Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95
Super kundtjänst

Super kundtjänst

Säker betalning

Säker betalning

Snabb leverans

Snabb leverans

GLS / Postnord
Datoröversättning pågår. Arbetar med manuell översättning.

Surdegspulver för rågbröd, 500 g

Pris: kr 93,00


Fri frakt till postkontoret på alla beställningar över 999,00 - annars endast 59,95

14 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 28574299841 Kategorier: ,

Beskrivning

Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd.

Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd.

Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer.

Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver.

En påse på 500 g – räcker till cirka 20 rågbröd.

Alternativ

  • Surdegspulver för rågbröd, 1 kg

    Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd. Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer. Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver. 1 kg - räcker till cirka 40 rågbröd. Levereras i 2 påsar om 500 g vardera.
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Rågbröd surt - Surdegspulver, 150 g

    Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd. Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer. Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver. 150 g påse - räcker till ca 6 limpor rågbröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:94
  • Rågbröd surt - Surdegspulver, 5 kg

    Big buy med 5 x 1 kg Rågbrödssurdeg är en torkad surdeg som gör det mycket enklare att baka rågbröd. Pulvret ger ditt bröd den karakteristiska smaken av rågbröd. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Innehåller enzymer. Dosering: 5-6% av rågmjölsmängden. Om det står 500 g rågmjöl i receptet ska du alltså tillsätta ca 25 g surdegspulver. 1 kg påse - räcker till ca 40 limpor rågbröd. 5 säckar à 1 kg
    Pris: kr623,00
    Tillgänglighet:1
  • Potatisflingor, 500 g

    Potatisflingor kan tillsättas i dina bakverk för att öka vattenabsorptionen, vilket ger ett fuktigt bröd med lång hållbarhet och god smak. Doseringen beror på receptet, men vanligtvis 5-30 % av mjölet. Kan också användas som strössel på toppen, vilket ger en fin, krispig och smakrik skorpa. Passar också bra för mos och tjockare soppor.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:1
  • Hvedesur - Surdegspulver, 150g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Påse på 150 g - räcker till cirka 8 bröd.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:95
  • Hvedesur - Surdegspulver, 500g

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. En påse på 500 g - räcker till cirka 25 bröd. Hvedesur är också känt som NemSur
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:42
  • Hvedesur - Surdegspulver, 1kg

    Hvedesur är en torkad surdeg som ger ett otroligt gott bröd, tack vare den durumsurdeg som vaknar till liv när man bakar. Tillsätt surdegspulvret i mjölet innan du tillsätter det i degen. Kan även blandas med lite vatten dagen innan för att förstärka smaken. Dosering: 10-50 g per kilo mjöl. Se ditt recept, annars rekommenderar vi 40 g per kilo mjöl. Så om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt ca 20 g surdegspulver. Levereras i 2 påsar om 500 g = 1 kg vardera - räcker till ca 50 bröd. Hvedesur är också känt som NemSur
    Pris: kr156,00
    Tillgänglighet:1
  • Rågflingor - Rullade rågkärnor, 500 g

    Rågflingor - även kända som rullade rågkärnor - har en dominerande lätt syrlig smak som passar riktigt bra i rågbröd och andra grova bakverk. Blötlägg i 2-12 timmar före användning, eller koka i ca 10 minuter. Prova dem i bakverk, müsli och gröt etc. Tjocklek 1,6mm Rågflingor 3016 Natur+
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:24
  • Enzymer för mjuk deg, 500 g

    Bakhjälpmedel med "tvåbakad gelé"-egenskaper. Med Bagerens Soft Dough Enzymes uppnår du en betydligt längre färskhet på vete- och sockerdegar. Doseringen är 2% av mjölmängden - t.ex. 8 g för 400 g mjöl. Om du vill ersätta skorvgelé i ett recept måste du, förutom Soft Dough Enzymes, tillsätta fett som motsvarar mängden skorvgelé i receptet. Förvara Soft Dough Enzymes på en torr, väl tillsluten plats och skyddas från direkt solljus - precis som du förvarar mjöl. 500 g påse - vilket ger ca 500 bullar eller 80 stora limpor franskbröd.
    Recept på grundsmördeg: Du kan lägga till choklad, morötter och frön efter önskemål - 50 g för denna portion. 550 gVetemjöl 50 g Socker 50 gGräddmargarin 50 g Ägg 15 g Smördegsenzymer 6 g Salt 15 gTorrjäst 250 g Vatten (ca 20°C) Tillvägagångssätt: Blanda alla torra ingredienser, tillsätt margarin, ägg och vatten. Knåda i en mixer på medelhastighet i 6-8 minuter till en önskad degtemperatur på 26°C och låt sedan vila i 30 minuter. Väg upp bullarna i önskade portioner - t.ex. 70 g per styck. Arbeta ihop degbollarna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper för jäsning i 60 minuter. Täck med en duk för att undvika skorpa. Pensla eller spraya med ägg före gräddning. Grädda i 220°C (vanlig ugn) i 10-12 minuter. Om du vill ha extra vackra bullar, spraya dem igen med äggglasyr strax efter att de kommer ut ur ugnen.
    Pris: kr140,00
    Tillgänglighet:24
  • Majsgranulat, 250 g

    Majsgranulat - även känt i bakningskretsar som majsmjöl - är torkade majskärnor som har krossats grovt och är idealiska för att strö över bakverk och i själva degen. Passar perfekt för att toppa majsbitar. Innehåller 250 g    
    Pris: kr44,00
    Tillgänglighet:193
  • Rågbröd Basic, 550 g

    Baka utsökt hantverksmässigt rågbröd - med denna förblandning får du rätt syrahalt, saftigt smul och lång hållbarhet. Rågbröd Basis är en förblandning som doseras till ca 20% av mjöl- och kärnmängden. Om du letar efter inspiration har vi samlat 7 beprövade recept med Rye Bread Base i DENNA broschyr. Förblandningen innehåller naturliga ingredienser som torkad vetesurdeg, rostad kornmalt, vetegluten, sirap och enzymer - som tillsammans ger en bra syrahalt och ett skärbart men saftigt rågbröd med lång hållbarhet. Det mjöl som används i premixen är danskt mjöl, skördat och malet i Danmark. Spannmålen odlas också utan användning av stråförkortningsmedel och roundup. Se vårt startpaket för rågbröd med Rye Bread Basic direkt HÄR Påse med 550 g - räcker till ca. 4 stora spannmålsrika bröd, eller 2-3 stora spannmålsfria rågbröd.
    Pris: kr51,00
    Tillgänglighet:164
  • Rågkärnor, 350 g

    Klar att använda! Rågkorn som ångas och därefter värmebehandlas. Innehåller endast 100 % rågkärnor, men förbehandlingen innebär att du inte behöver blötlägga dem över natten. Prova dem i bakverk, müsli, sallader och mycket mer. Tekniskt namn "Rågkärnor som knäckts". Påse med 350 g
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:53
 
 

Andra köpte också

  • Fryspulver för bröd, 500g

    Fryspulver, även kallat Dialose, används som bakhjälpmedel för att ge bröd bättre frysegenskaper. Brödet blir helt enkelt bättre när det fryses än om Fryspulver inte har använts. Dosering: 2% av mjölmängden - om det står 500 g mjöl i receptet, tillsätt 10 g Fryspulver. Påse med 500 g = för ca 500 limpor. Kallas även Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:89
  • Maltmjöl Dark, 375g

    Maltmjöl Dark tillverkas av maltat rostat korn och används i många bakverk, t.ex. rågbröd, rullar och bröd. Maltmjöl Dark ger bitterhet och en vacker färg till ditt bröd. Rekommenderad dosering: för rågmjöl 6 % av mjölmängden, för vetemjöl 3 % av mjölmängden. Förvara den på en torr och sval plats. Påse med 375g.
    Pris: kr62,00
    Tillgänglighet:84
  • Grease Spray - skivspray, 500ml

    Supersmart spray för att smörja dina bakformar. Kan användas till alla typer av formar. Professionell kvalitet i en stor 500 ml burk. Skaka före användning. Sprutavstånd ca 20 cm.   Vegetabilisk olja För smörjning av bakformar. Spraya ett tunt lager i bakformen innan du lägger i degen. Det gör att degen släpper lätt.   Nettoinnehåll: 500ml (370g)   Hållbarhet: Ca 1½ - 2 år från mottagandet, datum anges på flaskans botten. Datumet gäller även efter "öppning". Förvaras i rumstemperatur, före och efter öppnandet. Fettspray, sprayfett, skivspray Obs: Endast för yrkesmässig användning enligt EU-förordning 1333/2008
    Pris: kr93,00
    Tillgänglighet:940
  • Danskt vetemjöl, 1,7kg

    Finmalet vetemjöl med 12 % protein och god glutenkvalitet som ger dina bakverk mycket smak och volym. Valsemøllen Danish Wheat Flour tillverkas av danskt vårvete - vårvete ger en lägre avkastning, men har ett högt proteininnehåll. Detta innebär att du får ett mjöl med extra bakstärka som ger en smidig och fjädrande deg och mycket brödvolym. Väska med 1,7 kg Utan halmförkortareEngelska
    Bruket använder endast de bästa råvarorna - från de bästa fälten. Spannmålen odlas utan användning av halmförkortare och avisningsmedel. Du kan alltså alltid vara säker på att du bakar med danskt mjöl av högsta kvalitet - odlat, skördat och malet i Danmark.
    Pris: kr54,00
    Tillgänglighet:13
  • Mörk Sirap - 750g, Dansukker

    Mörk Sirap har mer karaktär med en fylligare aromatisk karamellsmak, salt och syrlighet och är mörkare i färgen. Passar till såvel pepparkakor och chokladkaramell som bruna bönor, kåldolmar och andra maträtter.
    Sirap (sockersirap) fås som en biprodukt när man framställer vitt socker av sockerbet- eller rörsocker i ett sockerraffinaderi. Sirap är en segtflytande sockerlösning, där en del av sockret bryts ner till glukos (druvsocker) och fruktos (fruktsocker). Kombinationen av de olika sockerarter förhindrar kristallisering, och det mycket höga sockerinnehållet på ca 80 % garanterar lång hållbarhet.
    Sirap framställs i olika kvaliteter när det gäller färg och smak, som härstammar från mindre mängder mineralsalter och andra ämnen, som finns naturligt i råvarorna. Varje enskild kvalitet är anpassad sitt särskilda användningsområde. Sirap som produkt är särskilt användbart vid bakning, men används också till konfekturprodukter.
    Förutom att ge en söt smak har sirap en del funktionella fördelar: Den frömjar jäsningen i bröd, ger en fin skorpa på brödet, håller brödet saftigt och färskt längre och är dessutom en utmärkt smakgivare och smakförstärkare i olika maträtter.
    Sirapsflaskan är transparent, vilket gör det lätt att dosera och har ett praktiskt droppfritt lock.
    Mått och vikt: Sirap
    1 dl = 140 g
    1 msk = 20 g
    1 tsk = 7 g
    Tips
    - Även i sockerfritt bröd bör det tillsättas 2 msk sirap till 1/2 l degvätska. Jästen "äter" sirapen under jäsningen, så att brödet är sockerfritt när det är färdigt. Prova det! Du kommer att märka en klar skillnad.
    Pris: kr47,00
    Tillgänglighet:18
  • Häftlåda för deg UTAN LINJE, 30x40x12cm

    Deglåda UTAN lock som passar perfekt i vanliga kylskåp. Du hittar lådan INCL lock HÄR. Tillverkad av slagtålig plast av livsmedelskvalitet. Vi har lådan i 3 höjder: 7, 12 och 17 cm höjd. Detta är den mellersta på 12 cm, som är särskilt lämplig för medeljäsande degar. Lådan mäter ca 30x40x12 cm på utsidan och 36,5x26x5x11,5 cm på insidan. Lådan rymmer 11,2 liter och är stapelbar. Priset gäller för en låda utan lock. Färg: Grå Material: PP-plast Grå Material: PP-plast Temperaturbeständighet: -40°C till +60°C Lämplig för direktkontakt med livsmedel: Ja
    Pris: kr125,00
    Tillgänglighet:107
  • Rye Flakes - Rullade rågkärnor, 1kg

    Rågflingor - även kallade rullade rågkärnor - har en dominerande lätt syrlig smak som är mycket god i rågbröd och andra grova bakverk. Blötlägg i 2-12 timmar före användning eller koka i ca 10 minuter. Prova dem i bakverk, müsli, gröt och mycket mer. Tjocklek 1,6 mm Rågflingor 3016 Nature+
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:1
  • Brödpåsar för rågbröd, franskbröd etc. - 50 st.

    Bruna bakverkspåsar, även kallade grova brödpåsar eller bara papperspåsar. Med en längd på 46 cm och en bredd på 16 cm. Dessutom finns det sidosömmar på 2x4 cm i sidorna, så att påsen kan utvidgas i höjdled för att rymma ett vanligt rågbröd eller franskbröd. Tål även kontakt med fet mat, t.ex. konditorivaror. Förpackning med 50 st.
    Pris: kr78,00
    Tillgänglighet:0
 
 
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.