Kvalitetsspatel i rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag. Bladet är styvt, vilket gör spateln mycket lämplig för att skrapa rent chokladformar, skära upp bröddeg och mycket mer. Med diskret logotyp på ena sidan. Mäter 17 cm i bladet – total höjd med handtag 22 cm. Tål maskindisk
Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Kvalitetspalettkniv i rostfritt stål, med slagtåligt plasthandtag.
Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det perfekt för att skrapa rent chokladformar, bredda kakor med mera.
Med diskret logotyp på ena sidan.
Mäter ca.. 21,5cm i bladet - total längd med handtag ca.. 35cm.
Bladets bredd är 3,5 cm.
Tål maskindisk
Kvalitativ degklippare av rostfritt stål med slagtåligt plasthandtag.
Bladet är styvt och har rundade hörn, vilket gör det mycket lämpligt för att skära bröddeg och skrapa tallrikar och bord rena.
Med diskret logotyp på ena sidan.
Även kallad skrapa, degskrapa, deghackare med mera.
Måttet är cirka 12 cm i bredd och 11 cm i höjd.
Tål maskindisk
Superfint skrapblad för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad. Även bra för alla andra skrapuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor Även känd som skrapläder, degskrapa, deghackare och mycket mer. Mäter 15x10cm och har både en böjd och en platt sida.
BageBixen.dk Blandningsspatel - 35cm
Praktisk stekspade för att röra i chokladen när den tempereras. Det fina med denna omrörningssked är att den inte "lagrar" värme som en metallsked skulle göra.
Den kallas också för "klubba" på grund av sin form, men också för att den är lätt att slicka ren efter användning ;)
Mäter ca 35x5,5 cm - tillverkad av robust ployamid så att du enkelt kan flytta runt den utan att den ger vika.
Kan köras i diskmaskin.
Glättarna klarar arbetstemperaturer från -30°C upp till +130°C.
BageBixen.dk Mixningspatel - 25cm
Praktisk stekspade för att röra i chokladen när den tempereras. Det fina med denna omrörningssked är att den inte "lagrar" värme som en metallsked skulle göra.
Den kallas också för "klubba" på grund av sin form, men också för att den är lätt att slicka ren efter användning ;)
Mäter ca 25x5 cm - tillverkad av robust ployamid så att du enkelt kan flytta runt den utan att den ger vika.
Kan köras i diskmaskin.
Glättarna klarar arbetstemperaturer från -30°C upp till +130°C.
Detta är den mjuka modellen som är extra bra på att anpassa sig till t.ex. en skåls krökning. Superfint skrapblad för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad. Även bra för alla andra skrapuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor Även känd som skrapläder, degskrapa, deghackare och mycket mer. Den mäter 15x10 cm och har både en böjd och en platt sida. Produktinformation: Tål maskindisk - kan inte användas för godistillverkning.
BageBixen.dk Degskrapa- 22cm
Praktisk skrapa för att dela degen, skrapa mjöl och degrester från bord och tallrikar - men också för att skrapa chokladformar etc. rena från överflödig choklad.
Passar även bra för alla andra skrapningsuppgifter i skålar, kastruller och stekpannor.
Mått ca 22x13 cm - med förstärkt handtag för ett säkert grepp.
Kan köras i diskmaskin.
Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 80 °C.
Extra stort skåpblad, perfekt för att skrapa mousse, grädde, deg med mera från skålar. Den är också perfekt för alla andra skrapningsuppgifter - använd den platta sidan för att skrapa rent chokladformar, till exempel. Mått ca 20x15 cm. Kan köras i diskmaskin. Kan inte användas för godistillverkning eftersom den högsta arbetstemperaturen är 100 °C. Använd istället vår silikonspatel för godis.
Mini flaskor till smältning, dekorering och förvaring av Candy Melts och choklad. Värm bara flaskan i vattenbad och du kan med lätthet klämma ut massan ur flaskan.
Introduktion till färgning av choklad plus 22 steg-för-steg-chokladkonstruktioner bara för att lära sig.
Innehåller 8 läckra recept på fyllningar och olika tips och tricks för att arbeta med choklad.
I det attraktiva 60-sidiga häftet hittar du guider till:
- Jordar
- Vackra mönster med airbrush
- Kreativa påskägg/choklad för unga och gamla
- Alla hjärtans choklad
- Roliga halloweenbilder
- Söt vårchoklad
- Tekniker med svamp
Med det här häftet och rätt utrustning är du redo att göra vackra och färgglada chokladkreationer!
60 sidors häfte i färg.
Små påsar väl lämpade till müeslibar och choklad.
Förpackningen innehåller 25 st.
Varje påse är 15 x 5,5 cm
Se dessutom detta smarta set från Tescoma, vilket gör det lekande lätt att göra egna härliga müeslibars.
Vackert och inspirerande recepthäfte skrivet av Kirsten Thur och Louise Thomsen.
15 spännande recept, tips och tricks
Kirsten Thur och Louise Thomsen har i detta inspirations- och recepthäfte skapat läckra recept för fyllda chokladkakor, chokladkakor och andra sötsaker - t.ex.
- Chokladkaka med ingefärakex
- Fyllda chokladkakor med apelsinmarmelad och kaffeganache
- Blåbärsgrädde med gräddfil
- Marshmallows med hallon
- Körsbärspaj
- och mycket mer
Plus massor av tips och tricks och information om de produkter som används.
Vilka är Kirsten och Louise?
Kirsten Thur är en tidigare deltagare i DR:s "Den Store Bagedyst", där hon kom på andra plats. Kirsten valde sedan att göra tårtor till sitt levebröd och har också blivit antagen till det danska landslaget i konditori.
Louise Thomsen är silvermedaljör i DM i Skills i konditori. Louises kärnkompetens, liksom Kirstens, är chokladtillverkning och dessertberedning.
48 sidors häfte i färg.
Fryspulver, även kallat Dialose, används som bakhjälpmedel för att ge bröd bättre frysegenskaper. Brödet blir helt enkelt bättre när det fryses än om Fryspulver inte har använts. Dosering: 2% av mjölmängden - om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt 10 g Fryspulver. Påse med 500 g = för ca 500 limpor. Kallas även Minus 18, Superfrost eller Super frost.
Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd.
Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd.
Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer.
Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver.
En påse på 500 g - räcker till cirka 20 rågbröd.
Deglåda UTAN lock som passar perfekt i vanliga kylskåp. Du hittar lådan INCL lock HÄR.
Tillverkad av slagtålig plast av livsmedelskvalitet.
Vi har lådan i 3 höjder: 7, 12 och 17 cm höjd. Detta är den mellersta på 12 cm, som är särskilt lämplig för medeljäsande degar.
Lådan mäter ca 30x40x12 cm på utsidan och 36,5x26x5x11,5 cm på insidan.
Lådan rymmer 11,2 liter och är stapelbar.
Priset gäller för en låda utan lock.
Färg: Grå Material: PP-plast
Grå Material: PP-plast Temperaturbeständighet: -40°C till +60°C Lämplig för direktkontakt med livsmedel: Ja
Torrjäst av hög kvalitet - exakt samma som används i många bagerier. SAF-Instant, röd jäst eller bara torrjäst är perfekt för alla sorters bröd - även kallt uppkomna degar. Med SAF-Instant är du garanterad 100 % aktiv jäst, och torrjäst ger bland annat en större degstabilitet. Blanda direkt med mjölet innan du börjar, eller tillsätt degen under knådningen. Officiell dosering: 1/3 del jämfört med vanlig jäst. Men enligt vår erfarenhet är 12 g mer som 50 g vanlig jäst :-) Jästcellerna är belagda och tål jäsning i upp till 45 °C. Förpackning med 500 g förvaras svalt och torrt efter öppnandet - t.ex. i ett köksskåp. Tillverkarens rekommendation är att en öppnad påse ska användas inom 3 månader, men enligt vår erfarenhet kan en tätt försluten påse normalt användas i 9-12 månader efter öppnandet. Varken tillverkaren eller vi rekommenderar att torrjäst fryses (för att förlänga hållbarheten) eftersom det skadar jästcellerna mer än det gynnar dem.
Vetegluten, även kallat veteprotein, glutenmjöl eller bara gluten, är ett högkvalitativt proteinpulver.
Används för att öka proteinhalten i mjölet, vilket ger luftigare bröd och en tuggig skorpa. Används ofta i italienskt bröd, rullar, flöjter, pizza etc. Kan användas i degar med mycket fullkorn och frön, eftersom det ger ett luftigare bröd.
Det är också bra för recept som baseras på mandelmjöl eller frösmjöl, eftersom det ger en bättre konsistens utan att öka kolhydratintaget särskilt mycket.
Vetegluten är vetemjöl som har tvättats, vilket koncentrerar gluteninnehållet. Proteininnehållet är högt (77 g per 100 g), medan kolhydratinnehållet är lågt (10,6 g per 100 g).
Efter tillsats av vatten återfår vetegluten sin viskoelastiska struktur. Vetegluten innehåller huvudsakligen två grupper av proteiner: gliadin (som påverkar viskositeten) och glutenin (som påverkar elasticiteten).
Dosering: 1 - 3 % av mjölmängden - t.ex. om 40 g vetegluten tillsätts till ett kilo mjöl med en proteinhalt på 12 % kommer den att höjas till 15 %.
Påse med 500g
Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
Tekniska data om gjutformen:
Vikt per färdig choklad:
82,5 gr
Varje choklad har måtten
150 x 56,5 x 15 mm
Avbrott:
1 x 4 hål
Den totala storleken på formen:
275x175x24 mm
Typ av mögel:
Gemensamt*
*Olikatyper av gjutformar:Magnetiska: Dessa formar har en avtagbar bakplatta av metall där ett överföringsark kan sättas in för att överföra trycket till chokladenDubbelform: Dessa formar kan användas individuellt eller i par för att forma en 3D-form utan plan sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dubbla formar. Dubbelformar säljs separat.Vanliga formar: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad med mera.Specialform: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen
Glittrande blå kakaosmörfärg från Roxy & Rich med glittrande lyster som kan användas till choklad, kakor och desserter. "Gemstone Collection" som denna färg är en del av, kännetecknas av: - Sparkle finish - Urval av vackra färger i serien - 100% ätbar - E171-fri - Glutenfri - Laktosfri - Lämplig för vegetarianer och veganer Färgen smälts direkt i behållaren i mikrovågsugn eller vattenbad och är klar att använda när den är flytande - mycket enkel att använda. Överflödig färg stelnar i flaskan och kan användas igen en annan gång. Värm bara i 10 sekunder i taget, skaka och värm igen i 10 sekunder - var försiktig så att den inte bränns. Kakaosmörfärg får inte tempereras. Kan appliceras med pensel, airbrush eller fingrar. En produkt som verkligen uppmuntrar till kreativitet! 56g flaska - finns även i 225g flaska. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Roxy & Rich är inte som alla andra. På R&R använder de den senaste tekniska kunskapen inom livsmedelsfärger för att skapa unika och mycket mer livfulla färger. Kort sagt, varje partikel färgas och krossas sedan till atomer. På så sätt blir det mycket mer färg i varje gram. Alla godkända för livsmedelsanvändning, naturligtvis!
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.