Majssirap, 1kg

Majssirap, 1kg

Original price was: kr 173,00.Current price is: kr 139,00.

Fra

Granulerad majs – även kallad majsmjöl i bagerikretsar – är torkade majskärnor som har krossats grovt och som lämpar sig för att strö över bakverk och i själva degen.

Precis vad du behöver för att komplettera majsstycken.

Innehåller 1.000 g fördelat på 5 påsar om 250 g.

 

 

91 i lager


Leverans: 1–3 vardagar Fri frakt till ombud på alla beställningar över 999,00 kr – annars endast 59,95 kr

Beskrivning

Granulerad majs – även kallad majsmjöl i bagerikretsar – är torkade majskärnor som har krossats grovt och som lämpar sig för att strö över bakverk och i själva degen.

Precis vad du behöver för att komplettera majsstycken.

Innehåller 1.000 g fördelat på 5 påsar om 250 g.

 

 

Dette pakketilbud indeholder

Alternativ

  • Majssirap, 500g

    Granulerad majs - även kallad majsmjöl i bagerikretsar - är torkade majskärnor som har krossats grovt och som lämpar sig för att strö över bakverk och i själva degen. Precis vad du behöver för att komplettera majsstycken. Innehåller 500 g fördelat på 2 påsar om 250 g.    
    kr119,00
    1 tillgänglighet
  • Björkblå, 1kg

    Den professionella bagarens kvalitet. Blå vallmofrön för användning i brödbakning etc. Perfekt som topping på dina rullar och franska bröd. Blå vallmofrön har en något starkare smak än vita vallmofrön. Bulkköp av 1.000 g fördelat på 2 påsar med 500 g vardera.
    kr154,00
    1 tillgänglighet
  • 7-kornsblandning, 1kg

    Frö-symfoni med 7 dekorativa och välsmakande frön och flingor. Blandningen innehåller solrosfrön, linfrön, havrekärnor, speltflingor, rågflingor, hirs och havreflingor. Kan användas som tillsats till degar/produkter där grövre bröd och synliga frön/korn önskas. Passar också utmärkt som dekoration.
    kr93,00
    1 tillgänglighet
  • Torrjäst, 1kg

    Torr jäst av hög kvalitet, exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Vår erfarenhet är dock att 12 g är mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och kan därför tåla att höjas vid upp till 45 °C. Förpackningserbjudande med 2x 500g = 1 kg. Förvaras svalt och torrt efter öppnandet. Kan vanligtvis förvaras i 12 månader efter öppnandet.
    kr201,00
    1 tillgänglighet
  • Fryspulver för bröd, 1kg

    Fryspulver, även kallat Dialose, används som bakhjälpmedel för att ge bröd bättre frysegenskaper. Brödet blir helt enkelt bättre när det fryses än om Fryspulver inte har använts. Dosering: 2% av mjölmängden - om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt 10 g Fryspulver. Påse med 1.000 g = för ca 100 bröd. Kallas även Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    kr154,00
    1 tillgänglighet
  • Spruckna vetekärnor, 1kg

    Spruckna vetekärnor har många användningsområden - använd dem i bröd eftersom de ger en grövre konsistens, mer bett och ett rustikt utseende. Kärnorna i sig gör ingenting för bakningen, men bidrar till brödets struktur och smak. Använd också fröna som tillbehör och i sallader - möjligheterna är oändliga. Väska med 1 kg FullkornsmärkeEtikett med nyckelhålUtan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    kr31,00
    23 tillgänglighet
  • Bage enzym, 1kg

    Bakenzymer ger dig bröd och rullar som i bageriet! Genom att tillsätta denna produkt får du ett bakverk som är mycket lättare och luftigare, tunnare skorpa, brödet får en finare färg när det bakas och hållbarheten förlängs. Tillsätt 1-2 % bakenzymer till mjölet, så om du använder 400 g mjöl till en deg, tillsätt 4-8 gram enzym. Bakenzymer kan tillsättas i vilken bröddeg som helst, men det finns recept som bygger på användningen av enzymer. Vad är bakenzymer? Enzymer finns överallt - både naturligt i din kropp och i tvättmedel, och det är uppenbarligen inte samma sorts enzymer. Så enzymer kan vara många olika saker, men gemensamt är att de är biomolekyler som ökar hastigheten på kemiska reaktioner - som när brödet går upp. Enkelt uttryckt ger våra bakenzymer din jästdeg något att arbeta med! Under avfrostningen "försvinner" enzymerna eftersom de bara reagerar vid temperaturer upp till cirka 60 °C. Det finns alltså inga enzymer kvar i det färdiga brödet. Vårt bakenzym är samma som de som används av professionella bagare och liknar även de som säljs mycket dyrare på andra ställen i specialbutiker och på internet ;-)   Bakenzymer förvaras torrt, tätt stängt och undviker direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. Den här påsen innehåller 1 kg, vilket ger dig cirka 1 000 rullar eller 160 stora franska bröd. Säljs även i påsar om 150 g och 500 g.
    kr247,00
    1 tillgänglighet
  • Rugflager - Aurion, 3kg

    Brug disse biodynamiske rugflager i dit rugbrød og få endnu mere god smag og mere fuldkorn. Indhold: 3kg. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    kr170,00
    3 tillgänglighet
  • Långrostat pärlkorn - Aurion, 1kg - Bäst före 07/25

    Detta pärlkorn är utmärkt i matlagning. Det passar bra i sallader, gröt eller en kornrisotto (en risotto med korn). Det är ett utmärkt kolhydratalternativ till det klassiska riset, pastan eller potatisen. Grundrecept: Koka 2 dl pärlkorn och 4 dl vatten i 20 minuter. Tillsätt sedan salt och låt kornet dra i ytterligare 20 minuter. Innehåll: 1 kg. Obs: Bäst före-datum på denna produkt är ner till 1 månad på grund av strikta kvalitetskrav.
    kr62,00
    1 tillgänglighet
  • Rugflager - Aurion, 800g

    Brug disse biodynamiske rugflager i dit rugbrød og få endnu mere god smag og mere fuldkorn. Indhold: 800g. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    kr62,00
    0 tillgänglighet
  • Mannagrins - Semolina, 1kg

    Gryn är den innersta och hårdaste delen av vetekärnan. Det används särskilt i bröd, kakor och puddingar - och naturligtvis i gröt. Vetekornet pulveriseras inte till mjöl, utan malningsprocessen stoppas innan det blir mjöl. Väska med 1 kg
    kr68,00
    17 tillgänglighet
  • Veteflingor - rullade + ångbehandlade, 1kg

    Ångbehandlade veteflingor som tillverkas av särskilt rengjorda vetekärnor av brödkorn, som därefter ångbehandlas, rullas och torkas. Kallas även rullade veteflingor eller har det tekniska namnet "Wheat Flakes 2012 N+". Prova dem i bakverk, müsli, gröt och mycket mer.
    kr77,00
    1 tillgänglighet
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.