Beskrivning
Den här rullmattan av livsmedelskvalitet är en praktisk icke-stickmatta för att mäta, rulla och knåda din sockerpasta, fondant eller deg.
Med hjälp av rutnätet på mattan kan du enkelt rulla ut din sockerpasta, fondant eller deg till rätt storlek.
I paketet ingår en guide (på engelska) som ger dig råd om hur mycket sockerpasta du behöver för att täcka en tårta av en viss storlek.
Mattan är super mångsidig och kan även användas för isomalt, som bakmatta för kakor, macarons och mycket mer.
Mattan klarar temperaturer upp till 240 °C och är därför lämplig för användning i ugnen.
Ungefärlig storlek på mattan: 91,4 (36″) x 61 (24″) cm.
Hur man använder mattan:
1. Tvätta mattan i varmt tvålvatten före användning och låt den torka ordentligt.
2. Placera mattan på en stor yta med gott om utrymme för att arbeta med ditt projekt.
3. Knåda din sockerpasta tills den är mjuk, som vanligt, och tillsätt färgämnena (om det finns några).
4. Rulla ut din sockerpasta på mattan med måtten som vägledning.
5. Ta försiktigt bort sockerpastan från mattan och lägg den över tårtan.
Observera: Använd INTE kniv eller andra vassa föremål på den här mattan. Vi rekommenderar att du använder trä- eller plastverktyg för att rulla och forma.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.