Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Förkläde – Blå , HOLM

Pris: kr 389,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

10 i lager

Artikelnr: 5722000258032 Kategorier: ,

Beskrivning

Det här förklädet från HOLM är ett mer maskulint förkläde för grillning, brödbakning och andra köksuppgifter.

Tillverkad av 100 % bomull.

Storlek ca 90 x 70 cm

Alternativ

  • Pizzaskalare, HOLM

    Stor pizzaskal från HOLM i aluminium med trähandtag. Den stora ytan på 35,5 x 30,5 cm och det robusta 28 cm långa handtaget gör att pizzaskalaren är lämplig även för större pizzor och bröd. Handtvätt rekommenderas, även före första användning. Pizzaskalet mäter 68 x 30,5 cm.
    Pris: kr436,00
    Tillgänglighet:6
  • Serveringsbräda med fiskbensmönster - 45x16,5x2cm, HOLM

    Stor serveringsbräda i akaciaträ med vackert fiskbensmönster. Använd den vackra serveringsbrädan för att servera kallskuret, bruschetta och andra antipasti-rätter, ost eller andra rätter som behöver presenteras vackert.
    Blötlägg aldrig din serveringsbricka. Tvätta med varmt vatten och mild tvål. Brädan kan behandlas med matolja ett par gånger om året. Får inte diskas i diskmaskin. Tillverkad av: Artikeln är tillverkad av FSC®-certifierat akaciaträ (FSC-C166612). Måtten är ca 45 x 16,5 x 1,9 cm.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:6
  • Skärbräda med brödkniv - 46x14x1,5cm, HOLM

    Det fina brödsetet består av en stor skärbräda i vackert akaciaträ och en tandad brödkniv i rostfritt stål och akaciaträ. Knivens runda handtag ligger skönt i handen och skärbrädan har spår som samlar upp brödsmulor. Tillverkad i: Trädelen av artikeln är FSC®-certifierad akaciaträ (FSC-C166612). Skärbräda med brödkniv Rostfritt stål/Akacia Måtten är ca 46 x 13,8 x 1,5 cm.
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:6
  • Pizzahjul - 20cm, HOLM

    Funktionell pizzaskärare i rostfritt stål med handtag i formgjuten ABS-plast för ett bekvämt grepp. Ett unikt verktyg som noggrant har valts ut och testats av Claus Holm för att säkerställa perfekt funktion för att möta de dagliga kraven i det hektiska köket. Kan köras i diskmaskin. Den mäter ca 20 cm.  
    Pris: kr195,00
    Tillgänglighet:5
  • Äppelklyftpanna - Gjutjärn, HOLM

    Äppelskivepanna med 9 hål. Tillverkad av gjutjärn och av märket HOLM (Claus Holm). Passar även utmärkt till fräcka torskrätter, köttbullar, muffins, lasagne på kopp och falafel - det är bara fantasin som sätter gränser Kan användas på alla värmekällor - även induktion. Får inte diskas i diskmaskin. Handtvätt med varmt vatten och tvättmedel rekommenderas, även före första användningen.   Kom ihåg ett bra bakningsspray - t.ex. det här
    Pris: kr467,00
    Tillgänglighet:21
  • Pizzapinne - 50cm, HOLM

    Stor kaveldyna i vackert akaciaträ för pizzadeg och hemlagad pasta. Pizzapinnen är 50 cm lång och har en diameter på 5 cm, så att du kan rulla hela pizzabredden på en gång. Därefter är det lätt att rulla den tunna pizzabottnen lätt runt kavajen och flytta den från bordet till ett bakplåtspapper. Det rekommenderas att du tvättar rullarna så lite som möjligt, eftersom de inte tål att ligga i vatten. Använd en fuktig trasa om det behövs. Mjölet bör borstas bort efter användning. Kan vid behov behandlas med lämplig matolja.  
    Pris: kr273,00
    Tillgänglighet:3
  • Pizzaskal 33cm, HOLM

    Den här pizzastenen fördelar värmen jämnt och ger pizzan den speciella krispiga skorpan. Du får en perfekt pizzabotten när du använder en pizzasten. Den levereras med en smart förkromad hållare som kan användas för servering. Det rekommenderas att strö lite mjöl på stenen innan du lägger pizzan på den, så att degen inte fastnar på stenen. Pizzastenen placeras i en kall ugn och värms upp innan den används i ugnen/grillen. Det är viktigt att stenen värms upp, eftersom den inte tål en temperaturchock. När stenen har nått den önskade tillagningstemperaturen på cirka 230 °C, lägg pizzan på stenen och tillaga den i ugnen/grillen. Stenen tål inte diskmaskin och är inte särskilt väl vattnad. Rengöring med en torr borste efter att ha bränt bort matrester rekommenderas. Pizzastenen har en diameter på 33 cm och kan användas både i en vanlig ugn och på grillen.
    Pris: kr234,00
    Tillgänglighet:6
 
 

Andra köpte också

  • Tosca Farina 100/0, 500g

    Tosca Farina är din genväg till äkta italienskt bröd i många olika former - tillverkat och bakat på traditionellt sätt. Blandningen är en så kallad 100/0-blandning, vilket innebär att endast vatten, jäst och salt behöver tillsättas. Grundrecept: 500g Tosca Farina 100/0 10g färsk jäst eller 3gtorrjäst 360g vatten 13g salt Metod: Vi rekommenderar att den här degen körs i en mixer, eftersom den är mycket lätt. Tosca Farina, jäst och 300 g vatten knådas i 4 minuter på långsam hastighet - därefter 4 minuter på hög hastighet. Tillsätt 60 g vatten och knåda degen i ytterligare 3 minuter. Tillsätt salt och knåda i ytterligare 2 minuter. Önskad temperatur: 24-26 °C. Gräddningstid: 60 minuter i en bakplåt eller konisk plåt i rumstemperatur och sedan i kylskåp till nästa dag. Dag 2 tas bröden ut ur kylskåpet och tempereras i rumstemperatur till en kärntemperatur på minst. 15 °C / höjs till önskad volym. Vid servering: ha gott om olja och mjöl på degen vid servering. Grunddegen kan användas till en mängd olika läckra bröd, låt dig inspireras nedan. En portion grunddeg ger cirka 880 g. Ciabatta Liggtid: 5 min. varefter degen sträcks ut till plåtens längd och läggs på en bakplåt Degvikt: 500 g Kavling: Vik och sträck degen Rakningstid*: Torr ca 60 min. Baktemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 25-30 min. I talian Baguette Degvikt: 350 g Kavling: Som flutes Dekoration: Skär med 2 skivor när den sätts in i ugnen Rakningstid*: Torrostat ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 20-25 min *AllmäntItaliensk Filone Degvikt: 600 g Kavling: Vänd upp spetsigt i ändarna Dekoration: Skär med 3 snitt vid inläggning i ugnen Rakningstid*: Torrrakning ca 60 min Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 30-35 min *RekommendationItaliensk Focaccia Degvikt: 150 g Form: Vik ut till en diameter på ca 15 cm Dekorering: Pensla med olivolja, strö över grovt salt och kryddor som rosmarin, timjan, basilika eller oregano. Markera som en lagkaka med kniv Rakningstid*: Torrrakning ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 15-20 min *Föreslagnaitalienska bitar Degvikt: 100 g Förvaring: Efter vila, häll ut degen på bordet, skär i 100 g bitar. Lägg direkt på smorda plåtar Förkortningstid*: Ingen Gräddningstemperatur*: 250°C med ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 20-25 min *FörslagTomatbröd Tomat- och olivpesto: 200 g hackade soltorkade tomater, 100 g svarta oliver utan stenar, 10 g timjan. Mixa allt grovt. Mixningstid*: Mixa väl i ca 2 min. i mixern, strax efter att grunddegen har blandats färdigt. Degvikt: 2 500 g grunddeg och 310 g tomat- och olivpesto Inpackning: Rulla ihop som ett långt franskbröd och lägg i en oljad gastrobricka och efter 15 min. Degen trycks ut så att den fyller hela plattan. Sprid sedan 100 g olja över degen och tryck degen så djupt att fingrarna är markerade i degen. Strö över sesamfrön och grovt havssalt efter höjning. Höjningstid*: Torrhöjning 60 min. Gräddningstemperatur*: 170 °C - ånga i ca 15 sek. Gräddningstid*: Ca 35-40 min. och de sista 5 minuterna. med spjället öppet. Verona pieces Degvikt: 2.000 g per press (avrundat). Lägg på plåt med arbetet uppåt Rakningstid*: Torrjäsning ca 60 min. Gräddningstemperatur*: 250°C med halv ånga. Efter 2 minuter. sänk temperaturen till 210°C Gräddningstid*: 18-20 min *Indikativ
    Pris: kr42,00
    Tillgänglighet:28
  • Baking Stabil Tårtkräm Vanilj - 100g, Dr. Oetker

    Dr Oetker Baking Stable Cake Cream är en utsökt tårtkräm med Bourbonvanilj. Tårtkrämen är snabb och enkel att tillreda och kan användas både i kladdkakor och som bakfast tårtkräm i t.ex. fastlagsbullar, linser och pajer - Fastlagsbullar med denna tårtkräm kan frysas in. Så här gör du: Häll innehållet i påsen med 4 dl mjölk. Vispa med elvisp i ca 1 min. Ställ i kylskåp i ca 20 min. Efter en kort omrörning är krämen klar att användas. Innehåll: 100 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:77
  • Maltodextrin, 100g

    Maltodextrin är hydrolyserad stärkelse, vanligtvis majs, som bryts ner till fruktos, vilket är anledningen till att den inte sötar lika mycket som sackaros/alm. strösocker. Maltodextrin omvandlas snabbt av kroppen till energi, precis som glukos. Den kan användas till kakor, müslibarer, godis, såser, glass, sportdrycker osv. Innehåll: 100 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:12
  • Ciabatta Base, 400g

    Grundblandning för italienska brödtyper, t.ex. ciabatta, baguetter och rullar. Grundblandningen innehåller surdeg, maltmjöl, salt och enzymer. Du behöver 10-15 % bas för mjölmängden - t.ex. 100 g bas för 1 000 g mjöl. Exempel på en grundläggande recept:
    2-3 limpor eller 12 bitar 500 gManitoba vetemjöl 55 g Ciabattabas 6 gtorrjäst 470 g vatten (kallt vatten 5°C) Surdeg kan tillsättas efter önskemål.
    Metod: Bröd/bitar 1. Tillsätt vatten, Manitoba vetemjöl, Ciabatta Basis och torrjäst i en bunke med degkrok. 2. Knåda degen på lägsta hastighet i 4 min. 3. Efter 4 min. på lägsta hastighet, skrapa ner degen. 4. Knåda sedan degen i 5 min. med bra hastighet på maskinen. 5. Skrapa ner degen för sista gången. 6. Avsluta knådningen i 7 - 8 min. med god hastighet. (degtemperatur 27°C) 7. Lägg degen i en Condi-burk (3 liter) som är sprayad med fett. Sätt på locket. 8. Låt degen jäsa minst 2 timmar i baljan. 9. Stjälp upp degen på ett mjölat bord efter minst 2 timmar. (hälften vete/halv durum) 10. Dela degen i 2-3 limpor eller 12 bitar. 11. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. 12. Lägg bitarna direkt i botten av den förvärmda ugnen på 240°C. 13. Vrid ner ugnen till 200°C. 14. Grädda bröden i ca 28 - 30 min. Grädda i ca 22-24 minuter.
    Kalljäst bröd/bitar: 1. Gör degen enligt ovanstående recept. 2. Gör som 1-7 3. Nästa dag tar du utCondi-burken ur kylskåpet. Ta av locket. 4. Stjälp upp degen på ett mjölat bord. (hälften vetemjöl/ hälften durum) 5. Dela degen i 2/3 limpor eller 12 bitar. 6. Lägg limporna eller bitarna på en plåt med bakplåtspapper. 7. Kör direkt in i ugnen på 240°C (kom ihåg att sätta på ugnen i god tid). 8. Ställ in plåten längst ner i ugnen och sänk ugnen till 200°C 9. Grädda bröden i ca 28 - 30 min. Grädda i ca 22-24 minuter.
    Tips: När du delar degen är det en bra idé att vrida utstickaren/kniven ett kvarts varv, då blir det snyggare bitar och degen flyter inte ut lika mycket.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:29
  • Hallonsirap - 120 g FunCakes

    Ge din smörkräm, tårtor, glass, bavaroise, chokladganache och olika fyllningar en utsökt smak med denna mångsidiga smaksättning, FunCakes Flavouring Raspberry från FunCakes.
    Tillsätt den rekommenderade mängden till din deg, glass eller liknande, enligt vad som anges på förpackningen. Om du bakar i höga temperaturer (över 200 °C) ska du lägga till lite extra arom, eftersom värmen försvagar aromens styrka.
    Rekommenderad dos: 30 g per 500 g.
    Innehåll: 120 gram.
    Kallas även för smaksättningspasta.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:23
  • Rullningsnyckel för barn - 10 cm

    Vacker barnrullningsnyckel i bokträ. Rullningshjulet är perfekt för när barnen är i köket. Rullen har en bra storlek, vilket gör det lätt för små barn att hjälpa till att rulla ut deg till kakor och andra godsaker. Det är en bra idé att smörja kaveldosan med neutral olja, t.ex. solrosfrö- eller druvkärneolja, före användning. Detta förlänger rullens livslängd.

    Barnrullningshjulet är inte diskmaskinssäkert.

    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:0
  • Jordgubbsmousse - 96 g, Dr Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med jordgubbssmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 96 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:139
  • Chokladmousse - 130 g, Dr. Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med chokladsmak får du en tårtmousse med mycket fast konsistens, vilket gör det möjligt att skapa extra höga lager i tårtor. Den är mångsidig och perfekt för tårtor, pajer, roulader och cupcakes - och den är enkel att göra. Så här gör du: Blanda innehållet i påsen med 2½ dl kall mellanmjölk. Vispa med stavmixer - först på låg hastighet i 1 minut, sedan på hög hastighet i 2 minuter för mjuk mousse eller 4 minuter för fast mousse. Tårtmoussen är sedan klar att användas. Bakverk med tårtmousse kan förvaras i kylen i 2 dagar. Färdiga kakor med kakmousse kan frysas. Innehåll: 130 g
    Pris: kr26,00
    Tillgänglighet:82
  • 3ml Pipetter - 10 st.

    Förpackning bestående av 10 st. 3ml pipetter i plast, till noggran uppmätning och dosering av flytande färger och aromerer m.m. Används bl.a. till att dosera och flytta airbrush färger. Kan användas om och om igen, men då de är mycket svåra att få helt rene, rekommenderas det att använda dem endast en gang. Finns också i en stor 5ml storlek, samt i förpackningar om 100 st.
    Pris: kr31,00
    Tillgänglighet:2066
  • Papperskonfektformar runda - 200 st. Vit, Decora

    Fina papperskapslar för konfekt/choklad som används för att lägga konfekten/chokladen i efter gjutning.
    Varje förpackning innehåller 200 stycken i vitt.
    Formarna är perfekta för choklad, praliner, godis och mycket mer - det finns inga gränser.
    Ugnssäker upp till 220 °C.
    De runda formerna mäter ca. Ø 2,7 x h 1,7 cm
    Observera att det är helt normalt att vissa formar behöver "justeras" lite innan de används.
    Material: papper
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:54
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.