• 00Dagar
  • 00Timmar
  • 00Minuter
  • 00Sekunder
STOR Black Week-rea – se mer här

Flutes Base, 1kg

Flutes Base, 1kg

Original price was: kr 159,00.Current price is: kr 143,00.

Grundblandning för vetebröd, t.ex. flöjter och rullar. Basblandningen innehåller enzymer och basblandningen bidrar till att ge utmärkt stabilitet, smak, krispig skorpa och lång hållbarhet.

Du kan använda Basis i alla dina vanliga vetebrödsrecept. Du behöver 5 % Basis för mjölmängden – t.ex. 25 g Basis för 500 g mjöl. Observera att Basis innehåller salt och att du därför inte bör tillsätta extra salt.

Förslag på grunddeg:
25g Hvedesur
450 g vetemjöl med högt proteininnehåll
25g flöjter bas
15 g margarin, helst margarinspread
10 g torrjäst
275 g vatten

Flutes Bas- och mjölprodukter blandas med torrjäst. Vatten och margarin tillsätts. Knåda på maskinen på låg hastighet i 4 minuter, sedan 6 minuter på hög hastighet. Den önskade temperaturen är 27-28 °C. Låt degen vila i 20 minuter och dela sedan upp dina bakverk i önskade bitar för att bearbeta dem. Låt dem vila i ytterligare 20 minuter innan du lägger dem i 60 minuter – helst med värme och ånga.

För rullar är gräddningstiden 18-20 minuter i en 260°C varm ugn, som sänks till 215°C när bitarna läggs in. Ånga i början av avfrostningen, men kom ihåg att släppa ut ångan igen ungefär halvvägs genom avfrostningen.

Vi rekommenderar att du muddrar på en perforerad platta.

Innehåller 1 kg fördelat på 2 påsar om 500 g vardera.


65 i lager

Leverans: 1–3 vardagar på lagervaror

Beskrivning

Grundblandning för vetebröd, t.ex. flöjter och rullar. Basblandningen innehåller enzymer och basblandningen bidrar till att ge utmärkt stabilitet, smak, krispig skorpa och lång hållbarhet.

Du kan använda Basis i alla dina vanliga vetebrödsrecept. Du behöver 5 % Basis för mjölmängden – t.ex. 25 g Basis för 500 g mjöl. Observera att Basis innehåller salt och att du därför inte bör tillsätta extra salt.

Förslag på grunddeg:
25g Hvedesur
450 g vetemjöl med högt proteininnehåll
25g flöjter bas
15 g margarin, helst margarinspread
10 g torrjäst
275 g vatten

Flutes Bas- och mjölprodukter blandas med torrjäst. Vatten och margarin tillsätts. Knåda på maskinen på låg hastighet i 4 minuter, sedan 6 minuter på hög hastighet. Den önskade temperaturen är 27-28 °C. Låt degen vila i 20 minuter och dela sedan upp dina bakverk i önskade bitar för att bearbeta dem. Låt dem vila i ytterligare 20 minuter innan du lägger dem i 60 minuter – helst med värme och ånga.

För rullar är gräddningstiden 18-20 minuter i en 260°C varm ugn, som sänks till 215°C när bitarna läggs in. Ånga i början av avfrostningen, men kom ihåg att släppa ut ångan igen ungefär halvvägs genom avfrostningen.

Vi rekommenderar att du muddrar på en perforerad platta.

Innehåller 1 kg fördelat på 2 påsar om 500 g vardera.

Dette pakketilbud indeholder

Ingredienser: salt, vetemjöl, dextros, vetegluten, emulgeringsmedel (E 472e), E 322), mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer.

Näringsinformationpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1090/261
Fett7,2 g
Varav mättade fettsyror5,6 g
Kolhydrater35 g
Varav sockerarter11 g
Protein12 g
Salt34,8 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN! Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
E-post Kvantitet Vi delar inte din adress med någon annan, men du ger oss tillåtelse att skicka ett e-postmeddelande om att produkten finns i lager igen.