Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Kaveldon, 16cm – Scrapcooking

Pris: kr 125,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

5 i lager

Artikelnr: 3700392451219 Kategorier: ,

Beskrivning

Liten rulltång från Scrapcooking, i plast av livsmedelskvalitet. Perfekt för att rulla ut en liten mängd fondant eller marsipan för former och dekorationer.
Kaveldolken lämpar sig inte för maskintvätt.
Storlek: 16 cm lång x 3 cm i diameter.

Alternativ

  • Präglingsrulle Brunkagemand - Ø3cm, Scrapcooking

    Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster. UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR. Mäter ca. Ø 3 x 16 cm. Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen. Tips för den här produkten: Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte. Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning. Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja. För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra 🙂 Recept för kakor -som är lämplig för mönsterrullar Ingredienser för 50 medelstora kakor: 800 g vetemjöl 150 g florsocker 400 g kallt smör i tärningar 2 ägg en nypa salt eller vaniljpasta Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet. Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt. Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen. Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt. Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha. Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen. Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:9
  • Präglingsrulle Snöflinga - Ø3cm, Scrapcooking

    Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster. UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR. Mäter ca. Ø 3 x 16 cm. Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen. Tips för den här produkten: Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte. Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning. Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja. För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra 🙂 Recept för kakor -som är lämplig för mönsterrullar Ingredienser för 50 medelstora kakor: 800 g vetemjöl 150 g florsocker 400 g kallt smör i tärningar 2 ägg en nypa salt eller vaniljpasta Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet. Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt. Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen. Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt. Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha. Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen. Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:3
  • Präglingsrulle jul - Ø3cm, Scrapcooking

    Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster. UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR. Mäter ca. Ø 3 x 16 cm. Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen. Tips för den här produkten: Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte. Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning. Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja. För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra 🙂 Recept för kakor -som är lämplig för mönsterrullar Ingredienser för 50 medelstora kakor: 800 g vetemjöl 150 g florsocker 400 g kallt smör i tärningar 2 ägg en nypa salt eller vaniljpasta Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet. Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt. Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen. Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt. Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha. Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen. Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:3
  • Embossing Roller Stjärnor - Ø3cm, Scrapcooking

    Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med vackra julmönster. UTAN handtag - handtag kan beställas separat HÄR. Mäter ca. Ø 3 x 16 cm. Eftersom detta är en naturprodukt kan mindre färgskillnader och brister förekomma - men varje produkt inspekteras noggrant flera gånger under produktionsprocessen. Tips för den här produkten: Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte. Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning. Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - pudra den bara med mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja. För bästa bakresultat, använd ett recept på kakor utan jäsning. Nedan följer tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra 🙂 Recept för kakor -som är lämplig för mönsterrullar Ingredienser för 50 medelstora kakor: 800 g vetemjöl 150 g florsocker 400 g kallt smör i tärningar 2 ägg en nypa salt eller vaniljpasta Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet. Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt. Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen. Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt. Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha. Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen. Direkt från frysen flyttas kakorna till en förvärmd ugn och gräddas i 180°C i ca 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:7
  • Scriber nål, scrapcooking

    Nålverktyg för borttagning av skräp, utjämning/förstärkning av små detaljer och för mer exakt dekoration av t.ex. kakor. Med nålen i rostfritt stål och det ergonomiska handtaget har du bra kontroll när du skapar detaljerade mönster eller tar bort luftbubblor - även bra för att skriva meddelanden på tårtor. Verktyget är ett tvådelat verktyg, så du har både ett nålverktyg och en fondantkniv.
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:1
  • Ganache utjämnare, Scrapcooking

    Med denna smoother från Scrapcooking kan du skapa den vackraste finishen på dina tårtor och andra desserter.
    Få perfekt slät ganache, glasyr, vispad grädde, vispad grädde och mer på sidorna och toppen av kakan med det höga skrapbladet i rostfritt stål.
    När du slätar ut sidorna på kakan vilar bladets platta botten på kakfatet/bordet och kakan får en perfekt skarp kant från topp till botten.
    Den ligger bekvämt i handen och du slipper dra fingrarna genom glasyren.
    Storlek. ca 22,5 x 7,5 cm.
    Pris: kr101,00
    Tillgänglighet:10
  • Multifunktionell skärare, Tescoma

    Utmärkt för att göra traditionell italiensk pasta som fettuccine, tagliatelle, pappardelle och lasagne samt fylld pasta som tortellini, ravioli etc. Perfekt för att göra pinnar, kex, pierogi etc. Hjulen kan tas bort. Bredden på den deg som ska skäras kan enkelt justeras. Levereras med 9 raka och 9 vågiga hjul. Tillverkad av slagtålig plast. Storlek ca 12 cm. Tescoma ger 3 års garanti på produkten. https://youtu.be/lySI-NpIm_w
    Pris: kr257,00
    Tillgänglighet:29
  • Lacemat - Snöflingor, Scrapcooking

    Med den här julmattan från Scrapcooking kan du göra vackra dekorationer till dina festliga desserter.
    Silikonmatta för att göra vackra dekorationer av ätbara sockerspetsar. Superelegant för partytårtor, glasstårtor, cupcakes och mycket mer. Du kan också använda mattan som en präglingsmatta genom att rulla marsipan, fondant eller gumpaste i mattan med hjälp av en rulle.
    Du hittar spetspuder HÄR
    Diskning rekommenderas inte.
    Pris: kr187,00
    Tillgänglighet:6
  • Bröllop - Tårtrulle med mönster, 25cm

    Gör de vackraste kakorna med den här präglingskulten, som också är perfekt för marsipan, fondant och mycket mer. Med fint bröllopsmönster. Rullningshjulet är tillverkat av speciellt utvalt bokträ och mäter 43 cm i längd inkl. handtag. Rullen med mönster har en längd på 25 cm och en diameter på 6 cm. Eftersom detta är en naturprodukt kan det förekomma mindre färgskillnader och brister - men varje produkt kontrolleras noggrant flera gånger under produktionsprocessen. Tips för den här produkten: Smörj rullen med en neutral matolja före användning. Alternativt kan du mjöla det du vill kavla ut med mjöl. Då fastnar den inte. Eftersom detta är en naturprodukt bör den behandlas med matolja efter användning. Trä gillar inte vatten. Om möjligt, tvätta inte produkten - damm den bara för mjöl. Om det skulle bli nödvändigt att tvätta kaveldolken får du inte lägga den i vatten utan måste torka den helt och hållet efteråt. Därefter måste den smörjas med matolja. För bästa bakningsresultat, använd ett recept för kakor som inte går att baka. Följande är tillverkarens rekommendation - och den är riktigt bra :-) Recept för kakor -som är lämplig för mönsterrullar Ingredienser för 50 medelstora kakor: 800 g vetemjöl 150 g florsocker 400 g kallt smör i tärningar 2 ägg en nypa salt eller vaniljpasta Blanda alla ingredienser tillsammans. Du bör kunna sätta ihop den till en boll i slutet. Använd en vanlig kaviar för att kavla ut smeten till en tjocklek på 5 mm. Kavla ut den mellan två bitar bakplåtspapper om det behövs. Ta bort den översta pappersbiten efteråt. Pudra ytan med mjöl så att degen inte fastnar på mönsterrullen. Använd nu kavajen med mönstret för att prägla ytan. Tryck lite hårt. Skär ut kakorna i den storlek och form som du vill ha. Lägg kakorna i frysen i 15-30 minuter. Detta gör att mönstret blir tydligare när det bakas. Den överflödiga degen kan rullas till en boll och upprepas på samma sätt som ovan. Om degen blir för mjuk, ställ den i kylskåp tills den blir hård igen. Direkt från frysen, sätt in kakorna i en förvärmd ugn och grädda dem i 180 °C i cirka 20 minuter - eller tills de börjar bli gyllene i kanterna.
    Pris: kr171,00
    Tillgänglighet:2
 
 

Andra köpte också

  • Alfabet och Siffror Utstickare/Tappits, Versaler - FMM

    Starka och flexibla utstickare formade som linjaler, med ("de lika")bokstäver från A till Z, siffror från 0 till 9, ett utropstecken och ett &-tecken.
    Bokstäver och siffror är ca 1,5 cm höga.
    Tips: Utstickarna fungerar bäst, om du knådar marsipan eller fondant väl (eventuellt blandat med Tylo pulver), och därefter kavlar ut den mycket tunt. Tryck därefter önskad bokstav eller siffra ner på pastan och tryck/slå den ur utstickaren.
    Setet består av 4 olika utstickare/linjaler.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:15
  • Utjämningsverktyg för kakor

    Denna smarta gadget är det perfekta verktyget för modern design med skarpa kanter. Verktyget är lämpligt för tårtor med en diameter upp till cirka 30 cm. Den maximala höjden är ca 20 cm. Hur man använder utjämningsverktyget: Applicera grädden på kakan med en spatel. Montera utjämnaren och placera den på din tårta och ta bort den återstående grädden. Fyll i eventuella luckor och jämna till tårtan med hjälp av verktyget. Upprepa detta tills du har perfekta skarpa kanter.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:213
  • Gräspinne 1mm - rostfritt stål

    1 mm hålstorlek i spetsen. Högkvalitativt handtag, tillverkat av ett stycke INOX-stål - det vill säga rostfritt stål utan skarvar. Med 5 hål för ett fint mönster, t.ex. gräs. Specifikationer: Typ: Hålad hylsa Antal tänder: 0 Håldiameter: Ø1mm Passar munstycksadapter: Nej Material: rostfritt stål Med en anpassad krage i botten som ger ett bra grepp i alla typer av spritpåsar.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:11
  • Græstyl 2mm - Rustfrit Stål

    2 mm hulstørrelse i spidsen. Kvalitetstylle, fremstillet i ét stykke INOX stål - altså rustfrit stål uden nogle samlinger. Med 8 huller som giver et flot mønster fx græs. Specifikationer: Type: Hultylle/græstyl Antal tænder:  0 Huldiameter: Ø2mm Passer til tylle adapter: Nej Materiale: INOX Rustfrit Stål Med en tilpasset krave i bunden, som sikrer godt greb i alle typer sprøjtepose.
    Pris: kr39,00
    Tillgänglighet:1
  • Sugarflair Drypbar Pastafarve, Rose Gold - 14ml

    Med de koncentrerade färgerna Edible Droplet Paint från Sugarflair kan du färga din marsipan, fondant och gummipasta i vackra färger - de är också perfekta för smörkräm, deg och mycket mer. Färgen levereras i en smart liten flaska som gör det superenkelt att fördela rätt mängd färg - utan att slösa bort en massa färg. Hur man använder färgen: Skaka väl före användning. Tillsätt lite färg i fondant/marsipan/gumpaste. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg. TIPS: Du kan också blanda färgen med föryngringssprit för att göra din egen ätbara färg. Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg. Färg: Rose Gold Innehåll: 14 ml
    Pris: kr51,00
    Tillgänglighet:9
  • Sugarflair Pastafarve, Dusky Pink/Wine - 25g

    Med Sugarflairs koncentrerade pastafärger kan du färga din marsipan och fondant i vackra naturliga färger.
    Hur man använder färgen:
    Använd en tandpetare (eller något liknande) för att lägga till lite färg på fondanten/marsipanen. Knåda den sedan väl tills den är helt färgad - tillsätt extra pastafärg för att få en starkare färg.
    Max. Rekommenderad dos: 3 g per kg.
    Färg: lax.
    Innehåll: 25g.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:4
  • Tårtpapper Square Rose Gold, 30 x 30 cm - FunCakes

    Solid och lyxig tårtplatta i papp i roséguld från FunCakes. Perfekt för att presentera dopkakor, tårtbitar, pajer, muffins osv.
    Kakbrickan kan användas flera gånger vid normal användning, torka bara av med en fuktig trasa. Du kan använda. Bagebixens goda tårtpapper under tårtan, så att du slipper skära i tallriken.
    Mått: 30 x 30 cm, 1 cm tjock.
    Antal: 1 st.
    Maskintvätt rekommenderas inte.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:16
  • Cylinder nr 234 - Wilton

    Grus.
    Metall dekorativ tyll, med internationell tyll nr. # 234. Producerad av American Wilton.
    Superkvalitet för att göra ögon, stjärnor, band med flera trådar etc.
    Diskning rekommenderas inte.
    Denna spruta passar med standard sprutadapter och sprutpåse.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:20
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.