Med denna smarta värmeplatta från Chocolate World kan du enkelt montera dina 3D-former. Smält helt enkelt kanterna på de 2 halvorna på plåten och stick sedan ihop dem - inga fler uppvärmda bakplåtar/grytor etc.
Plattan kan justeras upp till 75°C och har en smart indikatorlampa som tänds när den är påslagen.
Måtten är 55,7 x 32,5 x h 6,7 cm.
Minigjutmaskiner är särskilt utformade för automatisk formbearbetning. Linjen kan användas med Chocolate Worlds automatiska tempereringsmaskin, modellerna CW40, CW60 och CW80. Tempereringsmaskin ingår inte.
Den halvindustriella Chocolate World-formlinjen gör det möjligt att bearbeta flera olika formlayouter i en enda produktionsprocess. Linjen bearbetar de olika formerna en efter en, oavsett vilken modell som ingår i formen.
Chokladen distribueras direkt från tempereringsmaskinen till formarna utan att det behövs ett särskilt doseringshuvud. Ett dubbelt skrapningssystem tar bort överflödig choklad från formarna, som fylls helt med choklad. Formarna passerar över ett vibrerande bord som tar bort luftbubblor från chokladen.
Formarna vänds för att göra chokladskal. Överflödig choklad samlas upp och pumpas tillbaka till den automatiska tempereringsmaskinen.
Formen kan avlägsnas från linjen genom att skrapa sidorna manuellt.
Formlinjen kan också användas för att tillverka fasta chokladprodukter. Omedelbart efter vibrationsprocessen placeras ett bord av rostfritt stål på linjen. På så sätt kan användaren inte bara tillverka chokladskal utan även massiva chokladplattor osv. Istället för att rotera formarna förblir formarna helt fyllda med choklad och kan kylas i en kyltunnel eller flyttas manuellt till ett kylrum. Samma procedur följs för att stänga de fyllda skalen med choklad.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7qgCiDNauvI[/embed]
Obs: Videon kan visa extrautrustning som inte ingår.
Produktionsprocess:
De (olika) formarna placeras på formlastaren.
Ett skjutsystem placerar formarna under tempereringsmaskinen, som fyller formarna med choklad.
Formarna skrapas med en dubbelskrapa och vibreras på ett vibrerande bord.
Formarna kan sedan vändas för att skapa chokladskal.
Tekniska egenskaper:
Kompatibel med 135 x 275 eller 175 x 275 mm formar.
Hastighet: 4 formar per minut
Effekt och förbrukning: 230 V - 16 A - 3680 W
Mått: 1950 x 494 x 1470 mm.
Vikt: 205 kg
Formlinjen har fyra olika och justerbara värmesystem:
Uppvärmning av de övre skraporna
Uppvärmning av sidoskraporna
Uppvärmning av returpumpen
Uppvärmning av vibrationsstationen
Produkten levereras på en pall med en transportör - vi kontaktar dig med detaljer om leveransen.
Om maskinen inte finns i lager är den förväntade produktionstiden från tillverkaren vanligtvis 2-4 veckor.
Smart värmare för när du arbetar med kakaosmörfärg. Med den här maskinen kan du enkelt ställa in önskad temperatur (20-55 °C), så att färgerna kan flöda medan du arbetar med dem.
Maskinen är faktiskt en yoghurtmaskin - en maskin för att göra din egen yoghurt. Men den är också utmärkt för att hålla färgerna varma :-)
Istället för de medföljande glasögonen sätter du bara in dina färger. Färgerna kan smältas med maskin, men om du vill komma igång snabbt rekommenderar vi att du smälter dem i mikrovågsugn eller i en påse och sedan i varmt vatten.
Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
Formen är särskilt lämplig för fyllda chokladbitar.
Tekniska data om gjutformen:
Vikt per färdig choklad:
10 gr
Varje choklad har måtten
41x30x11 mm
Avbrott:
3 x 8 hål
Den totala storleken på formen:
275x135x24 mm
Typ av mögel:
Dubbla*
*Olikatyper av gjutformar:
Magnetiska: Dessa formar har en avtagbar bakplatta av metall där ett överföringsark kan sättas in för att överföra trycket till chokladen
Dubbelform: Dessa formar kan användas individuellt eller i par för att forma en 3D-form utan plan sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dubbla formar. Dubbelformar säljs separat.
Vanliga formar: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad med mera.
Specialform: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen
Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
Tekniska uppgifter om formen:
Vikt per färdig choklad:
10 gr
Varje choklad mäter:
63x18x8 mm
Fördjupningar:
3 x 5 hål
Formens totala storlek:
275x135x24 mm
Typ av formulär:
Gemensamt*
*Varier olikatyper av formar:
Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen.
Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat.
Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc.
Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
Den här magnetiska chokladformen från Belgian Chocolate World är tillverkad av professionell kvalitet i polykarbonat av första klass.
Magnetiska formar används när du vill använda transferblad direkt i formen under gjutningen.
Tekniska uppgifter om formen:
Vikt per färdig choklad:
6,5 gr
Varje choklad mäter:
45x35x6 mm
Fördjupningar:
2 x 5 hål
Formens totala storlek:
275x135x24 mm
Typ av formulär:
Magnetisk*
*Varier olikatyper av formar:Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen.Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat.Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc.Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
Formar med plats för extra gjutgods - se den "vanliga" versionen HÄR.
Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
Tekniska uppgifter om formen:
Vikt per färdig choklad:
13 gr
Varje choklad mäter:
29 x 29 x 21 mm
Fördjupningar:
4 x 8 hål
Formens totala storlek:
275x175x24 mm
Typ av formulär:
Gemensamt*
*Varier olikatyper av formar:Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen.Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat.Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc.Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
Innehåller en chokladsmältare, 5 professionella polykarbonatformar och olika verktyg samt 2 broschyrer.
Kom igång med att göra fyllda chokladkakor med det här chokladstartsetet. I paketet ingår:
- Kvalitets chokladsmältare med 1,5 kg behållare
- Chokladform i polykarbonat "Diamonds", CW1024
- Chokladform i polykarbonat "Hjärtan", CW1218
- Chokladform i polykarbonat "The Taster", CW12027
- Chokladform av polykarbonat "Andrew Dubovik", CW1921
- Polykarbonat chokladform "Praline Curve", CW1903
- Tempereringsskål
- Professionell spatel för choklad
- digital termometer
- 10 påsar
- 1 tenn av guld glimmer för dekoration
- 1 tenn med silverglimmer för dekoration
- 48 sidors häfte med djupgående guider och recept
- 60 sidors häfte med inspiration för chokladfärgning
Förutom verktygen i det här paketet behöver du din favoritchoklad.
Goda nybörjarförslag för choklad kan vara:
- Callebaut Mörk choklad
- Callebaut Mjölkchoklad
- Callebaut vit choklad
I häftet hittar du instruktioner för temperering och gjutning samt förslag på olika fyllningar.
Om du vill krydda chokladen kan du överväga att tillsätta chokladfärger.
Den här magnetiska chokladformen från Belgian Chocolate World är tillverkad av professionell kvalitet i polykarbonat av första klass.
Magnetiska formar används när du vill använda transferblad direkt i formen under gjutningen.
Tekniska uppgifter om formen:
Vikt per färdig choklad:
9,5 gr
Varje choklad mäter:
35x28x14 mm
Fördjupningar:
3 x 5 hål
Formens totala storlek:
275x135x24 mm
Typ av formulär:
Magnetisk*
*Varier olikatyper av formar:Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen.Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat.Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc.Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
Facetten för fisk och skaldjur är ett stort musselskal som mäter ungefär 10x10 cm. Mycket lämplig för att göra dessertskålar eller som en ätbar förpackning för dina praliner.
Professionell chokladform från Belgian Chocolate World.
Tillverkad av polykarbonat av högsta kvalitet.
Tekniska uppgifter om formen:
Vikt per färdig choklad:
210g
Varje choklad mäter:
116,5x109,5x30
Fördjupningar:
1 x 2 hål
Formens totala storlek:
275x135x40 mm
Typ av formulär:
Dubbelform*
*Varier olikatyper av formar:
Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen.
Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat.
Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc.
Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
Den här magnetiska chokladformen från Belgian Chocolate World är tillverkad av professionell kvalitet i polykarbonat av första klass.
Magnetiska formar används när du vill använda transferblad direkt i formen under gjutningen.
Tekniska uppgifter om formen:
Vikt per färdig choklad:
10 gr
Varje choklad mäter:
32x32x14 mm
Fördjupningar:
3 x 6 hål
Formens totala storlek:
275x135x24 mm
Typ av formulär:
Magnetisk*
*Varier olikatyper av formar:Magnetisk: Dessa formar har en avtagbar bakre metallplatta i vilken en överlåtelseplatta kan föras in för att överföra tryck till chokladen.Dubbelform: Dessa former kan användas separat eller i par för att bilda en 3D-form utan platt sida. Du kan använda clips för att hålla ihop dobbyformerna. Dubbla formar köps separat.Gemensamt: Vanliga formar för gjutning av fylld choklad etc.Speciell form: 3D-formar, ofta med magneter för att hålla ihop formen.
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik m.m. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan det ha en negativ inverkan på vissa funktioner och egenskaper.
Funktionell
Alltid aktiva
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistik
Den tekniska lagringen eller åtkomsten används uteslutande för statistiska ändamål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är nödvändig för att skapa användarprofiler i syfte att skicka reklam eller för att spåra användaren på en webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
1 påse bakmix för läckra gyllene cupcakes. Tillsätt bara ägg och smör till blandningen och på mindre än en halvtimme har du de underbaraste hemmagjorda cupcakes.
Hur man gör (för 20-24 muffins):
Förvärm ugnen till 180 °C (varmluft 160 °C). Blanda 500 g Cupcakes Baking Mix, 250 g smör och 5 ägg (ca 250 g) i en skål och vispa på låg hastighet i 4 minuter tills degen är smidig. Tillsätt en nypa salt och/eller en smaktillsats som du själv väljer. Placera 20-24 pappersmuffinsformar i en muffinsform och fyll dem till hälften. Grädda i ca 18 minuter tills de är gyllene. Du kan också baka degen till en stor tårta: grädda vid 160 °C (varmluft 140 °C) i ca 70-75 minuter.
Innehåll: 500g.
Så länge lagret räcker
Om du behöver fler exemplar av den här produkten än vad vi har i lager kan du förbeställa dem nu. Vi skickar varan till dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 2-10 arbetsdagar. Hela din beställning skickas tillsammans när de extra artiklarna har anlänt – tyvärr kan vi inte dela upp beställningen. Observera att längre leveranstider kan reserveras av leverantören, även om detta händer mycket sällan 🙂
Oy- har du lagt märke till det 🙂
Följande produkter finns inte i lager i den begärda kvantiteten, men de kan ändå beställas och vi räknar med att kunna skicka din beställning inom 2-10 arbetsdagar*. Hela beställningen skickas tillsammans.
*Längre leveranstider kan reserveras av leverantören, men det händer mycket sällan. Här, under och efter corona finns det dock några artiklar som kan ha exceptionellt långa leveranstider.
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ ETT E-POSTMEDDELANDE NÄR VARAN FINNS I LAGER IGEN!Vi meddelar dig när denna produkt finns i lager igen. Vi skickar ett e-postmeddelande till den adress du anger nedan.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.