finns söta katter och på den andra sidan hjärtan.
Båda sidorna kan göra 16 macarons åt gången.
Den här mattan är speciellt utformad för att passa en bakplåt på 300 mm x 300 mm eller större.
Den här mattan är tillverkad av 100 % livsmedelssäker silikon.
Klarar temperaturintervallet -60C till + 260C

Alternativ

  • Macaron silikon bakningsmatta

    Praktisk bakmatta i silikon med 2 storlekar av makaroner.
    Den ena sidan har 25 stycken formar med en diameter på 50 mm. Vänd på den och på andra sidan finns 64 mindre 30 mm formar.
    Den här mattan är speciellt utformad för att passa en bakplåt på 300 mm x 300 mm eller större.
    Den här mattan är tillverkad av 100 % livsmedelssäker silikon.
    Klarar temperaturintervallet -60C till + 260C
     
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:1
  • Makron Dubbelsidig Silikon Bakmatta

    Praktisk silikonebakmatta med 2 storlekar av makroner.
    Den ena sidan har 25 st. formar i 50mm diameter. Vänd den, och på den andra sidan är der 64 st. mindre formari 30mm.
    Denna matta är speciellt designad för att passe till en bakplåt på 300mm x 300mm eller större.
    Denna måtta är framställd av 100% livsmedelssäker silikon.
    Tål i temperaturer i området -60C till + 260C
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:172
  • Macaron startpaket

    Gör de läckra franska frestelserna med det här startpaketet. Det här startpaketet innehåller: - 1x dubbelsidig silikonbakmatta för makaroner - 1x Macaron mandelmjölsblandning, 300 g - 6x stora praktiska engångspåsar för sprutor - 1x runt munstycke för sprutning - 3x Macado presentförpackningar med plats för 6 macarons i varje förpackning - 1x röd flytande färg - 1x gul flytande färg - Recept för fyllningar och klassiska Macarons gjorda från grunden Allt kommer i en vacker presentförpackning och är en utsökt present till en värdinna, en födelsedagspresent - eller kanske bara till dig själv! En bra sysselsättning för barn och barnbarn eftersom de kan vara delaktiga i mycket av processen. Fyllningen i macarons kan bestå av många olika saker, och på den bifogade receptbroschyren ger vi våra förslag på några läckra ganacher.
    Pris: kr311,00
    Tillgänglighet:37
  • Silikon Bakmatta

    Kraftig, flexibel och non-stick silikon bakmatta/bakpapper. Ideal vid bakning av kex och småkakor, tillberedning av kött och fisk m.m.
    Används i stället för bakpapper eller folie på din bakplåt. Kan användas om och om igen.
    Extra kraftig kvalitet - hela 1mm tjock, de fleste andra modeller är endast ½mm tjocka.
    Mått: 37,5 x 27,5cm - passar till en normalstor bakplåt/långpanna.
    - Flexibel - du kan vika eller rulla ihop den när den skall förvaras!
    - Non-Stick yta.
    - Torkas lätt av - eller diskas i diskmaskinen.
    - Tål maskindisk, mikrovågsugn, ugn och Frys
    - Absorberar inte lukt eller smak
    Silikonmattan tål från -20 till 220° C
    Den marmorerade sidan vänds upp mot livsmedlen för bäst resultat.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:17
  • 2 hjärtan, chokladklistermärken

    Ark med 48 livsmedelssäkra klistermärken med motiv av 2 sammankopplade hjärtan. Varje klistermärke mäter 19,6 x 30 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:36
  • 3 hjärtan, ChocoStickers

    Ark med 44 livsmedelssäkra klistermärken av 3 sammanlänkade hjärtan. Varje klistermärke mäter 35 x 14,6 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten i formen med en hård borste eller bomullstops för att få bort eventuella luftbubblor. Om din chokladetikett är mycket detaljerad kan du använda en tunnskrivarnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:22
  • Hemma mattan, SweetCity

    Det har aldrig varit enklare att täcka en tårta med fondant! MAT från amerikanska SweetCity (tidigare SweetWise) har revolutionerat kakvärlden. Detta är The HOME MAT, som mäter 55 x 55 cm och är lämplig för att täcka en 30 cm tårta med en höjd på 8 cm. På HOME MAT finns en "ritning" som visar de olika måtten på luckorna osv. Men vad är egentligen The MAT? I korthet är det här 2 mattor av livsmedelskvalitet tillverkade av sojaolja. Ta din fondant eller marsipan och placera den i mitten av mattan. Den andra mattan läggs ovanpå och sedan börjar du bara rulla! När önskad tjocklek är uppnådd, ta bort en matta igen och hela den andra mattan, inkl. fondant eller marsipan, lägg över den tårta som ska täckas. Massan släpper nu ganska lätt MAT:en och lägger sig fint över kakan. Låter det otroligt? Titta då på videon nedan :-) https://youtu.be/sdgM6Roua40 Rengör med varmt vatten och smörj och torka av emellanåt med Crisco eller liknande produkt. Kom ihåg att köpa en slätare och en kaveldyna också.
    Pris: kr389,00
    Tillgänglighet:53
  • Silikonmatta med mikrohål 40x30cm

    Mikroperforerad airmat silikonmatta med glasfiberkärna - perfekt för bakning av éclairs, kakor, creampuffs, petits-fours, bröd, pizza och mycket mer. Tack vare hålen sprids värmen jämnt över mattans yta, vilket garanterar perfekt bakning både på toppen och botten av bakverket. Mikroperforerade luftmattor av silikonmattor kan också användas som underlag för frysning. Mattan tål temperaturer från -40 grader till + 220 grader och kan lätt rengöras med varmt vatten efter användning. Undvik diskmedel eftersom det kan torka ut silikonet. Eventuella rester tas bäst upp medan de fortfarande är varma. Se till att mattan är torr innan du rullar ihop den, och undvik vikmärken eftersom det hindrar den från att ligga platt när du använder den nästa gång.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:0
  • 60x80cm XL silikonmatta - Bolstermatta

    Extra stor silikonmatta, förstärkt med glasfiberväv, lämplig för utrullning av fondant, marsipan, pizzadeg, godispasta och mycket mer. Mattorna mäter hela 60x80cm och är i en bra kraftig professionell kvalitet. Mattorna är halksäkra på de flesta bänkskivor och kan enkelt rengöras med varmt vatten och diskmedel. Mattorna skickas lätt vikta, vilket denna professionella kvalitet inte tar skada av. Vi rekommenderar dock att mattorna förvaras ihoprullade så att de snabbt kan läggas platt när de används. Tål temperaturer från -40 till +235 grader.
    Pris: kr545,00
    Tillgänglighet:60
  • Präglingsmatta - Mini Heart/Mini Hjärtan, PME

    Präglingsmatta med fina mini hjärtan, från PME - lämpad för prägling av t.ex. fondant, gumpaste eller marsipan. Båda sidor av mattan kan användas, antingen för att skapa ett fördjupat eller upphöjt mönster.
     
    Tips: använd t.ex. PME Lustre Spray för att ge din kreation fin och strålande finish.
     
    Mattans mått: ca 15 x 30,5 cm
     
    Denna matta finns också som en del av setet: Präglingsmattor - alla 18 från PME
     
    PME Impression Mat
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:4
  • Meringue Rose startpaket

    Gör de vackraste marängrosorna med det här startpaketet, som innehåller de mest grundläggande sakerna för att komma igång! Paketet innehåller:
    1x marängblandning
    1x pastellrosa
    1x Tylle #1M
    10x sprutpåsar
    Förfarande marängrosor: Förvärm ugnen till 120 ° C (100 ° C varmluft). Skålen och vispen måste vara HELT rena. Blanda 14 gram marängpulver med 125 ml vatten och 125 gram fint socker. Vispa blandningen på hög hastighet till ett vitt skum. Tillsätt 250 gram finsocker lite i taget. Vispa tills du kan få toppar som inte faller tillbaka.
    Tillsätt pastafärg tills du har önskad färg och lägg innehållet i en spritspåse med röret i botten. Du kan också använda andra färger - det finns inga gränser.
    Klipp ett hål så att spetsen på tyllet kommer ut.
    Spritsa ut marängerna på en bakplåt med bakplåtspapper. Man gör rosorna genom att börja i mitten och gå runt och runt i cirklar. Lyft inte högre, bara runt och ut. Du kan göra hur stora du vill, men 1½-2 rundor brukar vara en bra storlek.
    Torka i ugnen i ca 1,5 timme - eller tills de släpper bakplåtspappret. Låt den svalna helt i ugnen.
    Pris: kr212,00
    Tillgänglighet:1
  • Hålbakplåt - för lyftskåp

    Specialtillverkad perforerad bakplåt som passar till Bread & Taylor höjningsskåp. Se vårt erbjudande på 2 plåtar direkt HÄR. Få mycket bättre jäsningsresultat på fristående bröd och rullar med den här perforerade brickan. Ånga är bra för att brödet ska gå upp, men en vanlig bakplåt gör att ångan inte når ner till brödets botten. Plåten har en fin perforering som gör att ånga och värme kan cirkulera runt bakverken.
    Temperaturbeständig upp till 250 °C
    Passar perfekt till kassaskåpet. När du bakar i ugnen placeras den här perforerade plåten på gallret som medföljde ugnen.
    Om du behöver en ihålig platta som bara är avsedd för ugnen rekommenderar vi THIS.
    Specifikationer:
    Mått: 35,4 x 30,5 cm
    Tillverkad av: Aluminium
    Med: 3 mm perforerade hål
    Med böjda kanter på sidan, så att tallriken lätt kan tas bort från skåpet.
    Användnings- och skötselanvisningar:
    - Skölj med varmt vatten före första användning.
    - Det kan vara en fördel att använda fettspray om du vill undvika att bakverk fastnar.
    - Det är normalt att plattan sätter sig något under uppvärmningen, men den kommer att rätas ut igen när den svalnar.
    Rengöring:
    - Rengör bakplåten med varmt vatten, diskmedel och en trasa eller mjuk borste.
    - Använd inte skrapor eller rengöringssvampar som revor.
    - Rengör inte i diskmaskinen.
     
    Pris: kr280,00
    Tillgänglighet:180
 
 

Andra köpte också

  • Linje 3 mm, choklad klistermärken

    Ark med 102 klistermärken av livsmedelskvalitet tillverkade av 3 mm tjocka ränder. Varje klistermärke mäter 80 x 3 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att göra choklad med vackra motiv. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen till exempel med en pensel eller airbrush - vi rekommenderar att du använder chokladfärger från Roxy & Rich. När färgen har satt sig tar du bort choklatetiketten och har nu en vacker design på dina chokladpraliner.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålighet i din chokladform med bomullsull. 2. Lägg i chokladmärket och tryck in märket ordentligt i formen med en styv borste eller bomullstuss för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladmärket är mycket detaljerat kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från märket. Choklatetikettens flik ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen igen. 3. Färga chokladformen med färgat kakaosmör, till exempel med en pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmärket - helst med en pincett. Det använda klistermärket kasseras. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket har varit. Låt färgen torka. 6. Lägg choklad i formen och forma chokladen som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:9
  • Blomma 1, ChocoStickers

    Ark med 54 livsmedelssäkra klistermärken med blommotiv. Varje klistermärke mäter 27,5 x 25 mm Våra chokladklistermärken är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladetiketten och du har nu en vacker design på dina chokladbitar.   Hur man gör det - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Roder, ChocoStickers

    Ark med 46 livsmedelsgodkända klistermärken med fönstermotiv. Varje klistermärke mäter 81 x 8 mm Våra chokladstickers är godkända för kontakt med livsmedel, vilket gör det möjligt att skapa choklad med vackra mönster. Placera ditt chokladmärke i en chokladform - färga chokladformen med t.ex. pensel eller airbrush - vi rekommenderar chokladfärgerna Roxy & Rich. När färgen har stelnat tar du bort chokladmärket och nu har du en vacker design på dina praliner.   Så här gör du - den långa versionen: 1. Polera noggrant varje hålrum i chokladformen med bomullsull. 2. Lägg på din chokladetikett och tryck fast etiketten ordentligt i formen med en styv pensel eller bomullspinne för att få bort eventuella luftbubblor. Om chokladetiketten är mycket detaljerad kan du använda en tunnnål för att ta bort överflödig folie från etiketten. Fliken på din chokladetikett ska antingen sitta över kanten på formen eller stå rakt upp i formen så att etiketten lätt kan tas bort från chokladformen. 3. Färga din chokladform med färgat kakaosmör, t.ex. med pensel eller airbrush. 4. Ta bort chokladmarkeringen - gärna med en pincett. Kassera det använda klistermärket. 5. Måla nu med färgat kakaosmör där märket fanns. Låt färgen torka. 6. Tillsätt choklad i formen och gjut dina praliner som vanligt.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:20
  • Santa's Dream - Transferark för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:9
  • Refined Pines - Överföringsblad för choklad, 2 ark

    Förpackning med 2 ark transferblad i snygg design.
    Dekorativt mönster för att dekorera dina hemgjorda chokladpraliner.
    Vad är ett transfer sheet?
    Transferark - är en plastfilm på vilken en design trycks i livsmedelsfärger. Designen kan överföras till choklad genom att följa stegen nedan. Alla färger är naturligtvis 100% ätbara.
    Se hur detta tryck kommer att se ut på vit och mörk choklad på bilderna. Observera att chokladen, oavsett om den är mörk, ljus eller vit, måste vara korrekt tempererad, annars fäster inte arktrycket på chokladen.
    Hur man använder ett transferark
    1. Temperera chokladen enligt chokladtillverkarens anvisningar. Klipp vid behov till transferarket med en sax till önskad form. Placera transferarket med den tryckta grova sidan uppåt och häll den tempererade chokladen över arket.
    2. Jämna ut chokladen med en spatel till önskad tjocklek.
    3. Skaka/knacka försiktigt på arket med chokladen.
    4. Ställ plåten svalt och låt chokladen stelna. När chokladen har stelnat helt kommer trycket att finnas kvar på chokladen.
    TIPS: Plåten är också perfekt för användning i en magnetisk chokladform. Klipp till plåten och använd den inuti formen enligt formtillverkarens rekommendationer.
    Instruktioner ingår också i paketet.
    Varje ark mäter: ca 20x30 cm.
    Innehåll: 2 ark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:28
  • Khaki-Emerald 2.5g - Highlighter Dust Multi-Effects, Roxy & Rich utan E171

    Detta ätbara smaragdgröna glitterdamm, Highlighter Multi-Effects, från Roxy & Rich ger en fantastisk metallisk finish till dina kreationer. Highlighter Multi-Effects Glimmer Dusts, som detta damm ingår i, kännetecknas av följande - Metallisk finish - Olösligt i vatten - Hög döljförmåga - 3 möjliga tillämpningar - 100 % ätbar - Glutenfri - Laktosfri - Utan jordnötter och nötter - Lämplig för vegetarianer och veganer Dammet kan penslas på torra livsmedel som godis och choklad, eller så kan du göra din egen ätbara färg genom att blanda det med alkohol eller citronsaft - kan också användas i en airbrush. Varje färgburk ger en annan färg beroende på om du använder den torr eller våt. På den andra bilden bredvid produkten kan du se de två färgerna - den vänstra är den torra färgen och den högra är den våta färgen. Låda med 2,5 g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy och Rich är inte som de andra. På R&R använder man den senaste tekniska kunskapen om livsmedelsfärgning för att skapa unika och mycket mer levande färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt finns det mycket mer färg i varje gram. Alla är naturligtvis godkända för användning i livsmedel!
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:3
  • Khaki-Teal 2.5g - Highlighter Dust Multi-Effects, Roxy & Rich utan E171

    Detta ätbara khakigrön glitterdamm, Highlighter Multi-Effects, från Roxy & Rich ger en fantastisk metallisk finish till dina kreationer. Highlighter Multi-Effects Glimmer Dusts, som detta damm ingår i, kännetecknas av följande - Metallisk finish - Olösligt i vatten - Hög döljförmåga - 3 möjliga tillämpningar - 100 % ätbar - Glutenfri - Laktosfri - Utan jordnötter och nötter - Lämplig för vegetarianer och veganer Dammet kan penslas på torra livsmedel som godis och choklad, eller så kan du göra din egen ätbara färg genom att blanda det med alkohol eller citronsaft - kan också användas i en airbrush. Varje färgburk ger en annan färg beroende på om du använder den torr eller våt. På den andra bilden bredvid produkten kan du se de två färgerna - den vänstra är den torra färgen och den högra är den våta färgen. Låda med 2,5 g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy och Rich är inte som de andra. På R&R använder man den senaste tekniska kunskapen om livsmedelsfärgning för att skapa unika och mycket mer levande färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt finns det mycket mer färg i varje gram. Alla är naturligtvis godkända för användning i livsmedel!
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:7
  • Pink Champagne 2.5g - Highlighter Dust, Roxy & Rich utan E171

    Detta ätbara rosa champagnedamm, Highlighter, från Roxy & Rich ger en fantastisk metallisk finish till dina kreationer. Serien Highlighter glimmerdamm, som detta damm är en del av, kännetecknas av: - Metallisk finish - Olösbar - Hög döljförmåga - 100 % ätbar - Glutenfri - Laktosfri - Utan jordnötter och nötter - Lämplig för vegetarianer och veganer Dammet kan borstas på torra livsmedel, t.ex. konfektyr och choklad. Låda med 2,5 g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy och Rich är inte som de andra. På R&R använder man den senaste tekniska kunskapen om livsmedelsfärgning för att skapa unika och mycket mer levande färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt finns det mycket mer färg i varje gram. Alla är naturligtvis godkända för användning i livsmedel!
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:4
  • Red Amber 2.5g - Highlighter Dust, Roxy & Rich utan E171

    Detta ätbara röda damm, Highlighter, från Roxy & Rich ger en fantastisk metallisk finish till dina skapelser. Serien Highlighter glimmerdamm, som detta damm är en del av, kännetecknas av: - Metallisk finish - Olösbar - Hög döljförmåga - 100 % ätbar - Glutenfri - Laktosfri - Utan jordnötter och nötter - Lämplig för vegetarianer och veganer Dammet kan borstas på torra livsmedel, t.ex. konfektyr och choklad. Låda med 2,5 g.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Roxy och Rich är inte som de andra. På R&R använder man den senaste tekniska kunskapen om livsmedelsfärgning för att skapa unika och mycket mer levande färger.
    Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt finns det mycket mer färg i varje gram. Alla är naturligtvis godkända för användning i livsmedel!
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:4
  • Citronoljebaserad smak, 30ml - FunCakes

    Var kreativ och lägg till din favoritsmak "Lemon" till alla Välsmakande godis! Bara några droppar FunCakes Flavours kan ge utsökt smak till din glasyr, smet, glass, såser och mycket mer. Dessa aromer är mycket mer koncentrerade än smakpastor, så 1-2 droppar per 100 g slutprodukt ger redan ett bra resultat. De är både bak- och frys- och upptiningsstabila, vilket gör dem idealiska för alla typer av bakprojekt. Och varför bara använda dem till bakning? Vad sägs om sylt, sorbet, vaniljsås, vaniljkräm, gelatin eller i det här fallet citronsmaksatt även till kycklingrätter? Och eftersom denna citronsmak är oljebaserad kan den till och med tillsättas i smält choklad! FunCakes Flavours är alkoholfria. Alla smaker är vattenbaserade, utom apelsin, spiced cookie, pepparmint och citron, som är oljebaserade. Flaskorna har ett praktiskt dropplock för enkel dosering. Denna produkt är: Halal-certifierad, lämplig för vegetarianer, lämplig för veganer. Förvaras på en torr och mörk plats Nettoinnehåll: 30 ml.  
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:0
  • Lila pastafarve - 15 g, Dr. Oetker

    Denna pastafärg från Dr. Oetker är perfekt för färgning av marsipan, fondant, macarons, maränger, kakdeg/bolldeg eller glasyr, frostings och vispad grädde. Geléfärgen späds inte ut på samma sätt som våt hushållsfärg och ger din hembakning den vackraste röda färgen. Tuben gör det enkelt att dosera färgen. Färgen innehåller inga AZO-färgämnen. Innehåll: 15 g.
    Pris: kr28,00
    Tillgänglighet:36
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.